Dua Lipan nettoarvo: kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Nettovarallisuus

WPR

Westminster, Lontoo, Englannissa syntyneen laulaja-lauluntekijä-mallin Dua Lipan arvioidaan olevan arvokas 36 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa vuonna 2022. Vuodesta 2016 lähtien hänen popkappaleensa ovat nousseet ykköseksi kaikkialla maailmassa. Dua oli tehnyt musiikkia suurimman osan elämästään ennen kuin hän julkaisi ensimmäisen albuminsa, ja hän oli jo saavuttanut mainetta Kosovossa, josta hänen vanhempansa olivat kotoisin.

Grammy-palkittu taiteilija Dupa Lipa ei osoita merkkejä hidastumisesta. Hän tulee luovasta taustasta, mutta hän on onnistunut löytämään oman äänensä ja estetiikkansa. Kolmen ensimmäisen singlensä, Be the One, Hotter Than Hell ja Blow Your Mind, julkaisun jälkeen tämä kuuluisa laulaja on kerännyt valtavan fanikunnan ympäri maailmaa (Mwah).

Julkaistessaan hittikappaleensa ”Blow Your Mind”, Dua nousi tähteen ja kiinnitti monien merkittävien muusikoiden huomion, mukaan lukien hänen paras ystävänsä: Taylor Swift. Tämän lisäksi taiteilija on kerännyt yli 84 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Henkilökohtaiset tiedot

Nimi Dua Lipa
Nettovarallisuus36 miljoonaa dollaria
Ikä26
Vuosipalkka22,7 miljoonaa puntaa
AmmattiLaulaja
Päivän tulot62 200 puntaa
Kuukausitulot1,9 miljoonaa puntaa
SukupuoliNainen
Horoskooppi-merkkiLeo

Dua Lipan elämäkerta

kahden lipan nettoarvo

22. elokuuta 1995 Dua Lipa astui maailmaan. Lontoo, Englanti, on hänen syntymäpaikkansa. Mitä, et tiennyt, että hän tuli musikaaliperheestä? Hänen isänsä johti markkinointia, mutta vapaa-ajallaan hän oli kuuluisassa bändissä. Tarkemmin sanottuna hän esitti yhtyettä sen laulajana. Ehkä jo nuorena tytönä Dua Lipa kukoisti loistavaksi laulajaksi hänen valvonnassaan.

Arvasit varmaan oikein, että Dua Lipa on laulanut jo jonkin aikaa. Nelly Furtado oli yksi hänen idoleistaan ​​lapsena. Hän halusi olla aivan kuin Nelly Furtado, laulamisesta tatuoinneihinsa. Kun Dua Lipa oli 12-vuotias, hän alkoi esittää cover-kappaleita julkisesti. Vain 14-vuotiaana hän julkaisi ensimmäisen cover-kappaleensa, ja siitä lähtien maailma oppi rakastamaan häntä cover-laulajana. Hänen ensimmäinen cover-kappaleensa ladattiin YouTubeen.

Lopulta hän saavutti suuren menestyksen. Ensimmäisellä yrityksellään hän menestyi villisti; yli 500 000 kappaletta kappaletta ladattiin ensimmäisenä päivänä. Kaksi vuotta myöhemmin hänestä tuli myös ammattimallinen malli säilyttäen samalla musiikillisen uransa. Hänelle annettiin miljoonan dollarin mallisopimus, ja hän otti sen mielellään vastaan. Joskus hän palaa mallialalle.

Lue lisää: Delonte Westin nettoarvo 2022: Nettovarallisuus: Kuinka varakas Delonte West on? Ylellinen elämäntapa!

Ura

Kun hän oli teini-ikäinen, hän tajusi, että SoundCloud ja YouTube olivat parhaat alustat musiikin levittämiseen. Videoita Dua Lipasta tekemässä cover-versioita kaltaisten muusikoiden kappaleista Christina Aguilera ja Alicia Keys jaettiin verkossa. Dua solmi sopimuksen mallitoimiston kanssa 16-vuotiaana, mutta hänen tavoitteenaan oli olla muusikko. Hänellä oli lyhyt ura mallina TopShopissa ja muissa brittiläisissä monikansallisissa muodin vähittäiskaupoissa, mutta se keskeytettiin.

Duan ensisijainen tavoite mallintyössä oli verkostoituminen, ja hänen strategiansa kannatti, kun vuonna 2013 hän pääsi näyttelemään laulajaa The X Factorin mainoksessa esittäen coverin kappaleesta 'Lost in Music'. Dua palkkasi myös tuottajan ja managerin. Hän jatkoi itsepintaisesti ammattiportfolion kokoamista osoittaakseen musiikillisia kykyjään, ja pian hän sai tuottajilta tarjouksia, jotka pyysivät hyödyntämään tilojaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut DUA LIPA (@dualipa)

Lopulta, kun Dua työskenteli baarimikona, Tap Management -johtaja löysi hänet Ben Mawson ja Ed Millett, joka myös johtaa Lana Del Reyta. Tap tarjosi Dualle kuukausikorvauksen, jotta hän lopettaisi päivätyönsä ja omistautuisi musiikille kokopäiväisesti. Dua kertoi clashille, että hän halusi luoda kappaleita J. Colen ja Nelly Furtadon, hybridin, jota hän nykyään kutsuu 'tummaksi popiksi', mukaisesti, kun hän aloitti musiikin säveltämisen ja tutkii luovaa puoltaan.

Hotter Than Hell, kappale, joka auttoi häntä solmimaan levytyssopimuksen Warner Bros. Recordsin kanssa vuonna 2014, oli Dua kirjoittanut yhdessä heidän studiosessioistaan. New Love, Dua Lipan debyyttisingle, julkaistiin seuraavana vuonna, ja hänen jatko-osansa Be the One oli valtava hitti kaikkialla Euroopassa ja ylsi ykköseksi useissa maissa. Tammikuussa 2016 alkava hänen ensimmäinen kiertueensa Iso-Britanniassa ja Euroopassa jatkui aina saman vuoden marraskuuhun asti.

Duan oma debyyttistudioalbumi julkaistiin lopulta vuonna 2017 useiden hittikappaleiden jälkeen Euroopassa ja Isossa-Britanniassa sekä yhteistyön jälkeen Sean Paulin kaltaisten laulajien kanssa. Se oli albumin kuudes single 'New Rules', joka antoi hänelle ensimmäisen ykkössijan Isossa-Britanniassa ja Top 10 -debyyttinsä monissa muissa maissa, mukaan lukien Kanadassa. Spotifyn laskelmien mukaan Dua Lipa sai eniten kuuntelukertoja Iso-Britannian naisten keskuudessa joulukuussa 2017, ja neljä hänen singlestään nousi siellä kymmenen parhaan joukkoon.

Aloitettuaan uuden materiaalin työstämisen toiselle albumilleen vuoden 2018 alussa, Dua Lipa julkaisi Calvin Harrisin kanssa kappaleen nimeltä 'One Kiss' saman vuoden huhtikuussa, jolloin siitä tuli myös suuri listan kärkipää. Hän sanoi, että hän oli työskennellyt edellisen vuoden toisen albuminsa parissa ja sen sävy olisi Nastoligic-pop-albumi, joka tuntui tanssijan kokoluokalta.

Lue lisää: James Mayn nettoarvo 2022: Kuinka tämän henkilön nettoarvo on 40 miljoonaa dollaria?

Duan toinen studioalbumi, Future Nostalgia, ja siihen liittyvä kiertue julkistettiin loppuvuodesta 2019 albumin johtavan singlen Don't Start Now julkaisun jälkeen, joka oli myös valtava menestys. Future Nostalgia julkaistiin 27.3.2020 kriitikoiden suosion vuoksi. Kuukautta myöhemmin albumin neljä kappaletta nousi Yhdistyneen kuningaskunnan kymmenen parhaan joukkoon.

Dua on yksi suosituimmista nousevista pop-esiintyjistä, ja hän on myös juuri palannut malliteollisuuteen. Sekä hän että hänen kenkänsä ovat olleet esillä useissa aikakauslehdissä, ja hän on työskennellyt kenkäyrityksen Foot Lockerin kanssa muutaman kerran. Milanon kevään/kesän 2022 muotiviikolla Dua käveli Future Nostalgia -albuminsa musiikin pariin.

Dua on tehnyt yhteistyötä Kylie Minogue , Elton John ja myöhemmin räppäri Pop Smoke viimeisen albuminsa julkaisun jälkeen, ja hän on luonut tee-se-itse-yhteisön ja podcast-palvelun 95. On hyvin ansaittua, että Dua palkittiin tämän vuoden Grammy-gaalassa parhaaksi uudeksi artistiksi, koska hänellä on ollut jousi. menestyneistä kappaleista viime vuosien aikana. Hän julkaisi uuden version ”Levitatingista” vuonna 2020 Madonna ja Missy Elliot kanssa.

Dua Lipan Future Nostalgiaa tukeva maailmankiertue lupaa tehdä vuodesta 2022 vauhdikkaan vuoden laulajalle.

Kera Henry Cavill , Bryan Cranston, Samuel L. Jackson ja monet muut, Dua tekee näyttelijändebyyttinsä tulevassa vakoojatrillerissä Argyle. Elokuvan tunnuskappaleessa on Duan alkuperäinen sävellys.

Henkilökohtainen elämä

kahden lipan nettoarvo

Lipan suhde englantilaisen kokin Isaac Carew'n kanssa oli jatkuvaa. Kolmen vuoden seurustelun jälkeen (alkuvuodesta 2015 alkuun 2017) he tekivät sovinnon tammikuussa 2018, mutta saman vuoden kesäkuussa he olivat jo eronneet uudelleen. Anwar Hadid , Gigi ja Bella Hadidin nuorempi veli, on amerikkalainen malli, jota Lipa on tavannut kesäkuusta 2019 lähtien.

Lue lisää: Tyga Net Worth: Tarkempi katsaus Tygan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Kuinka pitkä on Dua Lipa?

Mikä on Dua Lipan pituus? Ilman minkäänlaisia ​​korkokenkiä tai kenkiä Dua Lipa on vaatimaton 5 jalkaa, 8 tuumaa korkea.

Kuinka rikas Dua Lipa on?

Hän hallitsee musiikkiteollisuutta popin näkyvimpänä hahmona. Hän hallitsee mallien kiitotiellä. Vain 26 vuotta vyön alla hän on jo saavuttanut suuren menestyksen. Matka voi kestää joillekin eliniän, mutta toiset suorittavat sen yhdellä kertaa. Maailman parhaan laulajan 'DUA LIPA' arvo on 40 miljoonaa dollaria. Wikipedia, Forbes ja Internet Movie Database arvioivat Dua Lipan omaisuudeksi noin 40 miljoonaa dollaria.

Dua Lipan arvo on 40 miljoonaa dollaria, kuten on todettu. Et usko, että hän on ansainnut lähes 15 miljoonaa dollaria pelkästään mallintoiminnasta. Pelkästään brändin hyväksyminen on tuonut hänelle yli 5 miljoonaa dollaria, ja hänen musiikkiuransa on tuottanut hänelle arviolta 30 miljoonaa dollaria. Hän on juuri rakentanut studion Lontoon esikaupunkiin hintaan, jonka huhutaan olevan noin 5 miljoonaa dollaria.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR