Draken 32. syntymäpäiväjuhlat olivat täynnä retrotyyliä

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Drake32-vuotissyntymäpäiväjuhlat saattoivat ollathevuoden tapahtuma. Räppäri juhli 32. elinvuottaan uskomattomilla julkkisjuhlilla Los Angelesissa keskiviikko-iltana. Paras osa? Tapahtuma oli 2000-luvun teema.

Draken tapaamisessa oli kaikkea: neon Blockbuster-kyltti, 7/11 Slurpees, arpajaiset, Chanel-laukun arvonta,Tuunaa autoniautoja, Motorola Timeport -kakku, airbrushed Draken paitoja ja – tietysti – kaikenlaista takautuvaa tyyliä.

Esimerkiksi, kukapa ei haluaisi tätä suloista kasvoa paitaan?

Katso tämä postaus Instagramissa

Draken virallisen fanisivuston (@wordonrd) jakama viesti

Draken illan ensimmäinen look oli tummansininen Sean Johnin veluuriverrypuku, jossa oli Niken hikinauha ja siihen sopiva puhelinklipsi. OVO-miehistön jäsen Angelo Ferraro yhdisti mustan villakaulus Nike-takkiin ja viimeisteli ilmeensä huivilla ja paksulla kultaketjulla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Angelo Ferraron (@ovogelo) jakama viesti

Illan toisessa lookissaan Drake kunnioitti räppäri Fabolousia – erityisesti luomalla pala kappaleelta uudelleen ilmeen, jota Fabolous käytti yhdessä musiikkivideossaan. Kirkkaan sinisestä Los Angeles -paidosta (tietysti valkoisen T-paidan päällä) Los Angeles Dodgers -vihaan (sen ympärille sidottu vaaleansininen huivi,tietysti), Drakenaulattukunnianosoitus.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Fabolous (@myfabolouslife)

Drake ei kuitenkaan ollut ainoa, joka toi päätä kääntävän tyylin pöytään.Shay Mitchelltoi Jennyn luoksekortteliJ. Lo:n inspiroima look: kimalteleva bikinitoppi, pörröinen turkki, huivi ja valtavat kimaltelevat vanteet.

Katso tämä postaus Instagramissa

Shay Mitchell (@shaymitchell) jakama viesti

Muotisuunnittelija ja meikkitaiteilija Isabela Guedes otti toisenlaisen lähestymistavan ja kunnioitti aikakautta (eikä yhdelle henkilölle). Guedes käytti Tommy Hilfiger -yhteensopivaa settiä undongareesin alla ja kirkasta colorblock-takkia. Vähän 90-lukua, mutta hei – otamme sen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut I Z A B E L A (@izabelag4)

Ja tietenkin,Kendall Jenner's tyttöjoukkue palveli aaluekaikenlaista muotia.Jordyn Woodstyrmistynyt mustaanvelour verryttelypuku.

Jennerillä oli kimaltelevan vaaleanpunainen Van Dutch -kuorma-auton hattu, kehystämättömät aurinkolasit ja graffitipaita – kaikki muistuttivatParis Hiltonallekirjoituksen tyyliinYksinkertainen elämä.Justine Skye seurasi esimerkkiä ottelussaYksinkertainen elämä- arvoinen kokonaisuus.

Ja Anastasia Karanikolaou antoi kaikille Justinille ja Britneylle tunnelmaa kevyesti pestyssä kanadalaisessa smokissa, paksussa, kankaisessa otsapantassa ja kehystämättömässä lasissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Justine Skyen (@justineskye) jakama viesti

Tämä puolue on vakuuttanut meidät muutamista asioista:

  1. Early aughts -tyyli tarvitsee paluun, stat.
  2. Teemajuhlat ovat ainoa tapa juhlia mitään.
  3. Meidän täytyy ystävystyä Draken kanssa ajoissa saadaksemme kutsun hänen seuraavaan syntymäpäiväjuhlaan.