Demi Lovaton kromimanikyyri on enemmän todiste trendin pysyvyydestä

Julkkis

WPR

Demi Lovato on viimeisin julkkis, joka on omaksunut kromikynsien kesäisen manikyyritrendin.

Instagramissa muusikko jakoi muutaman pätkän nimikirjoituksistaan ​​hypnotisoivalla metallisen hopeanvärisellä manikyyrillä, jossa oli korkeakiiltoinen viimeistely.

Julkkikset, kuten Zendaya ja Dua Lipa on havaittu urheilullisissa kromimanikyyreissä koko palkintokauden ajan, ja trendin odotetaan jatkuvan.

Täydellinen tasapaino kimalle ja hillitylle löytyy kromikynsistä, jotka ovat tämän päivän manikyyrimuodin äärimmäisyyksien vastakohta: joko ne ovat kirkkaita tai vaatimattomia.

Kromikynnet voidaan tehdä myös kotona oikeilla laitteilla. Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa saada kromi viimeistely kynsilläsi, kokeile Lights Lacquerin Nebulaa (11 dollaria), CND Shellacin hopeakromia (15 dollaria) tai Essie's Good as Goldia (9 dollaria).

Demi Lovaton kromimanikyyri on enemmän todiste trendin pysyvyydestä

Kromikynsijauheen käyttö on yleinen tapa, mutta jos haluat perinteisemmän lookin, sinun on noudatettava yksinkertaista menetelmää.

Julie Kandalec , julkkismanikyyri ja -ohjaaja, kertoi aiemmin POPSUGARille: 'Puuterilla levität kromipigmenttiä pyyhkimättömän geelipintamaalin kerrosten väliin.'

Jos sinulla on Real Techniques Mini Complexion -sienet (6 dollaria neljälle), taputtele sienellä kromijauhetta ja levitä sitten väriä äskettäin kovettuneeseen pyyhkimättömään pintamaaliin”, hän neuvoo.

Demi Lovaton kromimanikyyri on enemmän todiste trendin pysyvyydestä

Poista sen jälkeen irtonainen pigmentti siveltimellä ja levitä toinen kerros pyyhkimätöntä pintalakkaa ja koveta se vielä kerran.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: