Duke Of Kentin sairaus: Päivitys kuningattaren serkun terveydentilasta ja hyvinvoinnista!

Sairaus

WPR

Hänen koko nimensä on prinssi Edward (Edward George Nicholas Paul Patrick; syntynyt 9. lokakuuta 1935); hän on nyt Kentin herttua ja Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisen perheen jäsen.

Heidän isiensä, Kentin herttuan prinssi Georgen ja kuningas George VI:n kautta hän on kuningatar Elizabeth II:n serkku. Sen lisäksi, että Edwardin äiti, Kreikan ja Tanskan prinsessa Marina oli kerran prinssi Charlesin toinen serkku, hän oli myös kuningattaren aviomiehen, Edinburghin herttuan prinssi Philipin serkku.

Duke of Kentin sairaus

Isänsä kuoleman jälkeen lento-onnettomuudessa vuonna 1942 prinssi Edward on pitänyt Kentin herttuan arvonimeä, jota hän on pitänyt hallussaan kuuden vuoden iästä lähtien. Kuninkaallisten tehtäviensä lisäksi Edward on aktiivisesti mukana yli 140 voittoa tavoittelemattomassa organisaatiossa. All England Lawn Tennis and Croquet Clubin presidentti jakoi palkinnot Wimbledonin mestarille ja kakkoselle.

Hän toimi Ison-Britannian kansainvälisen kaupan ja investointien erityisedustajana eläkkeelle jäämiseen asti vuonna 2001. Englannin United Grand Lodgen suurmestarina vuodesta 1967 lähtien hän on toiminut The Scout Associationin, Royal United Services Instituten ja Royal Institution of Greatin puheenjohtajana. Iso-Britannia.

Syitä hän omistaa suurimman osan ajastaan ​​ja energiastaan ​​sodan muistolle, brittiläisen teollisuuden edistymiselle ja teknologialle.

Aikainen elämä

Lontoon Belgravia-aukiolla nro 3 Kentin herttua ja herttuatar synnyttivät 9. lokakuuta 1935 prinssi Edwardin. Sisäministeri Sir John Simon oli paikalla vahvistamassa syntymän.

Hänen isänsä George V ja kuningatar Marian neljäs poika nimettiin hänen mukaansa. Kreikan ja Tanskan Nikolai ja Venäjän suurherttuatar Elena Vladimirovna olivat hänen äitinsä vanhempia. 20. marraskuuta 1935 Canterburyn arkkipiispa Cosmo Lang kastoi hänet Buckinghamin palatsin yksityisessä kappelissa.

Hänellä oli kummempina Argyllin herttua ja herttuatar, George V, kuningatar Maria ja Kreikan ja Tanskan prinssi Nikolai sekä Walesin prinssi, prinsessa Royal ja Strathearnin herttua ja herttuatar.

Duke of Kentin sairaus

Valmisteleva koulu Ludgrovea seurasi Etonin ja Le Roseyn valmistava koulu Sveitsissä, jossa Prinssi Edward oli koulutettu.

Heti kun hän valmistui lukiosta, hän ilmoittautui Royal Military Academy Sandhurstiin, jossa hänelle myönnettiin Sir James Moncrieff Grierson -palkinto vieraiden kielten taidosta. Nuoremman veljensä, Kentin prinssi Michaelin sanojen mukaan Edward kasvatti kotitaloutta, jossa hänen äitinsä ja tätinsä puhuivat ranskaa mieltymyksensä mukaan.

Lue myös: Kirsty Youngin sairaus: Väärät lääketieteen ammattilaiset tekivät taisteluni elämää muuttavan sairauden kanssa vaikeammaksi

Kentin herttua, prinssi Edwardin isä, kuoli lento-onnettomuudessa Caithnessissa Skotlannissa 25. elokuuta 1942. Prinssi Edward, Kentin herttua, Earl of St Andrews ja Baron Downpatrick kruunattiin alle kuuden vuoden iässä. .

Prinssi Edward alkoi esiintyä kihloissa lapsena, koska hän oli kuninkaallisen perheen jäsen. Setänsä Yrjö VI:n valtion hautauksen aikana vuonna 1952 hän oli vain 16-vuotias ja käveli setänsä arkun takana. Ennen serkkuaan Elizabeth II Hän kruunattiin vuonna 1953, ja hän oli kolmas Edinburghin ja Gloucesterin herttuoiden jälkeen osoittaakseen kunnioitusta hänen valtaistuimelleen.

Sairaus

18. maaliskuuta 2013 Edinburghin herttua sai pienen aivohalvauksen. Hänet lähetettiin Aberdeen Royal Infirmaryyn huhtikuussa 2015 lonkkavamman jälkeen.

Lue myös: Patrick Warburtonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Henkilökohtainen elämä

Duke of Kentin sairaus

Lord Kent ja Lady Worsley menivät naimisiin York Minsterissä 8. kesäkuuta 1961 Sir William Arthrington Worsleyn ainoan lapsen kunniaksi toisen vaimonsa Joyce Morgan Brunnerin kanssa. Vuonna 1994 hän kääntyi roomalaiskatolisuuteen, vaikka vuoden 1701 sovintolakia sovellettiin vain, jos puoliso oli katolilainen avioliiton solmimishetkellä. Tämän seurauksena herttua ei menettänyt paikkaansa peräkkäin.