Doja Cat huutaa Stranger Things -elokuvan Noah Schnapp Tik Tokissa, koska hän on 'käärme' taistelussa Joseph Quinnin puolesta

Julkkis

WPR

Jep! Grammy-palkinnon voittaja Doja Cat ja Stranger Things -näyttelijä Noah Schnapp joutuivat rumiin TikTok-sylkeihin, kun hän lähetti heidän välilleen yksityisiä DM-viestejä, jotka koskivat hänen pakkomiellettä Joseph Quinnin kanssa.

Jotkut fanit eivät ole varmoja siitä, mitä Dojan ja Noahin välillä tapahtui, koska asiat muuttuivat happamaksi.

Doja Cat Tweets Tietoja Joseph Quinn

Kun Doja Cat ja Joseph Quinn Tapasi ensimmäisen kerran TikTokissa, hän tunnusti julkisesti ihailevansa Josephia, joka liittyi Netflix-sarjan näyttelijöihin kaudella 4.

Twiitti 30. toukokuuta: 'Joseph Quinn on hyvä s--.'

Noah Schnapp lähettää yksityisiä DM-viestejä Doja Catilta

Doja Cat kutsuu Stranger Thingsin Noah Schnappia Tik Tokissa, koska hän on

Nooan TikTok-tili julkaisi videon DM-vaihdosta 'Parhaan ystävän' esiintyjän kanssa keskiviikkona 6. heinäkuuta. Video on sittemmin poistettu.

Noah Schnapp Instagramin yksityisviestit Dojalle alkoivat sanoilla 'Noah, can u please have Joseph hmu [sic]?' 'Tiedätkö onko hänellä tyttöystävää?'

'LMAOO sujahda hänen DM-viesteihinsä', Noah neuvoi häntä. 'Tunne hänen Instagramiaan tai Twitteriin', hän sanoi. Mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei ole hänen käytettävissään.

Auttaakseen laulajaa Noah julkaisi linkin Josephin Facebook-profiiliin, johon hän oli aiemmin maininnut, ettei hän päässyt käsiksi haun takia.

Nooa päätti viestinsä sanoilla 'Tässä, rouva'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Doja Cat iskee Noohin 'Sosiaalisesti tietämätön' TikTok-videon

Doja Cat kutsuu Stranger Thingsin Noah Schnappia Tik Tokissa, koska hän on

Vastauksena Noohin TikTok-viestiin, Doja Cat hyökkäsi hänen kimppuunsa Instagram Livessä seuraavana päivänä.

Nooan teot ovat 'niin hirveän sosiaalisesti tietämättömiä ja outoja', hän totesi torstaina 7. heinäkuuta Newsweekin mukaan.

Se on raja-arvo käärme--', hän sanoi. Mikä inhottava pala s--. Ja tietenkään en ehdota, että se tiivistää hänen luonteensa kokonaisuudessaan. Sikäli kuin voin kertoa, hän ei ole kuvauksen kaltainen. 'Ehkä hän on', kysyin.

Doja puolestaan ​​korosti, että Noah oli vielä teini-ikäinen ja että hän oli tietoinen 'virheistä', joita teini-ikäiset joskus tekevät.

Alussa hän ehdotti, että he yrittäisivät pitää asiat viileinä. On tärkeää muistaa, että tämä on nuori.

Iästä riippumatta 'En tiedä kuinka vanha hän on, mutta hän ei ole edes yli, kuten 21', hän sanoi yrittäen olla 'erittäin oikeudenmukainen' tässä tilanteessa. On normaalia tehdä virheitä nuorena.

Doja Cat kutsuu Stranger Thingsin Noah Schnappia Tik Tokissa, koska hän on

Teet typeriä asioita ja sanot tyhmiä asioita. Sinä pilaat ihmisten yhteydet sinuun. Jotta et toistuisi samaa virhettä tulevaisuudessa, teet virheitä.

Koska olen tehnyt oman osuuteni f-k-upista, olen päättänyt olla tekemättä samaa.

Toistaiseksi Noah ei ole vastannut Dojan lausuntoon millään julkisella tavalla.