Doja Cat ei ole koskaan osallistunut Met-gaalaan: Väärennetyt valokuvat räjäytettiin Twitteriin!

Julkkis

WPR

Sosiaalinen media kuhisee tänä aamuna eilen illan odotetun Anna Wintour Met Gaalin jälkeen Metropolitan Museum of Artissa New Yorkissa.

Fanit odottavat joka vuosi innolla, mitä A-listan huippujulkkikset pukeutuvat maineikkaaseen muotitapahtumaan, ja vuoden 2022 lookit ovat virallisesti saatavilla.

Vuoden 2022 Gilded Glamour -teema, joka kattaa New Yorkin kulta-ajan 1870–1890, ei pettänyt todella omituisilla ja näyttävillä vaatteilla.

Lizzolla oli musta ja kullanvärinen Thom Brown -takki, kun taas Katy Perryllä oli lyhyt, musta pitsinen minimekko. Kylie Jenner käveli punaisella matolla massiivisessa luonnonvalkoisessa morsiuspuvussa.

Met Galan vieraslista vuodelle 2022 oli täynnä A-listoja, mutta monet olivat poissa, mukaan lukien laulaja Doja Cat…

Doja Cat ei ole koskaan käynyt Met-gaalassa

Doja Cat ei ole koskaan osallistunut Met-gaalaan

Fanit ovat tyytymättömiä siihen Doja Cat , yksi maailman myydyimmistä muusikoista, ei ollut läsnä vuoden 2022 Met-gaalassa.

26-vuotias, joka on voittanut Grammy-palkinnon, Billboard Music Awardin ja viisi American Music Awards -palkintoa, ei ollut paikalla eikä ole antanut selitystä poissaololleen.

Say So -laulaja ei itse asiassa ole osallistunut Met-gaalaan ollenkaan! Hän on yksi suurimmista musiikin ja muodin nimistä, mutta hän ei ole koskaan saanut kutsua maineikkaaseen tapahtumaan.

Miksi näin on, ei tiedetä. On mahdollista, että hän ei ole koskaan saanut kutsua Anna Wintourin eksklusiiviseen gaalaan tai hän kieltäytyi kutsusta. se on kuitenkin erittäin kyseenalaista. Kuka kieltäytyisi Met Galasta?

Anna tulla, tarvitsemme Dojan vahvistusta ensi vuoden tapahtumaan!

Lue lisää: 'Emma Chamberlain' reagoi Jack Harlowin viraaliseen Met-gaala-haastatteluun

Doja Cat Met Gala Fake Pictures tulvii Twitteriä

Doja Cat ei ole koskaan osallistunut Met-gaalaan

Jos olit Twitterissä tänä aamuna, olisit saattanut hämmentyä Dojasta Met-gaalassa saatujen väärien kuvien tulvasta.

Fanit ovat väittäneet, että hän käytti New Yorkin hyväntekeväisyysgaalassa vanhaa valokuvaa näyttelijästä massiivisessa sinisessä juhlapuvussa, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

Ihmiset Twitterissä julkaisevat vain kuvakaappauksia kalliista mekosta, jota Doja käytti kappaleen Baby, I’m Jealous musiikkivideossa, jossa hän näytteli.

Lisäksi monet ovat huomauttaneet, että mekko on 1700-luvun juhlapuku, jolla ei ole mitään tekemistä Met Galan vuoden 2022 'Gilded Glamour' -teeman kanssa.

Lue lisää: Doja Cat ennen ja jälkeen: Ota selvää, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Fanit ovat saaneet tarpeekseen vuonna 2022

Twitterissä fanit ovat saaneet tarpeekseen Doja Catin Met Gala -poissaolosta.

Laulaja todella ansaitsee kutsun.

Häntä ikävöitiin punaisella matolla.

Ainakin Cardi B soitti yhden Dojan kappaleista jälkijuhlissaan. Hän oli siellä hengessä!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR