Draken ja viikon treffit? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Mitä tulee hip-hop-kuviin, Drake on kiistatta näkyvin hahmo. Mitä tulee nousevien muusikoiden tukemiseen, olipa Aubrey ahne opportunisti tai joku, joka todella välittää uusien artistien mainostamisesta, hän on auttanut monia nuoria räppäreitä huomioimaan. Suojelijana The Weeknd on yksi Kanadan tunnetuimmista tähdistä.

Vuonna 2010 Drake julkaisi kaksi tuolloin tuntemattoman laulajan kappaletta blogiinsa, October's Very Own. The Weekndin ensimmäisen mixtape House of Balloonsin mainostamisen aikana vuonna 2011 he tapasivat vihdoin. Abel osallistui Draken toiselle albumille, Take Care, samana vuonna.

Kumppanuuden alkuvaiheessa The Weeknd teki levytyssopimuksen Republic Recordsin kanssa Draken OVO Sound -levy-yhtiön sijaan. Lopulta asiat selvisivät heidän välillään, mutta kiista The Weekndin osallistumisesta Caren ottamiseen ja Drizzyn suhteesta Abel Hadidiin hänen ja hänen entisen tyttöystävänsä eron aikana näytti pahentavan heidän välisiä erimielisyyksiä.

Fanien mukaan, jotka uskovat, että My Dear Melancholy -laulaja The Weeknd iski hienovaraisesti Gesaffelsteinin uuteen kappaleeseen 'Lost in the Fire', fanit kyseenalaistavat, kamppailevatko kaksi artistia jälleen.

Drake halusi hankkia The Weekndin OVO Records -levy-yhtiölleen

Se tapahtui saman vuoden lokakuussa Drake kehui The Weekndiä haastattelussa. Neljässä levyni kappaleessa hän toimii käsikirjoittajana, mitä arvostan suuresti. MTV News lainaa häntä sanoneen: 'Kun on kyse kirjoittamisesta, en yleensä tee yhteistyötä kenenkään kanssa' (XXL:n kautta). Se sopii meille, jos kirjoitan kaiken itse. Se, että meillä on yhteinen kotikaupunki, helpottaa yhteydenpitoa tunnetasolla. Huolimatta siitä, että Drake ja The Weeknd kirjoittivat kappaleita kaikille varhaisille albumeilleen, Drake ei pystynyt allekirjoittamaan The Weekndiä.

The Weekndin fanikunta oli kasvanut vuoteen 2012 mennessä. XXL ilmoitti vuonna 2012, että Drake ilmoitti Sway Callowaylle työskentelevänsä hankkiakseen hänet OVO Sound -levymerkille. Paperilla ei näytä olevan ongelmaa, mutta sillä ei ole merkitystä. Minulle on tärkeää yhdistyksen maine, hän selitti. Laulajan mukaan hän haluaa jatkaa työskentelyä hänen kanssaan hänen musiikkiuransa aikana, ja hän haluaa samaa hänelle.

Drake otti hyvin erilaisen näkökulman. Syyskuussa 2012 The Weeknd teki levytyssopimuksen Republic Recordsin kanssa. 'Et selviä pelkällä kiitoksella... olet minulle palveluksen velkaa', Drake twiittasi. Jep.

Lue myös: Kenen kanssa Marjorie Harvey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Drizzy 'rikkoi velikoodin'

Draken ja viikon treffit

Julkkisten supermalliBella Hadidon Draken ja The Weekndin väitetyn kilpailun keskipiste. Raportit siitä, että Drake seurustelee 'Starboy'-laulajan ex-tyttöystävän kanssa, ovat aiheuttaneet ristiriidan kahden ystävän ja työtovereiden välille Page Sixin mukaan.

The Weeknd, oikea nimi Abel Tesfaye, päätti 18 kuukautta kestäneen romanssinsa mallin kanssa viime vuoden marraskuussa. Nykyisten huhujen Bellan suhteesta Drizzyn sanotaan rasittavan heidän suhdettaan Toronton sisäpiiriläisten mukaan. 'He molemmat hengailevat saman Toronton jengin kanssa, ja nyt heidän on valittava puolensa', yksi sisäpiiriläinen väitti. Höpö höpö höpö höpö höpö höpö höpö höpö

'En selviä...' Kenelle lupaat omistautumisesi, on sinun päätettävissäsi.' Tällä hetkellä 'he eivät tule toimeen'… Ryhmät tappelevat, koska Drake rikkoi velilakia.

Huhujen jälkeen, että Drake piti Bellan 21-vuotissyntymäpäiväjuhlia tässä kuussa, lähde sanoi, että he ovat '100-prosenttisesti koukussa'.

Kesäkuussa, pitkän juhlimisillan jälkeen, kaksikko kuvattiin poistumassa Los Angelesin yökerhosta yhdessä, mikä herätti spekulaatioita heidän suhteestaan.

Toistaiseksi The Weeknd ei ole vielä antanut virallista kommenttia, joka nyt seurustelee poptähden kanssa, selena gomez . The Weeknd ja Hadid olivat selvästi poissa Draken 31. syntymäpäiväjuhlista, joita hän kutsui 're-bar mitzvahiksi'.

Lue myös: Kenen kanssa Bree Turner seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Drake ja The Weeknd ovat saaneet kiistonsa päätökseen

Draken ja The Weekndin romanssi ei ole ollut ilman ylä- ja alamäkiään vuosien ajan. Draken ja Bella Hadidin suhdehuhujen ja ikävien Instagram-huhujen valossa The Weekndin ja Draken ystävyys on joutunut koetukselle.

Instagram käyttäjä @ TheWeeknd kirjoittanut suurimman osan Take Care -albumistaan ​​marraskuussa 2017”, Drake vastasi ja sanoi (XXL:n kautta), ”Abel Tesfaye CO KIRJOITTI elokuvissa ”Shot For Me” ja ”Practice”, ja se esiintyi varmasti kappaleissa ”Crew Love” ja ” The Ride”, samoin.” Tällä albumilla on 20 kappaletta Pidä etäisyys.

Draken ja viikon treffit

Vuonna 2019 The Weekndin kappaleen 'Lost in the Fire' huhuttiin olevan kaivaus Drakessa. The Weeknd sanoo kappaleessa: 'Ja haluan vain vauvan oikean kanssa / koska en koskaan olisi se, joka salaa sitä.' Pusha T:n 'The Story of Adidon' -hyökkäys The Weekndiä vastaan ​​oli selvästi liioiteltu hänen päässään.

Sittemmin heidän kahden asiat ovat parantuneet. Vuoden 2020 singlensä ”War” sanoituksissa Drake sanoi, että hän halusi laskea kirveen suojatansa kanssa. Tämä poika, joka kuulostaa siltä kuin hän olisi Thrilleristä, se on ollut minun n****/, tiedät sen.' Perheemme kuusi asiaa, joita emme voi hajottaa, olivat vain asioiden korjaamista. Vaikka emme tiedä, onko The Weeknd valmis jättämään riidan taakseen, haluamme varmasti nähdä kaksikon tekevän yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Lue myös: Kenen kanssa Mulatto seurustelee? Hänen deittailusuhteensa viimeisin päivitys!

Draken syntymäpäiväjuhlissa Weeknd liittyy hänen seuraansa

The Weeknd juhli 32-vuotissyntymäpäiväänsä lauantai-iltana Las Vegasissa pienen ryhmän läheisten ystävien kanssa. Drake, Toronton räppäri, saattoi olla paikalla, minkä todistavat nettiin vuotaneet valokuvat ja videotallenteet.

Vaikka heidän väitetty erimielisyytensä ratkeaisi jokin aika sitten, entisiä työkavereita ei ole nähty yhdessä pitkään aikaan. 'Olen ollut siellä ensimmäisestä päivästä lähtien, ja olen iloinen, ei vain voidessani olla täällä... veljieni kanssa, vaan myös yksinkertaisesti kiitollinen siitä, että perhe on palannut yhteen sinne, missä me kuulumme... maailman suurimmasta kaupungista', Drake kommentoi. The Weeknd, sanoi mikrofonissa.

Draken kanssa lavalla esiintyi muita artisteja, kuten Future, Kaytranada Montrealista, Swedish House Mafia ja Simi Khadra Simi Hazesta.

TMZ kuvaili Khadran ja The Weekndin varhaista aamupalaa 'Tekeminen siitä, ettei huomista olisi'. Kuitenkin upeat valokuvat Abelista ja Aubreystä saavat fanit puhumaan viikon alkaessa.