Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä virallisesti vahvistettu! Uusimmat päivitykset vuonna 2022

Viihde

WPR

Tänä kesänä Channel 4 Iso-Britanniassa esitti Derry Girlsin kolmannen ja viimeisen kauden. Ohjelma tulee lopulta saataville Netflixissä maailmanlaajuisesti (mukaan lukien Iso-Britannia) lokakuusta 2022 alkaen.

Tyttöjen jengi (ja James) kasvaa Pohjois-Irlannin ongelmien aikana Lisa McGeen luomassa sarjakuvassa, joka on saavuttanut suosiota vuosien varrella.

Tammikuussa 2018, yli neljä vuotta sitten, ohjelma debytoi televisioissamme. Loppuvuodesta 2018 Netflix osti yksinoikeudet muulle maailmalle, missä se isännöi ohjelmaa nyt Netflix Original -versiona.

Niille, jotka eivät tiedä, Derry Girlsin kausi 3 on ohjelman viimeinen kausi, ja vaikka kirjoittajat jättivät mahdollisuuden hahmojen palaamiseen, se on ehdottomasti loppu tulevaisuudelle.

Derry Girlsin kauden 3 julkaisupäivä

Tiistaina 12. huhtikuuta klo 21.15 Channel 4 debytoi viimeisen kauden Derryn tytöt . All4 tarjoaa nyt jaksoja on-demand-katselua varten.

Arvostettu sarja tulee yhdysvaltalaisten katsojien nähtäville perjantaina 7. lokakuuta Netflixin mukaan.

Lue lisää: Teollisuuskauden 3 julkaisupäivä: Onko teollisuus edelleen HBO:ssa?

Kuka näyttelee ketä Derry Girlsissä?

Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä

Tyypilliset Derry Girls -tytöt (sekä pieni englantilainen poika) ovat:

  • Nicola Coughlanin roolissa on Clare Devlin.
  • Erin Quinninä näyttelee Saoirse-Monica Jackson.
  • Orla McCoolia esittää Louisa Harland.
  • Michelle Mallonia näyttelee Jamie-Lee O’Donnell.
  • Näyttelijä James Maguire on Dylan Llewellyn.

Tommy Tiernan ja Tara Lyne O'Neill palaavat Gerry ja Mary Quinninä, kun taas Siobhan McSweeney palaa sisar Michaelina, koulun rehtorina.

Orlan äitiä Sarah McCoolia esittää Kathy Kiera Clarke, kun taas Gerryn rakas Joe McCool on palannut ja häiritsee häntä aina kun Ian McElhinney.

Damien Molonyn (Brassic, Being Human) esiintymiset ja Emmet J. Scanlan (Peaky Blinders, Hollyoaks) kauden finaalissa on myös vahvistettu.

Vierailevia tähtiä on kuulemma myös mainittu. Huolimatta siitä, että hän oli yhteydessä Lisa McGeen, ohjelman luojaan, Jamie Dornan kertoi äskettäin Korppikotka että hän haluaisi olla mukana projektissa. Aikatauluristiriidat ovat kuitenkin aiemmin tuoneet haasteita.

”Tiedän Lisa McGeen, joka loi sen; meillä oli tänään sähköpostinvaihto jostain asiasta”, hän huomautti. Olimme keskustelleet siitä, että yrittäisimme saada minut tekemään jotain, mutta paikkojen, kuvausten ajoituksen ja sen tosiasian vuoksi, että olen jatkuvasti matkustamassa, se ei koskaan oikein onnistunut. Minusta se on loistava, ja se saa minut tuntemaan oloni niin iloiseksi, että sain esiintyä tuossa esityksessä.

McGee kertoi myös koomikon twiitistä, kuinka paljon hän piti esityksestä Radio Times että Dara Briain olisi fantastinen sarjassa.

”Komediaesiintyjät ovat aina lähelläni. Rakastan Dara Briainia. En ole varma, esiintyykö hän näytelmissä vai ei! sanoi hän.

Lue lisää: The Last Kingdom kausi 6: Oletko innoissasi julkaisupäivästä?

Mikä on Derry Girlsin kolmannen kauden jaksojen tarina?

Sarjan kirjoittajan ja luojan Lisa McGeen mukaan jokaisella kolmannen kauden jaksolla on aihe ja tyylilaji, 'kuin pieni elokuva'. Alla näet hänen jaksonsa esikatselut.

Ensimmäinen jakso: The Night Before

Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä

”Hyvät kaverit toimivat sävyinspiraation lähteenä. Jakso on nimeltään The Night Before ja sijoittuu yhden illan aikana. Tapaamme jengin ensin iltana ennen kuin he saavat GCSE-tuloksensa. Tytöt ovat huolissaan siitä, että heidän on ehkä paettava talostaan, koska he käyttäytyvät niin huonosti ja päätyvät vankilaan.

'Isoisä Joe on adoptoinut kulkukissan tällä välin. Vaikka hän todella nauttii siitä, se tappaa kaikki naapuruston eläimet, ja hänen ja Gerryn on hävitettävä lemmikkikanin ruumis. Siinä mielessä se muistuttaa erittäin hauskaa trilleriä ja on tumma ja melkein noir.

Toinen jakso

”Perhe palkkaa kuuman putkimiehen, jonka kanssa Ma Marylla näyttää olevan kaikkien yllätykseksi suhde. On hauskaa yrittää selvittää, mitä todella tapahtuu. Jengi astuu lavalle myös koulun Stars in Their Eyes -konsertissa, joka tukee Children in Neediä, ja nämä kaksi tarinaa kohtaavat.

Muukalainen junassa, kolmas erä

'Koko jakso tapahtuu junassa, ja kaksi eri tarinaa risteävät, koska lapset ja aikuiset istuvat kahdessa eri osastossa', kirjoittaja kertoo.

Neljäs jakso

Se on eräänlainen kauhuelokuva, jossa tytöt päätyvät vierailemaan pelottavassa kodissa Donegalissa ja paljon outoja asioita tapahtuu. Yrittääkseen kommunikoida kuolleen äitinsä kanssa perhe vierailee meedion luona. Yksi suosikeistani, se on todella upea jakso.

Viides jakso

Derry Girls kauden 3 julkaisupäivä

'Meille jotain aivan erilaista. Sarah ja Ma Mary osallistuvat luokkaansa vuoden 1977 tapaamiseen vanhassa koulussaan. Havaitsemme, että tuossa vanhan koulun tapaamisessa ei tapahtunut paljon; Se oli enemmän kuin Tiedän mitä teit viime kesänä!

Halloween jaksossa kuusi

Halloween Derryssä on sinänsä valtava, mutta tytöt ovat menossa tapaamaan Fatboy Slimiä, he eivät saa lippuja, joten Michelle tekee tämän monimutkaisen petoksen kansallisessa televisiossa saadakseen VIP-passeja. Tietysti ne löydetään, ja sillä on paljon seurauksia. Se on aidosti iloinen ja ihastuttava jakso. Clare törmää tyttöön.

Narratiivit 'ovat mahtavimpia, mitä olemme koskaan tehneet', Nicola Coughlan twiittasi seuraajilleen.

Lue lisää: The Chi-kausi 6: Tuleeko The Chi -kausi 6 lokakuussa?

Traileri

Kyllä, traileri on julkaistu, ja se antaa meille esikatselun siitä, mitä kolmas ja viimeinen osa sisältää. Seuraamme miehistöä, kun he yrittävät navigoida GCSE-opinnoissaan ja lähteä koulusta, mikä muuttaa heidän tuntemansa maailman täysin, ja kaikki vanhat suosikkimme ovat mukana!