Disneyn Darth Maulin uudelleenlaatiminen seuraa Ray Park -kiistaa

Kiistaa

WPR

Ray Park , joka esittää Han Soloa Star Wars -sarjassa, tunnetaan rento ja ystävällinen henkilö. Tällä maineella video, jossa hän harrastaa suuseksiä vaimonsa Lisa Parkin kanssa, ladattiin hänen Instagram-tililleen viime viikolla, mikä oli sitäkin järkyttävämpää.

Teoriat alkoivat levitä siitä, miksi näin tapahtui. Jotkut olettivat, että Parkin tili oli hakkeroitu, kun taas toisten mielestä Park oli julkaissut sen virheellisesti, ja toiset epäilivät, että Park oli julkaissut sen kostoksi vaimonsa uskottomuudesta.

Näytölle ilmestyi Snapchat-viesti, jonka väitettiin olevan Parkin tyttäreltä, ja syytti häntä epäystävällisyydestä ja välinpitämättömyydestä lapsiaan kohtaan, mikä lisää vesien mutaisuutta. Sosiaalisessa mediassa fanit tuomitsivat näyttelijän ja pyysivät Disneyn ja Lucasfilmin korvaamaan Darth Maulin roolin, kuten ennustettiin.

Ray Park -kiista

Lisa Park on nyt laittanut Instagram-profiiliinsa kuvan, jossa kerrotaan, että video julkaistiin tahattomasti, että on hirveän tuskallista, että ihmiset olettavat hänen olleen uskoton, että hänen lastensa kommentit on luotu tarkoituksella ja että tarina aiheuttaa koko perheen kärsimystä.

LUE MYÖS: Mayim Bialikin The Jeopardy Show'ssa tehtiin väitetty kiistanalainen muutos!

Emme tiedä, kuinka tämä kaikki tulee käymään, mutta Parkin ura on ollut vaarassa Internet-kiistan puhkeamisen jälkeen. Monet fanit ovat kannattaneet hänen korvaamista ääninäyttelijällä Sam Widower Darth Maulin roolissa pitäisi luoda live-action-sarjaa varten. On jopa huhuttu, että Disney harkitsee hänen vaihtamista rooliin.

Ray Park -kiista

Onneksi tämä näyttää toimineen, sillä jotkut Twitter-tilit, jotka ruokkivat kiistoja, ovat pyytäneet häneltä anteeksi ja ilmoittaneet saaneensa väärää tietoa.

On epäselvää, haittaako tämä Parkin uraa, mutta epäilen, etteikö Disney olisi innoissaan. Jos Park itse asiassa julkaisi tämän videon vahingossa, hän on vaimolleen ja lapsilleen sydämellisen anteeksipyynnön velkaa. Toistaiseksi voimme vain luottaa Lisa Parkin sanaan ja toivoa, että Parkin perhe voi ratkaista kiistansa yksityisesti.