Älä lähetä tekstiviestejä entiselle vibraattorillesi on nyt myynnissä vain 20 dollarilla

Elämäntapa

WPR

Kanssasyksyn myyntitapahtuu tosissaan jaBlack Friday tarjouksetAlkaen aikaisemmin kuin koskaan, ei todellakaan ole pulaa alennetuista tuotteista, jotka kilpailevat lompakkosi huomiosta juuri nyt. Mutta suurimman, *räjähdyksen* saamiseksi sinun tarvitsee osallistua vain yhteen alennusmyyntiin – varsinkin jos olet seksilelufani. Kuulitte sen täällä ensin, ihmiset: The Älä lähetä Better Love -tekstiviestiä entiselle vibraattorillesi , josta on tullut yksi Ella Paradisin myydyimmistä tämän helmikuun lanseerauksen jälkeen, on tällä hetkellä 80 prosentin alennus. Tämä tarkoittaa, että se voi olla sinun 20 dollarilla!

Jos jo ajattelet: 'Entarvitaan toinen vibraattori”, sitten kulta, ajattele! Uudelleen! Tämä pieni punainen sydämenmuotoinen tunnelma on ehdottomasti suloisin asia, jonka olen koskaan nähnyt. Kuten olen täysin pakkomielle. Eikä se ole vain söpö – se on myös aika voimakas. Tällä ladattavalla lelulla on 70 minuutin käyttöaika (täydellinen yksinpeliin!), ja yhdestä painikkeesta saat 10 voimakasta värinätilaa, joita voit selata, kunnes löydät The One -lelun. Ai, luulitko The One tulevan miehesi? Valitettavasti ei. The One on upouuden vibraattorisi sykkivä tunne.

Kuvittele yö, jossa on kyse täydellisen orgasmissi saavuttamisesta. Älä ole huolissasi siitä, onko kumppanisi tyytyväinen, älä ihmettele, soittaako yhteys sinulle koskaan uudelleenehdottomastiet ole katunut seuraavana aamuna, kun lähetit tekstiviestin exällesi. Lopuksi luotettava, johdonmukainen treffi, joka ei haamuta sinua tai mutkista asioita. Parempi rakkaus, kiitos tästä.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

älä lähetä tekstiä tekstivibraattorillesi Älä lähetä tekstiä entiselle vibraattorillesi on nyt myynnissä vain 20 dollarilla

Tämä kallis pieni sydän yleensä maksaa 99,99 dollaria, mutta tällä hetkellä se on superalennuksessa 80 prosentin alennuksella. Tämä tarkoittaa, että se on sinun vain 19,99 dollarilla! TBH, olen ollut treffeillä, jotka maksavat paljon enemmän ja toimittaneet paljon vähemmän. Se sanoi, jos sinäovatparisuhteessa tämän lelun antaminen seksiaikasi lisäämiseksi on yhtä hyvä idea kuin käyttää sitä yksin, varsinkin jos tuot ensimmäistä kertaa leluja makuuhuoneeseen parisuhteessa ja haluat helpottaa sitä. Tämä vibraattori on suorastaan suloinen, ei ollenkaan pelottava, joten se on täydellinen valinta lisättäväksimehustaoikean määrän mausteita.

Bottom Line? Lopeta tekstiviestien lähettäminen exällesi. Osta tämä vibraattori sen sijaan. Tervetuloa ilmaiseen neuvontaan!