Druski-kiista: Koomikko Druskin kiistanalainen sketsi päihtyneistä naisista herättää vastareaktiota

Julkkis

WPR

Tunnettu koomikko ja sosiaalisen median vaikuttaja Druski on ilahduttanut sosiaalisen median käyttäjiä jo pitkään luomalla ihanan suhteellista sisältöä.

Suurin osa hänen sosiaalisen median viesteistä keskittyy erilaisiin sosiaalisiin vihjeisiin, jotka liittyvät treffeihin, ihmissuhteisiin, kouluun, urheiluun ja muihin aiheisiin, joihin monet ihmiset pitävät kiinni.

Hänen viimeisimmässä näytöksessään sarjakuva kuitenkin poikkeaa 'muistuttavan' rajalla, kun video alkaa humoristisesti, mutta muuttuu vähitellen 'muukuttavaksi'. Niin paljon, että katsojat tunnistavat hänen kuvaamaansa jotain, mikä tapahtuu traagisesti tosielämässä.

Mukaan Speak Magazine, videolla nähdään, kuinka koomikko ja ystävä kutsuvat kaksi naista asuntoonsa viettämään rentouttavaa iltaa pelien ja juomien parissa.

Hukkaamatta aikaa sarjakuva nollaa yhden naisen ja rohkaisee häntä toistuvasti juomaan päihtymisen toivossa.

Druski-kiista

Koko yön Druskin voi nähdä tuijottavan päihtynyttä naista suunnittelemassa mitä lopussa tapahtuu.

Koomikko otti sketsin alas saatuaan negatiivista palautetta, mutta ei ennen kuin sosiaalinen media ehti nähdä sen.

Lue myös: Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Jotkut Twitter-käyttäjät arvostelevat elokuvaa, kun taas toiset näyttävät ajattelevan, että sketsi kuvastaa miehiä, jotka ovat syyllistyneet samaan käyttäytymiseen tosielämässä.

Reaktiona huutoon yksi Twitter-käyttäjä kritisoi sarjakuvaa videon poistamisesta. ' Druski olisi pitänyt pitää video päällä, sinun on ehdottomasti katsottava peiliin”, hän sanoo.

'Druski paljasti videossa paljon outoja ilmaisuja, minkä vuoksi he tuntevat olevansa hyökätty', kommentoi toinen Twitter-käyttäjä.

'Olette raivoissasi druskille, että näytätte kuinka monet teistä kaikki käyttäytyvät, kun naiset ovat lähellä', yksi Twitter-käyttäjä oli samaa mieltä videon paljastamisesta.

Yksi Twitter-käyttäjä painotti aihetta ja sanoi, että vaikka video ei ollut hauska, se oli tosiasia.

Druski-kiista

”Tämä on epäsuosittu mielipide, mutta Druskin sisältö on jatkuvasti osoittanut erilaista käyttäytymistä sekä miehissä että naisissa. Tämä video näyttää kuinka saalistavia miehet voivat olla juhlien aikana. Onko tämä huvittavaa? meh. Tarkka? Ehdottomasti.'

Lue myös: John Mulaney -kiista: Transfoobi kutsuu John Mulaneyä 'transfobiseksi' sen jälkeen, kun hän on antanut Dave Chappellen avautua itselleen

Video näytti olevan a PSA Erään Twitter-käyttäjän mukaan. 'Pidin Druskin videota enemmän PSA:na kuin hänen yrittäessään olla töykeä, mutta hänen olisi pitänyt korostaa sitä, koska no… tämä on internet', hän sanoi. Tällaisia ​​olosuhteita on parasta välttää ensiksi.'

Toinen Twitter-käyttäjä oli samaa mieltä väittäen, että se oli tiettyjen kaverien peili. – Tuossa druski-sketissä ei ollut mitään vikaa. Näin monet naiset ajattelevat, ja se olisi myös voinut auttaa miehiä näkemään, kuinka kammottavia he voivat olla.'