Dixie D’amelio debytoi Met Gaalassa 2021 Audrey Hepburnin vaikutteita saaneen mekon kanssa!

Julkkis

WPR

Dixie D’Amelio debytoi vuoden 2021 Met-gaalassa pukeutuen Audrey Hepburnin inspiroima lookiin.

Kuluvalla viikolla nähtiin yksi historian suosituimmista tapahtumista.

Kim Kardashian, Megan Fox ja Kendal Jenner, joita kaikkia koristavat eräät maailman suurimmista suunnittelijoista, osallistuivat Metropolitan Museum of Artiin New Yorkissa.

Myös suosittu TikTokin käyttäjä Dixie D’Amelio osallistui maineikkaaseen tapahtumaan, ja jotkut ovat ilmaisseet huolensa hänen asustaan.

Dixie D'amelio Met-gaalassa vuonna 2021

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut dixie (@dixiedamelio)

Dixie on sosiaalisen median vaikuttaja ja laulaja, joka on tehnyt itselleen mainetta TikTok-sisällöllään, musiikkivideoillaan ja nykyisellä tosi-ohjelmallaan.

Hulun The D’Amelio Showssa, joka tarjoaa kurkistuksen kahden TikTok-metatähden, Dixien, Charlin ja heidän vanhempiensa kotielämään, ovat esillä.

Dixie teki Met Gala -debyyttinsä lyhyellä mustalla Valentino-mekolla ja massiivisella mustista höyhenistä tehdyllä päähiellä, jota jotkut ovat kutsuneet 'linnunpesäksi'.

Hän varusteli kokonaisuutta pitkillä valkoisilla käsineillä ja kirkkaasta perspexistä tehdyillä korkokengillä.

TikTok-tähti vaihtui nopeasti erilaiseksi Valentino-puvuksi jälkijuhliin.

Lue lisää: Kim Kardashianin tyttäret, North ja Chicago West, omat yhteensopivat Balenciaga-laukkumallit

Dixie's Look: Fanien reaktio

Dixie D’amelio debytoi Met Gaalassa 2021 Audrey Hepburnin vaikutteita saaneen mekon kanssa!

Internetin käyttäjät suhtautuivat eri tavalla Dixien Met Gala -yhtyeeseen, mutta on turvallista sanoa, että monet hänen kannattajistaan ​​ovat puolustaneet häntä.

Dixie on tarkoitettu Audrey Hepburnin jäljittelijäksi. Koska Audrey oli niin yksinkertainen, mutta ei samaan aikaan, se itse asiassa sopii täydellisesti hänen ensiksi kohtaamaansa hahmoon. Jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti ymmärrä sitä, ja se on okei', eräs henkilö kirjoitti.

Itse asiassa Dixie at the Met on varsin kiehtova. Eräs ihailija sanoi: 'Audrey Hepburn näyttää upealta.

Joku muu jatkoi: 'Ymmärrättekö kaikki, että Dixien täytyi pukeutua siihen, mitä Valentine hänelle tarjosi? Valentine kutsui hänet Met-gaalaan ja valitsi tilaisuuden teeman mukaisesti hänelle asun. Hän näytti ihanalta Audrey Hepburnin inspiraation saaneessa kokoonpanossa.

Lue lisää: Kauniilla Kendall Jennerillä on ristikkäiset bikinihihnat

Miksi Charli, hänen sisarensa, ei ollut tapahtumassa?

Pitkän ikänsä vuoksi Charli jäi väliin vuoden 2021 Met-gaalasta.

Kaikkien osallistujien oli oltava vähintään 18-vuotiaita huolimatta TikTok-tähden nuoresta 17-vuotiaasta iästä. Tämä johtuu siitä, että 'se ei ole sopiva tilaisuus alle 18-vuotiaille', Met Galan edustaja sanoi.

'Huhuissa outo asia on, että en itse asiassa ole tarpeeksi vanha mennäkseni Met-gaalaan', Charli huomautti Sirius XM -haastattelussa. 'Mutta olen saanut siitä niin paljon vihaa, ja olen kuin, kaverit, en voi edes mennä.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR