Demi Lovato kertoo mielisairaudestaan!

Sairaus

WPR

Disney-tähti Demi Lovato, 19, tunnetaan parhaiten roolistaan ​​televisioon tehdyssä Camp Rock -elokuvassa. Kun hän sai laitoshoitoa Timberline Knollsissa Illinoisissa vuonna 2011, hänellä todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Lovatosta kertova dokumentti 'Stay Strong' sai maailmanensi-iltansa viime yönä MTV:ssä. Lovato päätti jakaa kokemuksensa siitä tukeakseen muita, jotka käyvät läpi samanlaisia ​​asioita. 'Miksi en paljasta kaikkea, mitä tiedän? Kun otetaan huomioon, että joidenkin ihmisten täytyy kuulla tarinani, miksi ei tekisi niin?'

Demi Lovato on avoin ja rehellinen sairaudestaan

Demi Lovato on pitkään ollut avoin siitä, että hän on yksi miljoonista amerikkalaisista, jotka käsittelevät huumeriippuvuutta ja mielenterveysongelmia. Monet ihmiset, jotka ovat kärsineet vastaavista sairauksista, ovat hyötyneet hänen rehellisyydestään.

Ja vaikka suuri osa tiedotusvälineistä kamppailee saadakseen esiin mitä tahansa hirvittäviä yksityiskohtia siitä, mitä tapahtui tiistaina, kun hänet kiidätettiin sairaalaan ilmeisen yliannostuksen jälkeen, meidän pitäisi sen sijaan käyttää tätä tilaisuutena tunnistaa Lovaton rehellisyys häntä kohtaan. taistelut riippuvuuden ja mielenterveyden kanssa ovat tuoneet nämä ongelmat esille tavoilla, joita julkkikset tekevät harvoin.

demi lovaton sairaus

Lue lisää: Clive Myrien sairaus: Millainen hänen terveytensä on nyt?

Vaikka Lovato on 25-vuotias, hän on ollut valokeilassa pienestä tytöstä lähtien. Hänen näyttelijäuransa alkoi vuonna 2002, ja sen jälkeen hän on esiintynyt kahdessa Disney musikaalit ja julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2008.

Mutta kun hän oli 18-vuotias, hän meni myös ensimmäistä kertaa kuntoutukseen. Lovato on aiheuttanut monia vaivoja, mukaan lukien kaksisuuntainen mielialahäiriö, riippuvuus, syömishäiriöt ja masennus.

Hän on viettänyt aikaa raittiissa asumiskeskuksissa, taistellut avoimesti uusiutumisia vastaan ​​ja saanut kiitosta työstään mielenterveysongelmista kärsivien nuorten mentorina saavuttaen platinaennätyksiä ja esiintyessään X Factor.

Monille tarkempi esitys todellisuudesta on Lovaton toistuvien sairauksien kierre: toisinaan hoito on tehokasta ja toisinaan tarvitaan uutta hoitoa.

Ihmiset voivat toisinaan seurata hoito-ohjelmiaan sairauksiensa hallintaan, mutta toisinaan he jäävät jälkeen. Joskus juuri kun luulet ratkaissut ongelman, ilmaantuu uusi, odottamaton ja vaikea ongelma.

demi lovaton sairaus

Ehkä menneisyydessä oppimasi selviytymismekanismit auttavat sinua käsittelemään sitä. Saatat joutua hankkimaan uusia.

Raitis, Lovaton viimeisin single on anteeksipyyntö hänen epäonnistuneesta raittiudesta, ja se julkaistiin 21. kesäkuuta – kuukautta ennen kuin hän joutui sairaalaan. Hän laulaa: 'Anteeksi, että olen taas palannut. Olen pahoillani itsestäni, vannon, että saan apua, eikä se ollut tarkoitukseni.

Mutta Lovaton tauti ei ole hänen vikansa, ja se on ehkä merkittävin opetus, jonka hänen tarinansa voi opettaa: vaikka joku ei koskaan kokisikaan ratkaisua lähestyvää toipumista, häntä on silti kohdeltava empatialla.

Miksi Demi Lovaton seuraava kiertue saattaa olla heidän viimeinen sairautensa keskellä

Demi Lovaton kiertuepäivät saattavat olla lopussa. Lovaton mukaan, joka on sittemmin poistanut Instagram-tarinansa, “Viileä kesäksi” laulajalla on vaikeuksia jatkaa kiertueuraansa. Sivu kuusi raportoi tästä syyskuun 13. päivänä.

Rakastan ja kiitän teitä, Disney Channel kirjoitti: 'Tämä seuraava kiertue on viimeinen.'

Samana päivänä kuin heidän 13. syyskuuta esiintymisensä Santiagossa, Chilessä, Lovato – joka pitää parempana pronomineja hän/hän ja he/he – selitti, että he kärsivät määrittelemättömästä taudista. Valokuvat laulajasta näyttävät olevan otettu hotellihuoneesta, josta on näkymät kaupunkiin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Demi Lovaton (@ddlovato) jakama viesti

Olen sairas, mies. Lovato sävelsi. En pysty nousemaan sängystä.

Lovato totesi, että he 'eivät voi tehdä tätä enää' lopullisessa kuvassa. He odottavat saavansa kiertueensa päätökseen 6. marraskuuta.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Lovato poisti viestit nopeasti. Lovato julkaisi päivityksen Instagramissa 13. syyskuuta otsikolla 'Aion tehostaa sitä teille, kaverit'. He sanoivat: 'Tarvitsen apua allekirjoittamiseen, joten laula ääneen minulle bb's!' yhdessä sairaan emojin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa laulajan kannattajat vastasivat kommentteihin. Eräs käyttäjä kirjoitti: 'Jos kiertueen on päätyttävä, se on sydäntäsärkevää, mutta emme koskaan halua toistaa vuoden 2018 tilannetta.

demis onnellisuus ja terveys on meille tärkeintä.. musiikki on kaikkea, mutta he iloisena toimivana terveenä ihmisenä merkitsevät enemmän.. demi Lovato me rakastamme sinua.'

demi lovaton sairaus

Lovato joutui sairaalaan heinäkuussa 2018 lähes tappavan yliannostuksen jälkeen, jossa hän sai sydänkohtauksen, useita aivohalvauksia ja aivovaurioita.

30-vuotias on sittemmin edennyt raittiuspolullaan, ja viime vuonna suoritettu hoito laitoksessa oli yksi niistä. E! News sai tammikuussa lähteen lausunnon, jonka mukaan Lovato oli 'kotona, loistavassa paikassa ja voi hyvin'.

Sisäpiiriläinen jatkoi: 'He haluavat keskittyä positiiviseen ja odottavat innolla paluuta töihin ja viettämään aikaa rakkaidensa ja läheisten ystäviensä kanssa.'

Lue lisää: Mike Tysonin sairauden huhut kumottu!

Johtopäätös

Demi Lovato on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Demi Lovato on pitkään ollut avoin siitä, että hän on yksi miljoonista amerikkalaisista, jotka käsittelevät huumeriippuvuutta ja mielisairautta.

Mutta Lovaton sairaus ei ole hänen syynsä, ja se on ehkä tärkein asia, jonka hänen tarinansa voi valaista: mielenterveysongelmista ja riippuvuudesta kärsivät ihmiset vaativat empatiaa

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight