Dwayne Johnson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Dwayne Johnson, 50, on ammattipainija Rocky Johnsonin poika ja syntyi Haywardissa, Kaliforniassa. Johnson ei pysynyt yhdessä paikassa pidempään kuin muutaman vuoden, koska hänen isänsä painiura vaati lukuisia liikkeitä; lukioon mennessään hän oli asunut 13 osavaltiossa.

Johnson opiskeli Miamin yliopistossa, jossa hän oli jalkapallojoukkueen puolustava linjamies, mutta valmistuttuaan hän päätti jatkaa isänsä ammattipainiuraa.

Johnson sanoi The Today Showssa toukokuussa 2021: 'Minulla oli Forrest Gumpin lapsuus kasvaessani.' ”Paini 1980- ja 1970-luvuilla ei ollut sen kaltaista kuin nyt. Painijat, mukaan lukien isäni, elivät palkkasekista palkkaan.'

Huolimatta halustaan ​​seurata isänsä jalanjälkiä, Johnson väittää, ettei hän aluksi saanut paljon rohkaisua.

'Tämä oli suurin taistelu isän ja pojan välillä, jonka olen koskaan nähnyt.' 'Katso ympärillesi', hän kehotti. Helmikuussa 2021 hän julisti The Today Showssa: 'Katso, mitä minulla on kaikkien näiden vuosien jälkeen, ja haluan sinulle lisää.'

'Ja minä vastasin: 'Tiedän, mutta vaikka arvostan sitä, minusta tuntuu, että minulla on jotain annettavaa.' Taistelimme, taistelimme ja taistelimme.'

Johnsonin äiti toisaalta oli tärkein voima hänen isänsä hyväksynnän takana. 'Lopuksi, kun äitini sanoi: 'Anna minun puhua kanssasi hetki', sanoin: 'Anna minun puhua kanssasi hetki.' Sallikaa minun puhua kanssasi, herra aviomies. Anna minun kertoa sinulle, kuinka tämä tulee käymään.' Sitten hän sanoi: 'Hyvä on, minä koulutan sinut.'

Johnson sai lempinimen The Rock, kun hän vihdoin astui kehään.

Aikainen elämä

Dwayne Johnsonin nettoarvo

Dwayne Johnson syntyi 2. toukokuuta 1972 Haywardissa, Kaliforniassa. Rocky Johnson , Dwaynen isä, oli entinen ammattipaini. Perhe asui jonkin aikaa Uudessa-Seelannissa ennen kuin asettui Hamdeniin, Connecticutiin.

Kun Dwayne oli lukiossa, he muuttivat Honoluluun Havaijille ja sitten Nashvilleen Tennesseen. Hän oli erottuva urheilija lukiossa, ja hän sai lukuisia collegejalkapallotarjouksia.

Lopulta hän valitsi Miamin yliopiston, koska se tarjosi hänelle täyden stipendin. Hän oli osa kansallista mestaruutta voittanutta Hurricanesia vuonna 1991. Hänet korvattiin joukkueessa tulevalla NFL:n erottuvalla Warren Sappilla monien loukkaantumisten jälkeen.

Lue myös: David Portnoy Net Worth 2022: American Sports Media Figuuri ja Internet-yrittäjä varhainen elämä, ura ja muita päivityksiä!

Mikä on Dwayne Johnsonin nettoarvo?

Johnsonin nettovarallisuus on kasvanut dramaattisesti sen jälkeen, kun hän aloitti esiintymisen vuonna 2001. Hänen nettovarallisuutensa oli 2 miljoonaa dollaria.

Celebrity Net Worth arvioi hänen nykyisen nettovarallisuutensa olevan noin 800 miljoonaa dollaria.

Dwayne aloitti uransa painissa ja ansaitsee nyt elantonsa näyttelemällä, televisio-esiintymillä, tuotemyynnillä ja uuden tequilayrityksen johdolla.

Dwayne Johnsonin nettoarvo

Teremana Tequila, Meksikossa valmistettu premium-tequila, on yrittäjän ensimmäinen yritys.

'Tähän pisteeseen pääseminen kesti 113 tislausta', hän sanoi The Today Showssa toukokuussa 2021. 'Kaikki on käsintehtyä, ainutlaatuista.' 'Tiiliuunit, kupariset kattilaastiat.'

Johnsonilta kysyttiin haastattelun aikana hänen kiinnostuksensa asettua presidentiksi, ja hän sanoi, että se oli mahdollista.

Collegen jälkeen

Johnson pelasi myöhemmin Kanadan jalkapalloliigassa Calgary Stampedersissä, mutta hänet vapautettiin aloituskaudellaan. Hän päätti tällä hetkellä seurata isänsä ja isoisänsä jalanjälkiä, molemmat ammattipainijoita. Johnson teki WWF-debyyttinsä Rocky Maiviana, sankarillisena hahmona, joka luotiin yhdistämällä isänsä ja isoisänsä sormenimet.

Vuonna 1997 Johnson otti kehässä roiston roolin ja otti nimekseen The Rock, karismaattinen henkilö, joka sai nopeasti seuraajia. Vuosina 1996–2004 Johnson ansaitsi merkin painijana World Wrestling Entertainmentissa.

Hän oli WWE:n yhdeksänkertainen raskaansarjan maailmanmestari. Johnson esiintyi ensimmäisen kerran Saturday Night Livessä vuonna 2000, kun vierailevat muut painijat The Big Show, Triple H ja Mick Foley . The Rock aloitti näyttelemisen vuonna 2001 ja hyppäsi kokopäiväiseen näyttelemiseen vuonna 2004.

Johnsonin kirja 'The Rock Says' julkaistiin vuonna 2000. Kirja debytoi The New York Timesin bestseller-listan kärjessä ja pysyi siellä useita viikkoja.

Dwayne Johnsonin nettoarvo

Johnson teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 2002 elokuvassa The Scorpion King, ja jatkoi näyttelijänä elokuvissa, kuten Walking Tall, Gridiron Gang, Get Smart, Race to Witch Mountain, Be Cool, The Game Plan, Planet 51, Miksi minäkin menin naimisiin. ?, Tooth Fairy ja The Other Guys.

The Rock on äskettäin yllättänyt katsojat rooleillaan Fast And Furious -elokuvasarjassa, San Andreasissa, Central Intelligencessä ja HBO:n Ballersissa.

Lue myös: Addison Rae Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuinka Dwayne Johnson murtautui näyttelemiseen?

Johnson vaihtoi vaihdetta vielä kerran vuonna 2001, kun Mathayus, The Scorpion King, elokuvassa The Mummy Returns, joka tuotti 435 miljoonaa dollaria lipputuloissa.

'Tiesin aina, että haluan jatkaa elokuvia', Johnson kertoi Entertainment Weeklylle elokuvaa kuvattaessa. En vain halunnut tehdä elokuvaa, vaan halusin myös vaikuttaa. Ja halusin luoda pitkän aikavälin vaikutuksen, en vain lyhytaikaista.'

'Se on aika vaikeaa', hän lisäsi. Se ei ole kuin ala, johon olen tottunut. Meidän ei tarvitse selviytyä tilanteista, kuten perheenjäsenen menettämisestä paininäytöksissä. Elokuvissa pitää kuitenkin pystyä näyttämään monenlaisia ​​tunteita. Se on minulle vaikein puoli.'

Dwayne Johnsonin nettoarvo

Johnson on esiintynyt Fast & Furious -sarjassa, samoin kuin Disney-elokuvissa Jungle Cruise, The Game Plan ja Moana, sekä vuoden 1995 klassikko Jumanjin uusintaversiossa, jolle hän myös ohjasi jatko-osan.