Dua Lipa debytoi juuri ruusukultaisissa hiuksissa ja hän on todellinen kuningatar

Kauneus

WPR

Uusi albumi ja nyt uudet hiukset. Tervehdi uutta Dua Lipaa. Pariisin muotiviikolla mainostaakseen Yves Saint Laurentin uusinta tuoksua, 'Libre', jonka kasvot hän on, Lipa debytoi ehkä vaaleammat hiukset kauniissa ruusukultan sävyssä . Hän julkaisi Instagramiin kuvan aaltoilevasta blondista bobistaan ​​tekstillä: ”Uusi aikakausi! Kiitos kärsivällisyydestänne. Nähdään pian #DL2.' Mukaan Mainostaulu , #DL2 on hänen ensimmäinen albuminsa vuoden 2017 debyyttinsä jälkeen. Huhtikuussa hän twiittasi studiosta, että tämä uusi musiikki sisältää 'paljon enemmän live-instrumentointia'. Näyttää siltä, ​​että raikas ääni tuo tuoreita hiuksia.

Lipalla onrokkaanut sitätummanruskea bobJo jonkin aikaa. Hän vaihtoi sen hiljattain ja lisäsiväliaikaiset otsatukkaYSL:n juhliin Madridissa, Espanjassa. Jotkut ajattelivat, että ehkä hän ryntäsi ja leikkasi hiuksensa, mutta nyt kun otsatukka on poissa, tiedämme, että ne olivat vain yötä varten. Hän on palannut hänen luokseenaaltoileva bobmutta tällä kertaa se on paljon kevyempi japaljonlisää kultaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut DUA LIPA (@dualipa)

Vaikka on mahdollista, että tämä keskivaalea sävy on peruukki, se näyttää todella aidolta. Hän ei nimennyt kampaajaa, mutta se ei todellakaan ole hänen tyylinsä – ei myöskään tee mitään yksinkertaista ja perustavaa. Näyttää siltä, ​​​​että Lipan hiukset ovat edelleen tummat alta, joten hän ei tullut täysin vaaleiksi – vielä. Voit nähdä värejä hieman hänen selfieissään ja vielä enemmän viimeaikaiset kuvat jotka kiertävät hänen New York -treffeistäänAnwar Hadid. Kaksikko pitää kädestä ja sopii vaaleisiin hiuksiinsa ollessaan ulkona Sohossa.

Jos sinulla on vaaleammat hiukset, voit kokeillaruusukultatrendi väliaikaisesti Overtone Color Conditionerilla ruusukultalla (29 dollaria at Yläsävel ) ja Keracolor Clenditioner Color Depositing Conditioner Colorwash Rose Gold -värissä (22 dollaria osoitteessa ).

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.