Drake-tatuoinnit: tarkoittaa kaikkia 35+ tatuointeja!

Julkkis

WPR

Kanadalainen räppäri, laulaja ja näyttelijä nimeltä Aubrey Drake Graham syntyi 24. lokakuuta 1986.

Draken, nykyaikaisen populaarimusiikin merkittävän persoonallisuuden, ansioksi luetaan laulu- ja R&B-vaikutteiden yleistyminen hip hopissa. Drake aloitti musiikkiuran saatuaan tunnetuksi Jimmy Brooksin roolistaan ​​CTV:n teinidraamassa Degrassi.

Seuraava sukupolvi (2001–2008). Hän julkaisi debyyttisekoituksensa, Room for Improvement, vuonna 2006 ja julkaisi myöhemmin Comeback Seasonin (2007) ja So Far Gone (2009) ennen kuin liittyi Young Money Entertainmentiin.

Fanit kritisoivat Draken kasvotatuointia sen jälkeen, kun räppäri trollasi isän musteen takia

Drake on saanut faniltaan kritiikkiä siitä, että hän otti kasvotatuoinnin vain yksi päivä sen jälkeen, kun hän oli nauranut isänsä tatuoinnille.

Kanadalainen räppäri Drake jakoi kuvan uudesta tatuoinnistaan ​​Instagramissa paljastaen faneilleen äitinsä nimikirjaimet, jotka oli kaiverrettu lähelle hänen vasenta silmäänsä. Vain neljä päivää sen jälkeen, kun hän twiittasi kuvan isänsä käsivarresta, jossa oli tatuoitu Draken kasvot, Drake ilmoitti seuraajilleen uutisista tatuoinnistaan.

Online-keskustelu Draken kasvotatuoinnista kasvoi suosituksi ja sai sekä positiivista että negatiivista palautetta.

Drake Instagram-verkkotarinassa näytettiin tekevän kasvotatuoinnin, ja myöhemmin muusikko paljasti valmiin tuotteen julkaisemalla useita kuvia tililleen. Kuten Drake näyttää vahvistavan kuvatekstissä, nimikirjaimet 'S G' on nyt musteella hänen kasvoillaan ja edustavat hänen äitiään 'Sandra Gale'.

draken tatuointeja

Kuka Draken nuorista ystävistä ehdotti, että hän ottaisi kasvotatuoinnin? Toimittaja Natalie Harmsen twiittasi kysymyksen.

Drake-fanitili @NickiDrake Fanz julkaisi: 'Parempi b Draken viimeinen kasvotatuointi', joka ei selvästikään pitänyt hänen musteistaan. @vvvictorp kysyi: 'Drakella on kasvotatuointi - missä olemme yhteiskuntana tällä hetkellä? Sosiaalisessa mediassa useat käyttäjät nauroivat siitä, että hän oli tatuoinut Selena Gomezin nimikirjaimet kasvoilleen.

Vastauksena tatuoinnille @joeyshaa kutsui sitä 'viimeiseksi pisariksi', ja @Kodakbetter pilkkasi Drakea kutsumalla häntä 'typa-mieheksi, jolla on maailman pienin kasvotatuointi'.

Lue lisää: Nicki Minaj Tatuoinnit - Onko hänen tatuointiensa takana symboliikkaa?

Tatuoinnit Draken oikealla kädellä

Aloitetaanko? Entisellä Degrassi-tähdellä on ainakin tusina tatuointia oikeassa käsivarressaan. Räppäri tatuoi isänsä mukikuvan tricepiinsä tammikuussa 2014. Hän kirjoitti lauseen 'Mini muotokuva isästäni' Instagram-julkaisuun.

Syy? syy ei Tämän yläpuolella on kuvattu vaaleanpunainen kukka, jonka keskellä on mehiläinen, mikä mahdollisesti viittaa hänen vuoden 2017 miksaukseen More Life.

Seuraava tatuointi oli 'All Kinds' isoilla kirjaimilla hänen hauisssaan. Tuntematon syy. Hänen hauisssaan on musiikkisymboleilla renderoitu kuva CN-tornista hänen kotimaisesta Torontosta, Kanadasta.

Kuva jäätelöä syövästä naisesta, joka muistuttaa läheisesti Rihannaa, on hänen hauistaan ​​alempana.

Vuodesta 2009 vuoteen 2016 heillä oli uudelleen, uudelleen suhde. Rihanna toisti myöhemmin oikean kyynärvarrensa haitatuoinnin, mikä oli ilmeisesti sisäpiirivitsi kahden entisen vaimon välillä.

draken tatuointeja

Kuva Jeesus Malverde , Robin Hoodin kaltainen meksikolainen hahmo 1800-luvulta, istui hänen olkapäällään. Epävarma syy tatuoinnille.

Drake kutsuu itseään usein '6 jumalaksi', nyökkäyksenä Toronto-taustalleen, ja hänellä on tatuoitu numero 6 ja rukoilevat kädet kyynärvarteensa (aluekoodi 416). Alapuolella näkyy kuva Denzel Washingtonista vuoden 1990 Mo’ Better Blues -elokuvasta.

Washingtonin kasvojen löytäminen Draken ruumiista oli Washingtonin mukaan 'villi' Jimmy Fallonin haastattelussa marraskuussa 2017.

Kuva hänen vuonna 2018 syntyneestä pojasta Adonisista on ehkä havaittavin asia hänen käsivarressaan. Hänen kyynärvarressaan oli myös kaiverrettu lyhty. Drake ei esittänyt perusteluja.

Tatuoinnit Draken vasemmassa käsivarressa

Yksi alhaalla, yksi vielä jäljellä. Pullo Drakkar Noir -hajuvettä, räppärin näennäisesti suosikkituoksua, lepäsi hänen olkapäällään. (Hänen alkuperäinen Twitter-käyttäjänimensä oli @drakkardnior, koska hän pitää siitä niin paljon.)

Sen vasemmalla puolella oli palava kallo, jonka alle oli kirjoitettu sana 'Unkurily'. (Sosiaalisen median tutkijat ovat havainneet, että tatuointi saattaa viitata Draken yhteistyökumppaneihin, jolla oli vuoden 2016 albumi nimeltä Unruly.) Hänen olkapäälleen on myös kirjoitettu 'BBK', väitetään hänen kaverilleen ja brittiläiselle räppärille Skeptalle.

Voit nähdä valtavan maalauksen Lil Waynesta, joka allekirjoitti Draken yritykseensä vuonna 2009, räppärin tricepissä.

Hänen hauisssaan oli Horuksen silmä. Drizzy ei antanut selitystä, mutta egyptiläinen symboli ilmaisee hyvinvointia. Toinen nyökkäys hänen Toronton perintöönsä on kompassi, joka osoittaa itään alemmas hänen hauisssaan.

Kaksi numeroa, 30 ja 35, on sijoitettu sen alle kunnianosoituksena Stephen Currylle ja Kevin Durantille vastaaville pelipaidan numeroille.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut champagnepapi (@champagnepapi)

Hänen kyynärvarrensa sisäpuolelle ilmestyi leijona, jonka ympärillä oli sana 'Oktober Lejonhjarta' (tarkoittaa: lokakuun leijonasydän). Tämä tatuointi on seurausta siitä, mikä näyttää olleen villi ilta ruotsalaisten supermallien kanssa.

Hänellä on Abbey Roadin inspiroima tatuointi, jossa hän heiluttaa Beatlesille kyynärvarressaan (väitetysti ylittää Beatlesin hallussa olevan ennätyksen useimpien Hot 100 top 10 -kappaleiden osalta yhden vuoden aikana Billboard Chartsissa).

Hänen kyynärvarteensa on myös maalattu kuva hänen vuonna 2017 murhatuista ystävästä ja toisesta OVO-jäsenestä Anthony Fifistä. ”RIP perheemme jäsenelle, veljellemme. En vieläkään voi uskoa, että tänä aamuna todella tapahtui 'Draken Instagram-kuvan kuvateksti.

Lue lisää: Cardi B -tatuoinnit – Onko ruumiinosia jäljellä, jonne hän ei ole laittanut mustetta!

Draken rinta- ja ylävartalotatuoinnit

Tämä materiaali on ladattu Instagramista. Heidän verkkosivuillaan saatat löytää saman materiaalin eri muodossa tai enemmän yksityiskohtia.

Draken vasemmassa vartalossa on kaksi kuvaa R&B-laulaja Sadesta. Pitkäaikaiset ystävät, kaksi. 416 oikealla puolellaan. Mitään selitystä ei tarvita.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut champagnepapi (@champagnepapi)

Hänellä on havaittavissa oleva tatuointi pöllöstä, joka nappaa hiiren rintaansa. Refinery29:n mukaan pöllön suunnittelu OVO:lle kesti 12 tuntia.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR