Deshaun Watsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Yksi NFL:n puuttuvista pelinrakentajista oli Deshaun Watson.

Yli 20 naista on syyttänyt Deshaun Watsonia sopimattomasta käytöksestä ja seksuaalisesta väkivallasta oikeudenkäynnissä.

Texansin pääjohtaja Nick Caserio on ehdottanut, että Watson ei ehkä palaa joukkueeseen kaudella 2022 NFL.

Gainesvillen lukio Georgiassa pyysi apuun 26-vuotiaan Deshaun Watsonin. Useita valtion puistoja murtui hänen lukiovuosiensa aikana, mukaan lukien eniten heittojaardeja, eniten kosketussyöttöjä ja eniten jaardeja (mukaan lukien ryntäys ja ohittaminen).

Watson värvättiin Clemsonin yliopistoon ja ilmoittautui sinne tammikuussa 2014. Jopa Steve Fuller valtuutti Watsonin käyttämään numeroa 4 Clemson-univormussaan. Puhelinnumero on aiemmin poistettu käytöstä.

Kuluvalla kaudella Watson oli avaintekijä, sillä Clemson voitti ensimmäisen ACC-tittelinsä sitten vuoden 2011. Hän oli Heisman Trophyn finalisti ja sai Davey O'Brien -palkinnon, joka myönnettiin edellisen kauden parhaalle college-pelinrakentajalle.

Vuoden 2015 ACC All-Star -joukkueen jäsenenä Watson valittiin myös konferenssin Vuoden hyökkääväksi pelaajaksi.

Juhlistaakseen Clemsonin vuoden 2017 kansallisen mestaruuden voittoa Deshaun Watson ilmoitti osallistuvansa NFL-draftiin.

Houston Texans valitsi Watsonin vuoden 2017 NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella 12. kokonaisvalintana.

Lue myös: Diego Lunan nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Aikainen elämä

Deshaun Watson Net Worth

Derrick Deshaun Watson syntyi Gainesvillessä, Georgiassa, 14. syyskuuta 1995. Deann Watson on Don Richardsonin äiti, joka on isä. Gainesville High Schoolin päävalmentaja Bruce Millerin ensimmäinen fuksi aloittava pelinrakentaja Deshaun pelasi siellä jalkapalloa.

Aikanaan Gainesville High Schoolissa hän asetti lukuisia virstanpylväitä, mukaan lukien eniten touchdowneja (218), eniten jaardeja (17 134) ja urallaan eniten kertyneitä jaardeja (13 077).

Watson oli Junior All-American ja 2014 Top 100 rekrytointi ja pelaaja, joka oli katsottava sen jälkeen, kun hänen joukkueensa voitti osavaltion mestaruuden juniorivuotena.

Deshaun päätti osallistua Clemsonin yliopistoon helmikuussa 2012 saatuaan useita stipenditarjouksia. ESPN 300 sijoitti Watsonin koko vuoden 2014 parhaan QB-potentiaalin joukossa.

Lue myös: Sheryl Underwood Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Mikä on Deshaun Watsonin nettovarallisuus ja palkka?

Deshaun Watson Net Worth

Sen on arvioitu Deshaun Watson sen nettoarvo on 60 miljoonaa dollaria. Houston Texans valitsi Clemson Tigersin jalkapalloilijan Watsonin vuoden 2017 NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella.

Voittettuaan 2017 College Footballin pudotuspelien kansallisen mestaruuden Clemson Universityn jalkapallojoukkueen jäsenenä, Clemsonin All-American hyökkäävänä linjamiehenä, ACC:n vuoden pelaajana ja ACC:n vuoden urheilijana,

Houston Texans valitsi hänet vuoden 2017 NFL-draftin ensimmäiselle kierroksella sen jälkeen, kun hän ansaitsi Johnny Unitas Golden Arm Award -palkinnon, ESPY Awards -palkinnon parhaalle miesurheilijalle ja Dave O'Brien -palkinnon.

Tällä hetkellä Watson omistaa NFL-ennätyksen uran korkeimmasta suoritettujen syötteiden prosenttiosuudesta (67,8 %), ja hän on kaikkien aikojen syöttöjaardeissa toisella sijalla.

Sen jälkeen kun Deshaunia vastaan ​​tehtiin useita seksuaalisia väärinkäytöksiä koskevia valituksia, hän jätti kauden 2021 ulkopuolelle ja siirrettiin Cleveland Brownsiin maaliskuussa 2022 toisen kierroksen luonnosvalintaa varten.

Lue myös: ASAP Rocky Net Worth 2022: Onko Rihannan omaisuus suurempi kuin hänen tänä vuonna?

Ammattimainen ura

Deshaun Watson Net Worth

Toukokuun 12. päivänä 2017 Deshaun allekirjoitti 13 miljoonan dollarin sopimuksen Houston Texansin kanssa sen jälkeen, kun hänet valittiin 12. sijalle vuoden 2017 NFL-draftissa. Juhlistaakseen 22-vuotiaana 14. syyskuuta hän pelasi NFL:ssä ensimmäisen kerran 14. syyskuuta 2017.

Hän päätti alokaskautensa kolmella AFC-, yhdellä AFC- ja yhdellä NFL-kuukausipalkintoehdokkuudella, ja hänet valittiin NFL:n kuukauden hyökkääväksi tulokkaaksi.

Harjoittelun aikana marraskuussa Watson repi ACL:nsä ja joutui leikkaukseen muutamaa päivää myöhemmin, mikä päätti juniorikauden aikaisin. Deshaun nimettiin PFWA All-Rookie Teamiin ja '2018 NFL:n Top 100 Players' -listalle.

Koska hän oli huolissaan ilmanpaineen vaikutuksesta rintakehään, hän teki 12 tunnin bussimatkan joukkueen lokakuun otteluun Jacksonville Jaguarsin kanssa sen sijaan, että olisi lentänyt muiden teksasilaisten kanssa.

Pro Bowl -valinta tammikuussa 2019 ja nelivuotinen 177,5 miljoonan dollarin sopimus vuonna 2020 tekivät Watsonista NFL-historian toiseksi arvokkaimman pelaajan.

Menestyneen Lefty's Cheesesteaks -ravintolansa avajaisissa joulukuussa 2020 Deshaunille määrättiin 7 500 dollarin sakko COVID-19-sääntöjen rikkomisesta.

Deshaun Watson Net Worth

Watson halusi vaihtoa kauden 2020 päätyttyä valmennus- ja front office -henkilöstön ongelmien vuoksi, mutta texaslaiset kieltäytyivät puhumasta muiden joukkueiden kanssa hänen puolestaan.

Useiden väitteiden jälkeen Watsonin seksuaalisesta väärinkäytöksestä he muuttivat ajatuksiaan ja vaihtoivat Deshaunin Cleveland Browns sen sijaan maaliskuussa 2022. 'Haitattomien syiden/henkilökohtaisten asioiden' vuoksi, vaikka hän oli vielä Texansin jäsen vuoteen 2021 mennessä, hän ei pelannut yhtään ottelua sinä vuonna.

Browns solmi Watsonin viisivuotisen 230 miljoonan dollarin sopimuksen, mikä teki siitä NFL:n historian tuottoisimman sopimuksen ja taatuimman rahan.

Lue myös: Wendy Williamsin nettoarvo 2022: Wendy Williamsin nousu ja lasku!

Henkilökohtainen elämä

Deshaun Watson Net Worth

'The Clemson Insider' haastatteli Christian Deshaunia vuonna 2017, ja hän selitti, kuinka hän valitsi, minkä stipendin hyväksyi, sanoen: 'Tapasin Kristuksen yhdeksännellä luokalla ja aloin vain rukoilla päätöksestäni riippuen.'

Clemsonin valmentaja Dabo Sweeney soitti hänelle ja sanoi, että hän halusi olla joukkueen pelinrakentaja. Hän sanoi: 'Tunsin, että se päivä oli sitoutunut Clemsoniin, Jumala puhui minulle, ja minusta tuntui, että se oli täydellinen aika ja minusta tuntui siltä. oli mitä halusin tehdä.'

Watson kääntyi Southern Baptismiin muutettuaan Houstoniin. NFL-tähti voittoa tavoittelemattoman Homes for the Holidays kanssa Eric Dunn lahjoitti talon Watsoneille vuonna 2006. (Habitat for Humanityn avulla).

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR