Dolly Parton aloitti äskettäin koiratarvikesarjan nimeltä Doggy Parton!

Viihde

WPR

Koirat ovat Dolly Partonin toiseksi paras ystävä. Oli aina selvää, että Amerikan sankarittarella on pehmeä paikka koirakumppaneita kohtaan, mutta uuden Doggy Parton -merkkinsä koiranlelujen ja -vaatteiden julkaisun myötä hän on tehnyt kiintymyksensä kulmahampaat kohtaan hyvin selväksi.

Doggy Parton -sarjassa on länsimaisia ​​koirien vaatteita, kuten 'blondi pommiperuukki', 'vaaleanpunainen cowgirl-hattu tiaralla', 'gingham Western -kuvioinen kaksiosainen kaulus ja talutushihnasarja' ja paljon muuta. Mukana on myös sateenkaari, silmäniskuja vilkkuva perhonen, mikrofoni ja kahvimuki, jossa lukee 'I Beg You're'.

Kantrilegenda sanoi Instagram-videolla: ''Puppy Love' oli ensimmäinen albumini, ja rakkauteni lemmikkeihin on vahvempaa kuin koskaan. Dolly Parton inspiroi minua koirani kanssa luomaan oman valikoimamme Doggy Parton -aiheisia vaatteita, asusteita, leluja ja paljon muuta.

Lue lisää: Kuinka piispa Kevin Adams kuvailee Olivet-baptistikirkon taistelua?

Dolly Parton esittelee koiratarvikesarjan, joka antaa sille loistavan nimen Doggy Parton

Parton sanoi lisäksi, että osa voitoista Koira Parton kokoelma lahjoitetaan Willa B Farmsille, voittoa tavoittelemattomalle eläinten pelastusjärjestölle hänen kotivaltiossaan Tennesseen osavaltiossa. Hän kysyi: 'Emmekö me kaikki tarvitse sitä? '

Amazonista voit nyt ostaa Doggy Partonin. Alla voit katsoa, ​​kuinka Parton ja hänen jumalakoiransa Billy Kid ranskalainen esittelevät joitain esineitä.

Kesäkuussa Parton antoi miljoona dollaria Vanderbiltin yliopiston lääketieteellisen keskuksen lasten infektiotautien tutkimusryhmälle, samalle ryhmälle, joka sai Partonin aiemman miljoonan dollarin tukemaan heidän työtään COVID-19-rokotteen parissa.

Lue lisää: Mikä on vastaus 'Mitä enemmän otat, sitä enemmän jätät' -arvoituksen takana?

Katso tämä postaus Instagramissa

Billy The Kid (@btkthefrenchie) jakama viesti

Kantrilaulaja oli aiemmin hakenut ehdokkuuttaan Rock and Roll Hall of Fame peruutetaan, mutta aiemmin tänä vuonna hän ilmoitti, että hän 'ottaisi kunnian' vastaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR