Derek Jeter paljastaa, miksi Alex Rodriguez ei ollut hänelle 'tosi ystävä'

Julkkis

WPR

Derek Jeter puhuu avoimesti avioliittonsa hajoamisesta Alex Rodriguezin kanssa. The Captain, tulossa olevat ESPN-dokumentit Jeterissä, näkevät 48-vuotiaan MLB Hall of Famerin puhuvan erostaan ​​entisen joukkuetoverinsa Derek Jeterin kanssa.

Shortstops Derek Jeter ja Alex Rodriguez oli pitkäaikainen side ennen kuin he liittyivät Yankees. Vuonna 2001 Esquiren haastattelussa Rodriguez, 46, esitti halveksivan huomautuksen ystävästään.

'Hän on stoalainen, pidättyväinen mies. Tämän seurauksena hän on ympäröinyt itsensä joidenkin pelin parhaiden pelaajien kanssa.

Tämän seurauksena hänen ei koskaan tarvinnut ottaa komentoa. Hänen ei tarvitse; hän voi yksinkertaisesti mennä ulos pelaamaan sen vuoksi ja lyödä kakkoseksi. ”Silloin Rodriguez vahvisti tämän julkaisulle.

Derek Jeter paljastaa, miksi Alex Rodriguez ei ollut hänelle

”Toisena peruspelaajana oleminen on täysin erilainen kokemus kuin olla kolmantena tai neljäntenä kokoonpanossa, koska menet New Yorkiin yrittäessäsi pysäyttää Bernie Williamsin ja Paul O’Neillin ja kaikki.

Ilmaus 'Älä anna Derekin lyödä sinua' ei koskaan sisälly sanavarastoosi. Ne eivät ole sinun huolenaiheitasi.'

Huolimatta Alex Rodriguezin anteeksi Jeterille, hän antoi samanlaisen kommentin toiselle medialähteelle pian sen jälkeen. Se oli tilanne, joka ei sopinut Jeterille, kuten hän kuvailee 'Kapteenissa'.

Kuten hän on jo todennut, 'Olen uskollinen henkilö', hän sanoo useiden mediatoimistojen mukaan. 'Kaverina olen vankkumaton.

Ajattelin vain: 'En olisi tehnyt sitä.' Sitä seurasi lehdistöjoukon kiihko. Jatkuva naulojen lyöminen. He lyövät sitä jatkuvasti sisään. Olin ärsyyntynyt, koska siitä tuli haittaa. Jatkuvaa huminaa.'

Jeter ja Yankees voittivat neljä World Series -sarjaa viidessä vuodessa, vuosina 1996–2000, mikä sai Rodriguezin huomautuksen joukkueesta.

Rodriguez, joka kuului tuolloin Texas Rangersiin, voitti maailmansarjan vasta vuonna 2009, jolloin hän kuului Yankeesin Derek Jeterin rinnalle. Hänellä oli kuitenkin tuottoisa sopimus Rangersin kanssa ja upeat kenttätilastot.

'Jos yrität selittää korvaustasi minimoimalla sen, mitä teen, saatat yrittää perustella omaasi. Mitä tulee numeroihin, en ole lähelläkään Alexin asiantuntemusta. En ole kuuro tai sairas.

Derek Jeter paljastaa, miksi Alex Rodriguez ei ollut hänelle

Se on jotain, jonka voin nähdä. Sitten taas voitimme!” Derek Jeter kertoo niin paljon dokumentissa. 'Pelaajana voit vapaasti tehdä mitä tahansa huomautuksia. Se on vain hienoa minulle. Mutta kaikki riippuu luottamuksesta ja uskollisuudesta.

Tältä hänestä tuntuu. Minulla oli sellainen vaikutelma, että hän ei ollut oikea ystäväni. Siitä yksinkertaisesta syystä, etten koskaan tekisi sellaista kaverilleni.'

Kapteenissa Rodriguez muistelee, mitä hän ajatteli artikkelin julkaisusta: 'Kun se julkaistiin, minusta tuntui siitä melko kamalalta.'

”Minulle oli selvää, miten asiat menivät. Se, miten se oli muotoiltu, sanoin täsmälleen mitä tarkoitin. Se oli lausunto, johon uskon edelleen tänään: 'Niin hän sanoo.

”Niin suuri aalto oli: kokonainen tsunami. Yksinkertaisesti sanottuna se oli yksi hienoimmista urheilujoukkueista, jotka koskaan on koottu. Väite, että sinun ei tarvitse keskittyä vain yhteen henkilöön, on erittäin järkevää.

Mariners-tiimiäni voidaan muuten verrata siihen. Meillä oli kuten Ken Griffey Jr., Edgar Martinez , ja Jay Buhner käsillä. 'Ei paskaa', jos joku sanoisi sen minusta. Ehdottomasti. Et voi olla huolissaan vain minusta.'

Derek Jeter paljastaa, miksi Alex Rodriguez ei ollut hänelle

Rodriguez sanoo pitävänsä kiinni kommentistaan, mutta myöntää, että hänen ystävyytensä Jeterin kanssa loukkasi sen seurauksena. Rodriguez pysyy kommenteissaan.

'Tästä hetkestä lähtien kaikki ei ollut enää ennallaan', Rodriguez selittää.

Uskon, että ongelma johtuu siitä, että minulla ei ole tietoa siitä, miten asiat toimivat. Se, että isäni lähti, kun olin 10-vuotias, ja minulla ei ollut sitä koulunkäyntiä kotona – kovat kolhut ja kova rakkaus – vaikutti monin tavoin epävarmuuden tunteeseeni ja huonoon itsetuntooni.

Ajan myötä huomasin, että sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla oma itsesi.”

Aiheeseen liittyvät artikkelit: