Dolph Lundgren ja morsian Emma Krokdal osallistuvat ensimmäiseen elokuvansa ensi-iltaan; He toivovat menevänsä naimisiin ensi vuonna

Julkkis

WPR

Dolph Lundgren tekee elokuvadebyyttinsä perheelokuvagenressä koko klaaninsa kanssa.

Osallistuessaan Los Angelesin Minions: The Rise of Grun ensi-iltaan lauantaina 64-vuotias Rocky IV -tähti jutteli PEOPLE:lle perhematkastaan. Hänen seuraansa liittyi hänen morsiamensa Emma Krokdal, joka osallistui hänen ensimmäiseen tämäntyyppiseen tapahtumaansa.

'Hän viihtyy hyvin. Viime viikolla toin ne ostoskeskukseen ja ostin heille nämä keltaiset asut 'Lundgrenin mukaan COVIDin takia hän ei ole käynyt ensi-illassa sen jälkeen, kun tapasimme kolme vuotta sitten, joten meillä on hauskaa.

Kahden tyttärensä, Idan, 26, ja Gretan, 20, kanssa hän ja Krokdal, 25, käyttivät samanlaisia ​​keltaisia ​​asuja.

Dolph Lundgren ja morsian Emma Krokdal osallistuvat ensimmäiseen elokuvansa ensi-iltaan; He toivovat menevänsä naimisiin ensi vuonna

Kun hänen tulevat tyttärensä ja hän istuivat kätyrinsä teemaisilla istuimilla ensi-iltaa varten, Krokdal julkaisi kuvia, joissa oli lause 'Keltainen joukkue katsomaan kätyreitä.

COVID-19-epidemian vuoksi Lundgren paljasti, että hän ottaa vastuun hääjärjestelyistä. 'Se johtuu vain siitä, että menetimme kaksi vuotta', hän selitti.

Välttääkseen joutumista lumimyrskyyn Lundgren selitti, että he aikovat vierailla Skandinaviassa ensi vuonna. 'Joten ihannetapauksessa teemme sen Norjassa tai Ruotsissa ensi vuoden keväällä?'

Katso tämä postaus Instagramissa

Emma Krokdalin (@emmakrokdal) jakama viesti

Juhlistaakseen kihlausta Crocsien kanssa kesäkuussa 2020 Aquaman-tähti Jason Momoa jakoi uutisen Instagramissa ihastuttavan kuvan tulevasta vaimostaan ​​sormuksessaan. Kuvatekstissä Lundgren kirjoittaa: 'Jotain todella upeaa tapahtui täällä Ruotsissa.'

Annette Qviberg oli hänen vaimonsa kaksikymmentä vuotta, vuodesta 1994 vuoteen 2011.

Elokuvassa Minions: The Rise of Gru Lundgren äänittää Svengeancea, Vicious 6:n rullaluistelevaa roistoa. Hän selitti IHMISILLE, miksi hän päätti näytellä hahmoa, joka on vähemmän riskialtista lapsille kuin ne, josta hänet tunnetaan paremmin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

”Kun vanhenet alallamme, voi olla vaikeaa pysyä ajan tasalla. On selvää, että tämän strategian käyttäminen on hyödyllistä, Lundgren kommentoi. On myös hauskaa viedä tyttäreni katsomaan tätä elokuvaa, joka on täysin erilainen kuin tavallisesti katsomani elokuvat.

Perjantai 1. heinäkuuta on avajaispäivä Minions: The Rise of Gru elokuvateattereissa .