Dirty Johnin kauden 3 julkaisu: Tämä esitys ei palaa kolmannelle kierrokselle!

Viihde

WPR

Yksi katsotuimmista Netflix-ohjelmista tällä hetkellä on Dirty John. Kun Netflix juuri julkaisi televisiosarjan Dirty John: The Betty Broderick Story toisen kauden, ohjelma nousi välittömästi Netflixin Top 10:n kärkeen.

Dirty Johnin kausi 3 on tällä hetkellä fanien keskustelunaihe. Niin monien merkittävien näyttelijöiden läsnäolo kahden ensimmäisen kauden aikana – mukaan lukien Connie Britton, Eric Bana, Juno Temple, Julia Garner, Amanda Peet, Christian Slater ja Rachel Keller – ei tule yllätyksenä.

Löydät alta kaikki tiedot Dirty John -kaudesta 3, mukaan lukien ensi-iltapäivä.

Kuinka monta vuodenaikaa Dirty Johnissa on?

Dirty Johnilla on julkaisuhetkellä kaksi kautta. Tällä hetkellä Netflix tarjoaa molemmat tv-sarjan kaudet suoratoistoon.

Dirty John: The John Meehan Storyn ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2018 ja Dirty John: The Betty Broderick Storyn toinen kausi vuonna 2020.

Milloin Netflix julkaisee Dirty Johnin kolmannen tuotantokauden?

Dirty John kauden 3 julkaisu

Jos kolmas kausi Likainen John on tuotettu, se on saatavilla Netflixissä vuosi USA Networkin ensiesityksen jälkeen. Toinen kausi debytoi 31. toukokuuta 2020, ja 31. toukokuuta 2021, tasan vuotta myöhemmin, se lisättiin Netflixiin.

Tämä on hyvä uutinen Dirty Johnin seuraajille. Uudet kaudet eivät ole saatavilla Netflixissä pitkään aikaan. On muitakin ohjelmia, jotka lisätään Netflixiin kaksi vuotta kauden ensi-illan jälkeen, kuten Outlander, joten hyviä uutisia!

Dirty Johnin kauden 3 olemassaolo on kuitenkin edelleen mysteeri.

Dirty Johnin kausi 3 on jotain, jota odotamme innokkaasti! Toivottavasti seuraavien kuukausien aikana saamme lisää tietoa tulevasta kaudesta.

Lue lisää: Raised By Wolves 3. kauden päivitykset 2022: peruutettu vai uusittu?

Kuka on Dirty Johnin kauden 3 näyttelijät?

Kuka tulee Dirty John -kauden 3 näyttelijöihin, on epävarmaa, koska ohjelma ei ole vielä saanut virallista tilausta lisäjaksoista.

Kahden ensimmäisen kauden aikana esiintyneiden julkkisten joukossa olivat Christian Slater, Connie Britton, Eric Bana ja Amanda Peet . Jos esitys uusitaan kolmannelle tuotantokaudelle, kootaan todennäköisesti samanlainen kokoonpano.

Dirty John kauden 3 julkaisu

Tarina, jonka Dirty Johnin kausi 3 kertoo, valitsee lopulta näyttelijät. Koska oikeita ihmisiä oli mukana kahdessa ensimmäisessä kaudessa, kolmas kausi todennäköisesti seuraisi perässä.

Vaikka ei vaadita näyttämään oikeilta ihmisiltä, ​​jos he eivät ole kuuluisia ja meikki voi tehdä uskomattomia asioita, Dirty John -kauden 3 näyttelijät voivat olla ainakin osittain mallina todellisista ihmisistä, jotka muodostavat sen juonen keskuksen. Tuo rehellisyys on lisännyt esityksen kauheaa realismia.

Lue lisää: Euphoria-kauden 3 HBO:n ensi-iltapäivä: Kaikki mitä tiedämme!

Mikä on Dirty John -kauden 3 tarina?

Dirty Johnin juonen kolmatta tuotantokautta ei ole virallisesti paljastettu, vaikka on mahdollista, että se seuraa samanlaista polkua kuin ensimmäinen ja toinen tuotantokausi. Nämä kaudet keskittyivät siihen, kuinka suhteet voivat muuttua manipuloiviksi ja väkivaltaisiksi, mikä lopulta johtaa väkivaltaan.

Molemmat kaudet tutkivat myös sitä, mitä tarvitaan näennäisen tavallisen ihmisen taivuttamiseksi toteuttamaan valtavia väkivallantekoja. Varsinainen tarina epäonnistuneesta suhteesta toimii todennäköisesti pohjana Dirty John -kauden 3 pääjuhlille.

Dirty John kauden 3 julkaisu

Valitettavasti 'Dirty John' -luovalla tiimillä on laaja valikoima vaihtoehtoja ohjelman kolmannelle kaudelle. Ohjelman toinen kausi, samoin kuin Dirty Johnin kausi 3, eivät perustu podcastiin, vaikka ohjelman ensimmäinen kausi oli.

Sen sijaan se perustuisi tarinoihin henkilöstä, joka harjoittaa liiallista väkivaltaa, kun rakkaussuhde menee pahasti pieleen.

Lue lisää: Kausi 5 Virgin Riverin julkaisupäivä vahvistettu? Tässä on, mitä tiedämme toistaiseksi!

Synopsis

Dirty Johnin ensimmäinen kausi, joka seurasi John Meehanin ja Debra Newellin seurustelua, sai Golden Globe -ehdokkuuden. Toisen kauden painopiste oli kuitenkin Betty Broderickin entisen aviomiehensä Danin ja tämän uuden vaimonsa Lindan murhassa. Uusi hahmo ja uusi juoni tulisi lisätä, jos ohjelmaa jatketaan kolmannella tuotantokaudella.