Denise Welchin nettovarallisuus: Denise Welchin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Denise Welch, tunnettu saippuaoopperanäyttelijä, syntyi Isossa-Britanniassa 22. toukokuuta 1958. Englantilainen näyttelijä, joka näytteli Steph Haydockia draamasarjassa Waterloo Road ja Natalie Barnesia sarjaoopperassa Coronation Street.

Lisäksi hän näytteli elokuvissa Celebrity Big Brother ja Loose Women. Kaksoset on astrologien mukaan Denise Welchin horoskooppi.

Jacqueline Denise Welch, englantilainen näyttelijä ja televisiopersoona, syntyi 22. toukokuuta 1958. Hänet tunnettiin Steph Haydockin roolista Waterloo Roadilla ja Natalie Barnesia Coronation Streetillä vuosina 1997–2000. (2006–2010).

Hänet tunnetaan myös säännöllisistä paneeliesiintymisistään vuosina 2005–2013 ja vuodesta 2018 eteenpäin ITV:n keskusteluohjelmassa Loose Women.

David Easter, jonka kanssa hän meni naimisiin vuosina 1985–1988, ja Tim Healy, jonka kanssa hän avioitui vuosina 1988–2012. Hän avioitui Lincoln Townley vuonna 2013. Louis ja Matthew olivat kaksi hänen ja Healyn pojista.

Northumberlandin kaupungissa Tynemouthissa Jacqueline Denise Welch syntyi. Debbie on hänen nuorempi sisarensa. Ennen kuin hän muutti Ebchesteriin Durhamin kreivikunnassa 13-vuotiaana, hän kävi Bygate Schoolissa Whitley Bayssä ja La Sagesse Schoolissa Newcastle upon Tynessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Denise Welchin (@denise_welch) jakama viesti

Hän suoritti myös viisi GCE-koetta käydessään Blackfyne Grammar Schoolissa Consettissa. 14-vuotiaana hän löysi intohimonsa näyttelemiseen, kun hänet valittiin esiintymään Finianin sateenkaaren kouluesityksessä.

17-vuotiaana hän ajatteli ilmoittautuvansa opettajankoulutusohjelmaan Creween, mutta hänen isänsä ja teatteriopettaja rohkaisivat häntä jättämään hakemuksen Lontoon Mountview Academy of Theatre Arts -akatemiaan.

Hän sai osakekorttinsa opettaessaan tanssia Palace Theatressa Watfordissa. Hän menestyi hakemuksessaan ja asui koulussa vuosina 1976–1979.

Lue myös: Nichelle Nichols Net Worth: Tarkista, kuinka rikas amerikkalainen näyttelijä oli?

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Denise Welchin (@denise_welch) jakama viesti

22. toukokuuta 1958 Jacqueline Denise Welch syntyi Tynemouthissa, North Tynesiden osavaltiossa. Debbie on hänen nuorempi sisarensa. Ennen kuin Welch muutti Ebchesteriin Durhamin kreivikunnassa 13-vuotiaana, hän kävi Bygate Schoolissa Whitley Bayssä ja La Sagesse Schoolissa Newcastle upon Tynessa.

Siellä hän suoritti viisi GCE-koetta. 14-vuotiaana hän löysi intohimonsa näyttelemiseen, kun hänet valittiin esiintymään Finianin sateenkaaren kouluesityksessä. Hän harkitsi 17-vuotiaana opiskelua opettajankoulutusopistoon Crewessä, mutta hänen isänsä ja näyttelijänopettaja neuvoivat häntä hakemaan Mountview Academy of Theatre Arts -akatemiaan Lontooseen.

Welchin hakemus hyväksyttiin, ja hän työskenteli siellä vuodesta 1976 vuoteen 1979. Hän ansaitsi osakekorttinsa opettaessaan tanssia Watford Palace Theatressa.

Lue myös: Kristin Cavallari Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Denise Welchin nettoarvo:

DENISE WELCH NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeSaippuaooppera näyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

englantilainen näyttelijä ja tanssija Denise Welch on 2 miljoonan dollarin nettovarallisuus. Hän on englantilainen näyttelijä, tanssija ja televisio-ohjaaja, joka syntyi 22. toukokuuta 1958 Tynemouthissa, Northumberlandissa.

Hänet tunnetaan näyttelijänä Steph Haydockin roolissa Waterloo Roadilla ja Natalie Barnesina Coronation Streetillä.

Hänet tunnetaan erityisen hyvin esiintymisistä vuodesta 1999 lokakuuhun 2013 ITV:n lounasaikaan Loose Women -chat-ohjelmassa.

Tammikuussa 2011 Welch kilpaili Dancing on Ice -sarjassa ammattilaisluistelija Matt Eversin kanssa. Yhdessä miehensä Lincolnin kanssa hän osallistui myös ITV:n julkkistanssikilpailuun Stepping Out.

17-vuotiaana hän ajatteli ilmoittautumista opettajanvalmennusohjelmaan, mutta hän päätti olla sitä vastaan ​​kuultuaan näyttelijäopettajaansa ja isäänsä.

Sen sijaan hän ilmoittautui Lontoon Mountview Academy of Theatre Arts -akatemiaan, jossa hän opiskeli vuosina 1976–1979 ja sai osakekorttinsa.

Welch nimettiin Celebrity Big Brotherin yhdeksännen kauden voittajaksi tammikuussa 2012. Welch, itseään kuvaileva alkoholisti, koki myös masennusta, jota pahensi hänen esikoislapsensa syntymä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Denise Welchin (@denise_welch) jakama viesti

Hän yritti itsemurhaa hyppäämällä ulos asunnon ikkunasta, minkä seurauksena hän sai alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöongelman.

Hänen omaelämäkertansa Pulling Myself Together, jonka hän kirjoitti huhtikuussa 2010, kertoo kuinka hän selviytyi masennuksesta, alkoholismista ja huumeiden väärinkäytöstä.

Isossa-Britanniassa hänen kirjastaan ​​tuli bestseller. Welch nimettiin Celebrity Big Brotherin yhdeksännen kauden voittajaksi tammikuussa 2012.

Lue myös: Zoey Deutch Net Worth: Zoey Deutchin nousu ja lasku!

Kuka on Denise Welchin aviomies?

Televisiojulkkis on juhlinut kolme avioliittoa. David Easter oli hänen miehensä vuosina 1985–1988. Hän avioitui Tim Healyn kanssa vuosina 1988–2012 tämän liiton päätyttyä, ja vuonna 2013 hän avioitui Lincoln Townleyn kanssa.

Kenen kanssa Denise Welch seurustelee?

Katso tämä postaus Instagramissa

Denise Welchin (@denise_welch) jakama viesti

Tietojemme mukaan Denise Welch oli naimisissa David Easterin, Tim Healyn ja Lincoln Townleyn kanssa. Denise Welch ei ole seurustellut kenenkään kanssa toukokuussa 2022.

Suhdehistoria: Denise Welchillä ei ole aiemmin tunnettuja suhteita. Voisit auttaa meitä Denise Welchin deittailutietojen kokoamisessa!

sai vielä enemmän mainetta, kun hänet valittiin näyttelemään Natalie Horrocksia kestävässä ITV-saippuadraamassa Coronation Street vuonna 1997.

Alun perin eronneeksi esitellyt Michael Le Vellin hahmo Kevin Webster sai nopeasti Natalien rakastajattarkseen.

Alun perin femme fatale -nainen Natalie sai mainetta siirtymällä saippuaoopperan The Rovers Returnin vuokraemännäksi.

Coronation Streetin kirjoittajat halusivat hänen esittävän Natalielle keskenmenon 2000 jaksossa, mutta hän kieltäytyi väittäen, että hahmo oli jo menettänyt miehensä ja poikansa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Denise Welchin (@denise_welch) jakama viesti

Welch, joka odotti lasta sinä vuonna, päätti kuitenkin jättää sarjan.

Welch sanoi tuolloin: 'Rakastan ajatusta uusista haasteista ammatissani ja odotan innolla, että pääsen jälleen vanhemmaksi ja vietän aikaa vauvani kanssa.'

'Natalie-hahmo on poissa, kun hän matkustaa jonnekin uuteen', Granada TV:n edustaja sanoi. 'Toivotamme Deniselle kaikkea hyvää vauvan syntymän ja tulevan uran johdosta.'

Lue myös: James Taylorin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Henkilökohtainen elämä

Denise Welchin nettoarvo

Welch on Cheshiressä asuva. Hänellä oli ensimmäinen avioliitto näyttelijän kanssa David pääsiäinen , joka kesti vuodesta 1983 heidän avioeroonsa vuonna 1988.

Sittemmin Welch on julkistanut epäilynsä, että hänellä oli avioliiton ulkopuolinen suhde. Vaikka he molemmat olivat Newcastlen Live Theatre Companyn palveluksessa, Welch ja Tim Healy ystävystyivät.

Matthew Healy, vaihtoehtorock-yhtyeen The 1975 jäsen, syntyi Hendonissa Lontoossa 8. huhtikuuta 1989, ja Louis Vincent syntyi Haringeyssa Lontoossa. He menivät naimisiin vuonna 1988. (syntynyt 2. maaliskuuta 2001, Salford).

Helmikuun 6. päivänä 2012 Welch paljasti livenä Loose Women -ohjelmassa, että hän ja Healy olivat olleet vieraantuneita huomattavan pitkän ajan.

Welch ilmoitti pian suhteensa PR-johtajaansa Lincoln Townleyyn. Julkistettiin, että hän ja Townley olivat kihloissa elokuussa 2012. He menivät naimisiin Portugalissa 13. heinäkuuta 2013.

Welch myönsi, että hänen mielisairautensa ja suhde, jonka hän oli ollut masentuneena, melkein tuhosi hänen avioliittonsa.

Denise Welchin nettoarvo

Hän väittää osallistuneensa Nimettömät Alkoholistit -ohjelmaan vanhan Coronation Street -näyttelijänsä avustuksella Kevin Kennedy auttoi häntä pääsemään eroon juomistottumuksestaan.

Hänen 320-sivuinen omaelämäkertansa Pulling Myself Together, jonka hän kirjoitti huhtikuussa 2010, kertoo hänen taisteluistaan ​​masennuksen, alkoholismin ja huumeiden väärinkäytön kanssa. Isossa-Britanniassa se nousi bestseller-statukseen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR