Disney Plus -kanavakoodi: Https://www.Disneyplus.com/begin

Teknologiaa

WPR

Tällä hetkellä yksi maailmanlaajuisesti käytetyimmistä suoratoistopalveluista on Disney Plus. On helppo ymmärtää, miksi koko Disney-klassikoiden kirjasto on saatavilla Hamiltonin kaltaisten viimeaikaisten hittien ja rajoitetun ajan tarjousten, kuten Muppets Now, lisäksi.

Tekniikan käytön aloittaminen voi kuitenkin joskus vaatia hieman apua. Viestikehote, joka ohjaa käyttäjät osoitteeseen DisneyPlus.com/Begin tai DisneyPlus.com/begin, on yksi asiakkaiden nyt kohtaamista ongelmista. Jos näet tämän viestin näytölläsi, noudata näitä ohjeita.

Aloitetaan Disney Plus:sta

Disney+ on käytettävissä useilla laitteilla, mukaan lukien televisiot, tabletit, iPhonet, Android-puhelimet, pöytäkoneet, älytelevisiot ja monet muut, kuten monet muutkin suoratoistopalvelut.

Saatat joskus joutua muodostamaan yhteyden toiseen laitteeseen, kun määrität yksittäistä laitetta tilauksesi vahvistamiseksi.

Kun näin tapahtuu, saatat joutua käymään erityisellä verkkosivustolla hyväksyäksesi Disney+ -suoratoistojäsenyytesi.

Lue myös: Rekisteröidy Bcps Schoology -ohjelmaan osoitteessa Bcps.Schoology.com ja kirjaudu sisään

Mitä voit tehdä, jos et voi kirjautua sisään osoitteessa disneyplus.com/begin Code?

Disney Plus -kanavakoodi

Nopea näppärä temppu

Käytä tätä älykästä lähestymistapaa ensin, jos tietokoneessasi on tämä ongelma. Voit rekisteröityä vierittämällä alaspäin, kunnes näet tämän vaihtoehdon. Napsauta vain kirjautumispainiketta sen jälkeen, ja sinun pitäisi pystyä napsauttamaan painiketta uudelleen.

  • Pidä silmällä päivityksiä osoitteessa disneyplus.com/begin.
  • Avaa Mac App Store Finderilla.
  • Valitse sitten vasemmalla olevasta valikosta Päivitykset.
  • Jos päivitys odottaa, napsauta lopuksi Päivitä-painiketta disneyplus.com/begin-sovelluksen vieressä.
  • Päivitä kaikki jonossa olevat sovellukset valitsemalla myös Päivitä kaikki.
  • Käytä edellä mainittuja toimintoja Mac-tietokoneissa.

Seuraavaksi harkittava asia on mahdollisuus asentaa uusi päivitys. Suhteellisen uutena suoratoistoalustana siitä puuttuu edelleen luotettavuus ja tietoturvapäivitykset, jotka estävät tietomurtoja ja muita ongelmia.

Tämän vuoksi sinun tulee ennakoida usein tapahtuvia päivityksiä korjataksesi virheet, kuten rikkinäinen kirjautumispainike.

Lue myös: Online iGaming -alan tulevaisuuden trendit

Asenna sovellus uudelleen

Disney Plus -kanavakoodi

Käytä Restore Repair Toolia tarkistaaksesi tietokoneesi virheiden varalta, jotka hidastavat sen toimintaa ja aiheuttavat tietoturvaongelmia. Kun tarkistus on valmis, korjaustoimenpide vaihtaa vioittuneet tiedostot Windows-tiedostojen ja muiden komponenttien uudempiin versioihin.

Voit myös yrittää poistaa Disney Plus -sovelluksen ja asentaa sen uudelleen korjataksesi tämän. Tämä yleensä auttaa vähentämään sen kuluttaman tallennustilan määrää ja samalla helpottaa mahdollisia epämiellyttäviä vikoja, joita saatat kohdata.

Kosketa esimerkiksi Android-laitteella Play Kauppa ja napauta sitten Valikko. Kun olet valinnut Disney Plusin Omat sovellukset -kohdasta, napsauta Poista asennus ja vahvista. Voit nyt palata ja etsiä Disney Plusia Google Play Kaupasta, ennen kuin jatkat sen asentamista uudelleen.

Käytä lopuksi samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa yhdistääksesi takaisin Disney Plus -tiliisi.

Disneyplus.Com/begin Best Streaming Services

Disney Plus -kanavakoodi

The Mandalorian, joka tapahtuu Star Wars -maailmassa, on ohjelma, josta useimmat ihmiset ovat innostuneita, jos etsit syytä tilaamiseen.

Jon Favreau , joka on työskennellyt laajasti Disneyn kanssa projekteissa, kuten Iron Man -elokuvissa ja uudemmissa Leijonakuninkaan live-action-versioissa, on vastuussa viikon kerrallaan debytoivasta sarjasta.

. Muista, että Disney Plus tukee useita laitteita, ennen kuin napsautat ennakkotilauspainiketta. Se on aluksi saatavilla PS4- ja Xbox One -konsoleille sekä suoratoistolaitteille, kuten Android TV, Apple TV, Roku, Chromecast ja Amazon Fire TV.

Etkö ole varma mistä aloittaa? The Mandalorian -arvostelumme mukaan tämä ohjelma yhdistää menestyksekkäästi Star Wars -perinnettä ja länsimaisia ​​kliseitä.

Sinun on ladattava Disney Plus -sovellus tilauksen jälkeen, ja meillä on linkkejä iPhone-, iPad-, Android-puhelimiin ja Amazon Fire -tableteihin. Disney Plus on saatavilla Chromebookeille, ja suoratoisto on mahdollista myös verkkoselaimien kautta.

Netflixin Marvel-sarjan ja Agents of S.H.I.E.L.D.:n ongelman vuoksi Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige yrittää tehdä Disney Plus:sta olennaisen osan nyky-yhteiskunnassa osallistumisesta.

Lue myös: Vegas7game.com Kirjautuminen 2022: Ohjeet kirjautumiseen viralliselle sivustolle

Mitkä ovat Disney+:n Internet-nopeussuositukset?

Disney Plus -kanavakoodi

On epämiellyttävää kokea hidasta internetyhteyttä tai epäsäännöllistä yhteyttä katsellessasi Disney+:aa.

Haluamme sinun nauttivan ajasta Disney+:ssa mahdollisimman paljon, joten luotettavan ja laadukkaan suoratoiston takaamiseksi suosittelemme seuraavia nopeuksia:

  • Teräväpiirtomateriaalille, 5,0 Mbps
  • 4K UHD -sisällölle 25 Mbps

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR