Do Revengen julkaisupäivä vahvistettu: viimeisimmät päivitykset viralliseen yhteenvetoon!

Viihde

WPR

Tuleva Netflixin synkkä komedia Do Revenge seuraa tarinaa kahdesta lapsesta, jotka kokoontuvat taistelemaan hyväksikäyttäjiään vastaan.

Kyseiset nuoret naiset ovat it-tyttö Drea (Riverdalen Camila Mendes), joka pyytää poikaystävältään kostoa seksinauhansa paljastamisesta, ja siirtoopiskelija Eleanor (Stranger Thingsin Maya Hawke), joka eristyy sosiaalisesti tytön levitettyä huhuja. että hän yritti pitää häntä alhaalla ja suudella häntä.

Tässä hitchcockilaisen perinteen mukaisessa häikäisevässä komediassa kaksikko yhdistyy ja sopivat huolehtivansa toistensa saastaisista asioista.

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Do Revengestä…

Minä päivänä Do Revenge saa ensi-iltansa Netflixissä?

Katso tämä postaus Instagramissa

Netflix US:n (@netflix) jakama viesti

Perjantaina 16.9.2022 Netflix julkaisee synkän komedian Do Revenge, joka on aiemmin vahvistettu.

Koko maailma voi katsoa Do Revengeä Netflixistä.

Lue lisää: En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Keitä Do Revengen näyttelijät ja miehistö ovat?

Camila Mendesin esittämä Drea Torres oli Alpha IT Girl tyylikkäässä lukiossaan, kunnes putosi yllättäen ravintoketjun pohjalle, eikä se ollut edes hänen vikansa! Maya Hawke , joka esittää Eleanoria, ulkopuolista ja Torresin näkemyksen vastakohtaa 'ihanteellisesta kaverista', liittyy tiimiin.

Kaikki tämä on kuitenkin muuttumassa. Kaksi sosiaalista syrjäytynyttä kohtaavat yhteisen vihansa vuoksi kuolevaisia ​​vihollisiaan ja keksivät suunnitelman kiusaajiensa elämän lopettamiseksi.

Mendesin rooli näppäränä, preppy-tyylikkäänä Veronica Lodgena teini-ohjelmassa Riverdale antoi hänelle suuren tauon. Muissa rooleissaan hän esiintyi Dangerous Liesissä ja Täydellinen treffi Noah Centineon kanssa.

Tee Revenge -julkaisupäivä

Sillä välin Hawke näytteli Jo Marchia BBC:n Little Women -elokuvassa ja tukiroolia Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa. Mutta hän sai mainetta roolistaan ​​Robin Buckleyna suositussa aavemaisessa televisiosarjassa Stranger Things.

Ava Capri, joka näytteli Lucy in Love, Victor, näyttelee Carissaa, ja Austin Abrams, joka näytteli julmaa ex-poikaystävää Maxia HBO:n hitissä Euphoria ja lyhytikäisessä Dash & Lilyssä, esittää Maxia.

Huolimatta vain lyhyestä esiintymisestä trailerissa, Sophie Turner on kuulemma myös pääosassa elokuvassa määrittelemättömässä roolissa. Do Revengessä nähdään myös Rish Shah, Eliza Bennett, Alisha Boe, Talia Ryder, Paris Berelc, Jonathan Daviss , ja Maia Reficco muiden esiintyjien joukossa.

Lue lisää: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Milloin Revengen kuvaukset alkavat?

14. lokakuuta 2020 Do Revengen ensimmäinen suunnittelu alkoi. Vielä Strangers-niminen elokuva oli kuulemma jo tuolloin Netflixin kehitteillä. Idea oli jo liikkeellä, ja ohjaaja ja käsikirjoittaja Robinson sai merkittävästi inspiraatiota Strangers on a Trainista.

Ilmoitus Mendesin ja Hawken nimittämisestä kahdeksi päätähdeksi tuli vasta marraskuussa 2020. Vuoden 2021 alussa casting-ilmoitukset lisänäyttelijöistä tulivat nopeasti julkisiksi.

Projekti valmistui elokuussa 2021, ja suurin osa tärkeimmistä valokuvauksista sijoittui Los Angelesiin.

Mikä on Do Revengen tarina?

Tee Revenge -julkaisupäivä

Netflixin virallisen tiivistelmän mukaan: ”Piilotapaamisen jälkeen Drea (Alpha, entinen it-tyttö) ja Eleanor (Beta, uusi alt-tyttö) yhdistävät voimansa jahtaakseen kiusaajiaan. Kaikista tappavimmat päähenkilöt ovat teinityttöjä kierretyssä hitchcockilaisessa synkässä komediassa Do Revenge.

Lue lisää: Killing Eve kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Elokuvantekijä Jennifer Kaytin Robinson totesi Ellen haastattelussa seuraavaa (avautuu uuteen välilehteen): ”Luulen, että on erilaisia ​​aikoja, jolloin jokainen tässä tarinassa on konna ja sankari. Ja suuressa määrin sitä aikuistuminen tarkoittaa. Halusin luoda jotain, joka heijastaa koko murrosiän värien kirjoa.

Onko Do Revengellä traileria?

Netflix julkaisi Do Revenge -trailerin 9. elokuuta 2022. Leikkeen avauksessa on näkymä nykyaikaisesta merenrantakaupungista, jota seuraa montaasi hienosta yksityisestä lukiosta. Tässä tulee Drea (Camila Mendes), 17-vuotias tyttö, joka iloitsee 'täydellisen olemassaolon huolellisesta kuromisesta' vuosien myötä.

Hän on kerännyt ihanteelliset ystävät ja löytänyt ihanteellisen rakastajan Maxista preppy-asunsa ja tyylikkäiden hiustyyliensä ansiosta (Austin Abrams).