Derek Jeterin nettoarvo 2022 – Kuinka Derek Jeter tuli kuuluisaksi?

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen, entinen ammattipesäpallon lyhytsoittaja, liikemies ja baseball-johtaja Derek Sanderson Jeter syntyi 26. kesäkuuta 1974.

Jeter pelasi New York Yankeesissa 20-vuotisen Major League Baseball (MLB) -uransa ajan.

Alkuvuosina

26. kesäkuuta 1974 Derek Sanderson Jeter syntyi Pequannock Townshipissa, New Jerseyssä. Hänen vanhempansa tapasivat yhdessä Saksassa hänen ollessaan Yhdysvaltain armeijassa.

Hän aloitti baseball-liigan pelaamisen Kalamazoossa, Michiganissa, ollessaan viisivuotias, kun perhe muutti sinne hänen ollessaan neljä. Lapsena Jeter vietti kesät New Jerseyssä isovanhempiensa luona.

Juuri näinä aikoina hän rakastui kiihkeästi New York Yankeesiin käytyään pelejä isovanhempiensa kanssa.

Hän sai lukuisia kunnianosoituksia urheilusaavutuksistaan ​​Kalamazoo Central High Schoolin opiskelijana, mukaan lukien 1992 Gatorade High School of the Year -palkinnon, 1992 American Baseball Coaches Associationin vuoden 1992 High School Player -palkinnon ja USA Today High School Playerin. vuoden.

Lue lisää: Jaylan Mobley Net Worth 2022: Kuinka persoonallisuus käyttää rahojaan?

Hänelle myönnettiin myös baseball-stipendi Michiganin yliopistoon.

Mikä on Derek Jeterin nettoarvo?

Nimi Derek Jeter
Nettovarallisuus (2022) 220 miljoonaa dollaria
Ammatti Miami Marlinsin toimitusjohtaja
Kuukausitulot ja palkka 1 miljoona dollaria +
Vuositulot ja palkka 16 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Amerikkalainen entinen baseball-ammattilainen, yrittäjä ja baseball-johtaja Derek Jeter . The Derek Jeterin kokonaisvarallisuus on 200 miljoonaa dollaria . Hän tienasi uransa aikana 265 miljoonaa dollaria baseball-palkoista.

derek jeterin nettovarallisuus

Hänen elinaikansa ansiot olivat 415 miljoonaa dollaria, mukaan lukien vähintään 150 miljoonaa dollaria kannanotoista. Häntä pidetään yhtenä viime aikoina pidetyistä ja rikkaimmista urheiluhahmoista.

Hänet nimitettiin ryhmän kymmenenneksi kapteeniksi vuonna 2003. Hänet nimettiin All-Stariksi 14 kertaa ja hän sai viisi Silver Slugger- ja Gold Glove -palkintoa.

Hän on ainoa pelaaja historiassa, joka on voittanut World Seriesin ja All-Star Gamen MVP-palkinnot samana vuonna. Hän pitää hallussaan myös jenkkihistorian eniten hittejä, ylittäen Lou Gehrigin edellisen merkin vuonna 2009.

Derek ja joukko sijoittajia ostivat Miami Marlinsin 1,2 miljardilla dollarilla elokuussa 2017. Derek on yhtiön toimitusjohtaja ja omistaa 4 % joukkueesta.

Kiinnostukset liiketoiminnasta

Vuoden 2013 kauden päättyneen loukkaantumisen jälkeen Jeter ja Simon & Schuster perustivat Jeter Publishingin jäljennökseksi. Hän kuvaili sitä 'uran jälkeiseksi etenemissuunnitelmaksi'.

Vuonna 2014 hän avasi myös ThePlayersTribune.com-sivuston, joka sisältää päivittäisiä urheiluun liittyviä artikkeleita. Jeter on toiminut Miami Marlinsin toimitusjohtajana ja franchising-osan omistajana syyskuusta 2017 lähtien.

Huolimatta vain 4 prosentin omistusosuudesta tiimistä, Jeter vastaa tiimin päivittäisistä toiminnoista yhdessä kumppani Bruce Shermanin kanssa.

Henkilökohtainen elämä

Hänen maineensa vuoksi media on tutkinut Jeterin henkilökohtaista elämää paljon. Hän oli aiemmin yhteydessä laulaja Mariah Careyyn paljon julkisuutta saaneessa romanssissa, joka kesti vuosina 1997–1998.

derek jeterin nettovarallisuus

Sittemmin hän on seurustellut useiden muiden tunnettujen mallien ja näyttelijöiden kanssa, kuten Vida Guerran, Joy Enriquezin, Jordana Brewsterin, Jessica Bielin ja Minka Kellyn kanssa.

Vuonna 2012 hän alkoi seurustella malli Hannah Davisin kanssa, ja vuonna 2015 he olivat kihloissa. He menivät naimisiin heinäkuussa 2016 ja ovat kahden lapsen vanhempia.

Miten Derek Jeter tuli kuuluisaksi?

Derek Jeter nousi kuuluisuuteen Major League Baseball -joukkueessa New York Yankeesissa vietetystä ajasta. Yankees on yksi Major League Baseball -historian parhaista baseballjoukkueista. Yksi avainhenkilöistä joukkueen menestyksekkäässä juoksussa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa on Jeterin ansiota.

Ammattiurheilussa harvinainen tapaus, Jeter pelasi Yankeesissa koko 20-vuotisen Major League Baseball -uransa.

Ennen kuin hänet nousi 20-vuotiaana vuonna 1995 suuriin liigoihin, joukkue valitsi hänet ensimmäisen kerran lukion jälkeen vuonna 1992. Toukokuun 29. päivästä 1995 viimeiseen peliinsä 28. syyskuuta 2014 hän oli joukkueen oikosulku.

Jeterillä on nyt Yankeesin ennätys useimpien uran osumien (3 465), lyöntien (11 195), tuplapelien (544), varastettujen peruspelien (358), pelien (2 747), levyn esiintymisajojen (12 602) ja peliaikojen (4 716) osalta. .

Jeter voitti pelaajauransa aikana kaksi Hank Aaron -palkintoa, Roberto Clemente -palkinnon ja viisi Silver Slugger Awards , 14 All-Star -valintaa ja viisi Gold Glove -palkintoa.

Jeter valittiin Baseball Hall of Fameen vuonna 2020, ensimmäisenä vuonna, kun hän oli pätevä tähän kunniaan jäätyään eläkkeelle vuonna 2014.

Katso tämä postaus Instagramissa

Derek Jeter (@derekjeter) jakama viesti

Lue lisää: Virgil Ablohin nettoarvo kuollessaan: Kuinka tämä miljonääri rikastuu?

Pohjimmiltaan Jeter tunnetaan yhtenä historian tunnetuimmista ja menestyneimmistä baseball-ammattipelaajista sekä lukuisten ennätyksistä pelatessaan Yankeesissa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR