Doug Flutien nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Nettovarallisuus

WPR

Hän syntyi Douglas Richard Flutie 23. lokakuuta 1962, ja hän on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja. National Football League (NFL), Canadian Football League (CFL) ja United States Football League saivat molemmat yhteensä 12 vuoden ammattilaisjalkapallokokemuksen (USFL).

Heisman Trophyn voittanut kausi Boston Collegessa vuonna 1984, jolloin Flutie antoi pelin voittavan touchdown-syötön Miamia vastaan ​​kuolemaisillaan sekunneilla. Koska hän ei ollut NFL-joukkueiden käytettävissä, Los Angeles Rams vei hänet vuoden 1985 NFL-draftin 11. kierrokselle, mikä teki hänestä kaikkien aikojen heikoimmin vedonneen Heisman-voittajan.

Hän aloitti jalkapallouransa USFL:n New Jersey Generalsissa. Flutie vietti ensimmäiset neljä kauttaan NFL:ssä Chicago Bearsin ja New England Patriotsin seurassa, kun USFL hajosi.

Mikä on Doug Flutien nettovarallisuus ja uratulot?

Arvioiden mukaan Doug Flutiella, entisellä amerikkalaisjalkapalloilijalla, on 10 miljoonan dollarin omaisuus. Urheilumaailman huomio kiinnitettiin Dougiin ensimmäisen kerran hänen yliopistouransa aikana, kun hän pelasi Los Angeles Ramsissa, New Jersey Generalsissa, Chicago Bearsissa ja New England Patriotsissa NFL:ssä ja USFL:ssä.

Flutie jätti NFL:n pelatakseen CFL:ssä BC Lionsissa pitkän uran jälkeen New York Jetsissä. Buffalo Bills, San Diego Chargers ja New England Patriots olivat kaikki pysähdyksiä Dougin NFL-matkalla, joka alkoi Calgaryssa ja Torontossa. Vuonna 2006, kaksi vuosikymmentä kestäneen uran jälkeen, hän kutsui sitä päiväksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

@dougflutie jakama viesti

Flutiella oli fantastinen ammattiura, mutta yksi näytelmä hänen yliopistovuosistaan ​​jää häpeään. Dougin ”Hail Flutien” touchdown-syöttö Miamia vastaan ​​tunnetaan jalkapallofanit ”The Passina”.

Boston Collegessa hän sai useita kunnianosoituksia, joista arvostetuin oli Heisman Trophy.

Doug Flutiesta tuli ESPN:n ja yliopistojen jalkapalloanalyytikko NBC jalkapallosta eläkkeelle jäämisen jälkeen. Hän alkoi keskittyä enemmän työhönsä NBC:n kanssa vuonna 2011. Vuonna 2014 hän liittyi NBC:hen Notre Dame -pelin värianalyytikkona.

Aiheeseen liittyvä: Latrell Sprewell Net Worth: Kuinka rikas on eläkkeellä oleva NBA-pelaaja?

Aikainen elämä

Vuonna 1962, 23. lokakuuta, Manchesterissa, Marylandissa, poika nimeltä Douglas Richard Flutie on syntynyt. Flutien äidin isoisovanhemmat olivat libanonilaisia ​​maahanmuuttajia, jotka asettuivat Yhdysvaltoihin.

Kuusivuotias hän muutti perheensä kanssa Floridaan, missä hänen isänsä työskenteli ilmailu-insinöörinä. Suurimman osan Dougin lapsuudesta ja varhaisesta aikuisuudesta hän asui nuoremman veljensä Darrenin, oman menestyneen jalkapalloilijan, kanssa.

Dougin fyysinen suorituskyky tuli nopeasti ilmi hänen lukiovuosinaan. Ennen kuin hänen perheensä palasi Natickiin Massachusettsiin vuonna 1976, hän johti joukkueensa kahteen Brevard Countyn mestaruuteen.

Kun Flutie palasi Natickiin, hän oli koulun jalkapallojoukkueen avainjäsen. Muita lajeja, joihin hän osallistui, olivat jalkapallo ja koripallo.

Yliopiston ura

Boston College oli ainoa koulu, joka oli kiinnostunut hankkimaan Flutien, kun hän oli lukion jalkapalloilija. 1980-luvun alussa Flutiesta tuli yleinen nimi joukkueessa, kun hän voitti Heisman Trophyn, Maxwell-palkinnon ja Davey O'Brien National Quarterback Award.

Kuusi sekuntia jäljellä vuoden 1984 Miami Hurricanes -jalkapalloottelusta, hän heitti pelin voittavan touchdown-syötön.

Katso tämä postaus Instagramissa

@dougflutie jakama viesti

'Hail Flutie' -heitto teki Flutien kuuluisan, mutta monet kyseenalaistivat, tekikö hänen lyhyt kasvunsa hänestä kelvollisen NFL:ään kokemuksen puutteen vuoksi. Koska USFL tarvitsi kipeästi nimekkäitä tähtiä, he allekirjoittivat hänet välittömästi.

New Jersey Generalsin kanssa hän allekirjoitti sopimuksen, joka teki hänestä parhaiten palkatun NFL-pelaajan ja aloittelijan kaikissa lajeissa.

Ammattimainen ura

Chicago Bears valitsi hänet USFL:stä vuonna 1986, kun hänellä oli huikea ensimmäinen kausi (joka kippasi pian hänen liittymisensä jälkeen). Hän pelasi useita vuosia New England Patriotsissa ennen liittymistään Canadian Football League (CFL).

Doug pelasi sitten Kanadan jalkapalloliigassa kahdeksan vuotta, jolloin hänestä tuli yksi liigan historian parhaista pelaajista. CFL:ssä hän voitti useita harmaita cupeja, 270 touchdownia ja yli 40 000 syöttöjaardia muiden tunnustusten ohella.

Katso tämä postaus Instagramissa

@dougflutie jakama viesti

Flutie palasi myöhemmin NFL , tällä kertaa Buffalo Billsissä, jossa hän osoitti arvonsa vaikuttavilla esityksillä. Hän liittyi San Diego Chargersiin vuonna 2001 ja pelasi siellä seuraavat neljä vuotta.

New England Patriots toi hänet takaisin varustajaksi vuonna 2005. Uransa viimeisessä ottelussa Miami Dolphinsia vastaan ​​hän potkaisi onnistuneen drop-potkupisteen, mitä ei ollut tehty sitten vuoden 1941. Useiden tarkkailijoiden mukaan se oli Dougin 'eläkelahja'.

Muut Ventures

Flutie Flakes oli Dougin valmistama muro kerätäkseen rahaa autismin syihin. Spear Interactive ja entinen NFL:n pelinrakentaja Doug Flutie ilmoittivat yhteistyöstään vuonna 2018 tavoitteenaan julkaista uusi jalkapallovideopeli. Vuonna 2019 peli nimettiin 'Doug Flutien maksimijalkapallopeliksi'.

Kun Doug Flutie muutti Melbourneen Floridaan, hän aloitti koulunkäynnin ylemmässä aistinvaraisessa lukiossa. Se liittyi jalkapallojoukkueeseensa ja oli johtaja, joka johti sen voittamaan kaksi osavaltion mestaruutta.

Vuonna 1976 perhe joutui kuitenkin muuttamaan uudelleen hänen äitinsä työn takia. Muuttuessaan Nashvilleen heistä on tullut tunnetuksi Nashville Sasquatchina. GH сhооl jatkaa tutkimustaan.

Kaupungissa ollessaan hän perusti suositun jalkapallojoukkueen, joka tunnettiin nimellä Rеdhawks, vaikka joukkueen alkuperäinen nimi oli Rеdmen. Opintojensa päätyttyä hän ilmoittautui yhdyskuntaopistoon, jossa hän aloitti jalkapallon pelaamisen.

Henkilökohtainen elämä

Dougin lukion viimeisenä vuonna hän meni naimisiin lukiotyttöystävänsä Laurien kanssa. Vuosien varrella paria on siunattu kahden lapsen syntymällä.

Katso tämä postaus Instagramissa

@dougflutie jakama viesti

Doug Jr., Dougin poika, kärsii autismista. Kunnianosoituksena pojalleen, hänen vanhempansa perustivat Doug Flutie Jr. Foundation for Autism, Inc:n. Doug perusti viljayhtiön nimeltä 'Flutie Flakes' tuottaakseen rahaa Autism Awarenessille. Brändin tuottamia muroja oli miljoonia laatikoita.

Sopimukset

Flutie teki ammattilaisjalkapallodebyyttinsä vuonna 1985 ja ansaitsi kolmivuotisen 3,1 miljoonan dollarin sopimuksen New Jersey Generalsin kanssa. Doug sai 350 000 dollarin kauden sopimuksen BC Lionsin kanssa, mikä teki hänestä CFL:n parhaiten palkatun pelaajan NFL:stä erottuaan.

Aiheeseen liittyvä: Brittney Grinerin nettoarvo: Tarkempi katsaus koripalloilijan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Kiinteistöt

Flutie osti raporttien mukaan 2,1 miljoonan dollarin talon Melbourne Beachiltä Floridasta vuonna 2007. Viiden makuuhuoneen talo sijaitsee lähellä hänen kasvupaikkaansa ja on rakennettu vuonna 2003. Kiinteistö sijaitsee noin 60 mailin päässä Orlandosta, ja siinä on uima-allas, poreallas ja upeat näkymät läheisille valtamerille ja joille.

Katso tämä postaus Instagramissa

@dougflutie jakama viesti

Asukkaat kutsuvat sitä 'ananastaloksi', koska kaikkialla kodissa on runsaasti ananasteemaisia ​​kuvia, mikä on ansainnut sille oudon lempinimen. Esimerkiksi ajotiellä on ananaksen muotoinen laattamosaiikki.

Ilmeisesti vuonna 2013 Flutie myi hänelle kiinteistön Natickissa, Massachusettsissa, raportin mukaan. Tässä talossa on kuusi makuuhuonetta, joiden kokonaispinta-ala on 7 233 neliöjalkaa.

Lämmitettävän uima-altaan ja koripallokentän lisäksi kodin laajassa kellarissa on myös biljardipöytä ja kuntosali. Vuonna 1994 hän maksoi 212 000 dollaria 1,4 hehtaarin raaka-omaisuudesta, jota hän käytti talon rakentamiseen.

Sen arvoksi arvioitiin 1,5 miljoonaa dollaria, mutta Flutie mainosti sitä 1,7 miljoonalla dollarilla, mikä on yli kaksinkertainen siihen verrattuna, mitä hän maksoi siitä kaikki ne vuodet sitten, kun hän osti sen ensimmäisen kerran. Koska hän ja hänen perheensä olivat muuttaneet uuteen kotiinsa Floridassa, hän ei näyttänyt tarvitsevan tätä asuntoa enää.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR