Dua Lipa saa kuuma hääilmeen läpinäkyvässä pitsimekossa ja reittä korkeammissa hopeasaappaissa: kuvia

Julkkis

WPR

Olipa tapahtuma mikä tahansa, Dua Lipa näyttää aina upealta, ja hän teki samoin äskettäisissä häissä.

26-vuotias nainen latasi kuvia itsestään täysin läpinäkyvässä valkoisessa pitsimekossa ja reidet asti ulottuvissa kiiltävissä hopeisissa saappaissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut DUA LIPA (@dualipa)

Kuvissa, Dua Lipa hänellä oli yllään spagettihihna, V-kaula-aukkoinen Bottega Veneta Fall 2022 Ready-to-Wear -mekko, johon hän kirjoitti 'hääkausi'.

Pue päällesi mekko, jossa oli tyllihapsu ja jossa oli paljon dekolteereita esillä. Lisäksi tyllillä nauhoitettu oli hameen helma.

Sopivat, korkeat pitsikäsineet, a Bottega Veneta Helmillä koristeltu Mini Jodie -laukku ja pari GCDWS:n suorakulmaiset aurinkolasit viimeistelivät Duan kokonaisuuden.

Mitä tulee meikkiinsä, hän käytti haalean punaista huulia ja helmiäistä hohtavaa luomiväriä täydentääkseen kokonaisuuttaan. Hänen mustat hiuksensa olivat löysästi muotoillut ja kuluneet alas ja erotettu keskeltä.

Dua Lipa läpinäkyvä pitsimekko hopea saappaat valokuvat

Tämän puvun lisäksi Dua käytti äskettäin olkaimeton naamiointikorsettitoppia, jonka rinnassa oli halkeama, jossa oli runsaasti halkeamia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Dua näytti hämmästyttävältä ihonpitävässä, runsaassa dekolteepaljastuksessa EMEERREE Cargo Corsetissa, jossa on CutOut. Hän varustautui Alan Crocetti Mascot-kaulakoru toppina paljasti hänen pienen vyötärönsä ja alaston rintansa.

Hän käytti tuskin mitään meikkiä kuvassa olevan vaaleanpunaisen huulen lisäksi, ja hänen hiuksensa oli vedetty takaisin poninhäntään, joten hänen ihonsa vaikutti tahrattomalta.

Dua Lipa läpinäkyvä pitsimekko hopea saappaat valokuvat

Näiden asujen lisäksi hän esiintyi äskettäin Spotify Cannes Lions -festivaaleilla yllään neonvihreä Coperni-mekko, jonka rinnassa oli leikkaus ja ristikkäinen riimupääntie.