Don McLean Net Worth: Tarkastele syvemmin hänen ylellistä elämäntapaansa vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Nettovarallisuus, palkka ja tulot

Vuonna 1968 Don julkaisi debyyttialbuminsa 'Tapesry'. Media Arts julkaisi levyn sen jälkeen, kun muut levy-yhtiöt hylkäsivät sen 72 kertaa. Kun United Artists Records osti Mediartsin, Donin toinen albumi 'American Pie', joka julkaistiin vuonna 1971, oli valtava menestys. ”Vincent” ja ”American Pie” olivat albumin kaksi ykköshittiä.

don mclean nettovarallisuus

Hänen seuraaviin albumeihinsa kuuluivat muun muassa Don McLean, Homeless Brother, Prime Time ja Chain Lightning American Pie valtavan menestyksen jälkeen.

Donald McLean III Wikit

Oikea nimiDonald McLean III
Syntymäpäivä2. lokakuuta 1945
SyntymäpaikkaNew Rochelle, New York
Horoskooppi-merkkiPunta
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
AmmattiLaulaja ja lauluntekijä
Treffit/tyttöystäväParis Dunn
Naimisissa/vaimoEsim: Patrisha Shnier ja Carol Sauvion
Nettovarallisuus50 miljoonaa dollaria

Don Mc Leanin nettovarallisuus, tulot ja palkka

Don McLean on Grammy-palkinnon voittaja, Songwriter Hall of Fame -ehdokas ja BBC Lifetime Achievement Award -palkinnon saaja.

American Pie tunnustettiin Grammy Hall of Fameen vuonna 2002, ja hänet valittiin Songwriters Hall of Fameen vuonna 2004. ”American Pie” on yksi radion soitetuimmista kappaleista ja on ansainnut hänelle 300 000–500 000 dollaria vuodessa. rojalteissa. Don McLeanin nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria vuonna 2021.

Don McLeanin elämäkerta

don mclean nettovarallisuus

Don McLean on tunnettu jääkiekkoilija, joka syntyi Kanadassa 19. tammikuuta 1954. Robert Donald McLean (s. 19. tammikuuta 1954) on eläkkeellä oleva kanadalainen ammattijääkiekkopuolustaja, joka pelasi yhdeksän ottelua Washington Capitalsissa. National Hockey League (NHL) kaudella 1975–1976. Philadelphia Flyers ja New England Whalers valitsivat hänet vuoden 1974 NHL:n ja WHA:n amatööriluonnoksissa.

Epäonnistumisia avioliitossa

Don McLean, yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, oli naimisissa kahdesti, ja molemmat avioliitot päättyivät eroon. McLean meni naimisiin amerikkalaisen käsityötutkijan Caron Sauvionin kanssa ensimmäisen kerran vuonna 1969. Pariskunta pysyi naimisissa vuoteen 1976, jolloin Sauvion haki avioeroa. McLean ja Sauvion eivät koskaan paljastaneet avioeronsa syytä.

Vuonna 1987 Don McLean meni uudelleen naimisiin Patrisha Shnier toisen kerran. Vuonna 2016, 28 vuoden avioliiton jälkeen, pari myös erosi. Jackie McLean ja Wyatt Mclean ovat McLeanin ja Patrishan lapsia.

don mclean nettovarallisuus

Don McLean palkintojenjakotilaisuudessa toisen ja entisen vaimonsa Patrisha Shnierin sekä lasten Jackien ja Wyattin kanssa. Jackie ja Wyatt McLean Don McLeanin toisen ja entisen vaimon Patrisha Shnierin ja Patrishan lasten Patrishan ja Patrishan kanssa.

Donin toinen avioliitto päättyi riitaan, joka johti hänen vangitsemiseen. Don hyökkäsi Partishan kimppuun ja uhkaili häntä tuntikausia ennen kuin tämä soitti hätänumeroon. 18. tammikuuta 2016 Don pidätettiin hänen asuinpaikassaan perheväkivallasta, rikollisesta uhkailusta, kotiterrorisoinnista, rikollisesta pidätyksestä ja rikollisesta pahoinpitelystä.

Aiheeseen liittyvä: Ja Rule Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Lisäksi hänen toinen vaimonsa syytti häntä 'vihasta' ja dominoivasta käytöksestä koko avioliiton ajan. McLeanille tuomittiin 3 000 dollarin sakko ilman vankeutta syytöksistä. McLean on nyt vapaa kiistoista.

Don McLeanin kumppani

Don McLeanin molemmat aiemmat avioliitot ovat päättyneet eroon. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Philadelphiasta kotoisin Carol Sauvion . He olivat naimisissa vuosina 1969–1976, eikä heillä ollut lapsia.

don mclean nettovarallisuus

Hänen toinen vaimonsa oli Montrealista kotoisin oleva Patrisha Shnier McLean. Rosa ja Mya ovat heidän kaksi tyttärentytärtään. Heillä on kaksi lasta, Jackie ja Wyatt, sekä kaksi lastenlasta.

Saat lisätietoja verkkosivustoltamme :https://WPR/wp