Deittailevatko Clank ja Bobble? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Hei kaikki! Vanellope on palannut toisella blogilla uuteen 'The Relationship Between' -sarjaani. Klikkaa tästä lukeaksesi sarjan viimeisen ja ensimmäisen blogisi. Jos et tiennyt, tämä sarja on omistettu kaikille Disneyn dynaamisille pariskunnille, romanttisille pariskunnille, ystävyyssuhteille, ihmissuhteille ja muille rikosten torjuntaan osallistuville kumppaneille.

Tänään olen päättänyt keskittyä ainutlaatuiseen ja aliarvostettuun Disney-dynaamiseen pariskuntaan 2000-luvun Tinkerbell-elokuvista: Bobble and Clank. Ennen kuin menen pidemmälle, haluan vain lisätä, että nämä kaksi ovat ylivoimaisesti odottamattomimpia ja eksentriisimpiä ystäviä. Aloitetaan ilman pitkiä puheita.

Yleistä tietoa

'Tinkerbell', Disney Toon Studios -elokuva, joka julkaistiin loppuvuodesta 2008, esillä Bobble and Clank -elokuvassa ensimmäistä kertaa. elokuva on käänteentekevä klassikko 1953 Disney-elokuvasta 'Peter Pan', ja se sijoittuu Pixie Hollowin maagiseen maahan, ja kaikkien suosikki Feisty ja Clever Fairy, Tinkerbell, on sarjan pääsankaritar ja hahmo.

Tinkerbellin oppaat Tinker Fairyksi olemiseen Pixie Hollowissa ovat Bobble ja Clank, jotka auttavat häntä parhaansa mukaan kulkemaan maastossa ja kertomaan, mitä hän voi saavuttaa Tinker Fairyna. Tietysti riippumatta siitä, kuinka itsepäinen hän on, Bobble ja Clank pyrkivät opettamaan hänelle, mikä on oikein ja mikä väärin matkan varrella.

Treffit Clankilla ja Bobblella

Nämä kaksi ovat erinomaisia ​​viemään tarinaa eteenpäin ensimmäisessä Tinkerbell-elokuvassa, koska ne rohkaisevat katsojia olemaan ylpeitä lahjoistaan, isoista tai pienistä. Bobble ja Clank näyttävät tämän olemalla liian innostuneita rooleistaan ​​Tinker Sparrow -miehinä.

Tinkerbell uskoi ensin, että elämässä oli muutakin kuin 'kattilat ja vedenkeittimet', ja hän halusi vaihtaa kykyjään muiden lahjakkuuksiensa keijukumppaneidensa avulla. Bobble ja Clank sekä Fairy Mary, Queen Clarion ja Tinkerbellin seuralaiset yrittivät saada hänet vakuuttuneeksi siitä, että Tinkers ovat yhtä tärkeitä kuin muut keijut Pixie Hollowissa.

Palataan kuitenkin Bobblesta ja Clankista puhumiseen. Tämän Disney Wikipedia -sivun mukaan heidät tunnetaan myös 'varpusmiesten dynaamisena duona'. Valitettavasti nämä kaksi hahmoa alkavat näkyä yhä vähemmän uusimmissa Tinkerbell-elokuvissa. erityisesti 'The Legend of The Never Beast', joka on Saagan viimeisin osa.

Tämä sarjan osa keskittyy paljon enemmän Fawniin, Tinkerbellin parhaaseen ystävään. Huolimatta tosiasiasta, että ne eivät näy elokuvissa yhtä usein kuin ennen, uskon, että ne ovat edelleen ratkaisevan tärkeitä auttamaan Tinkerbelliä muuttamaan mieltään Tinkerbellina olemisesta.

Tinkerbellin virheellisesti kielteiset ensimmäiset mielipiteet ja uskomukset tyhmänä Tinkerinä olemisesta myös muuttuivat Bobblen ja Clankin ansiosta. He molemmat edistävät Tinkerbellin ymmärrystä siitä, kuinka ihanaa ja hämmästyttävää on olla Tinker Sparrow mies Pixie Hollowissa (tai Tinkerbellin tapauksessa Tinker Fairy).

Treffit Clankilla ja Bobblella

kun kyse on näistä kahdesta, uskon, että se on osa ja osa heidän erillisistä egoistaan ​​ja vastaavista asennoistaan ​​elokuvassa, joka jää usein huomaamatta. He eivät olleet ikäviä tai tehottomia hahmoja. He olivat yksi niistä ihmisistä, jotka muovasivat Tinkerbellin yhdeksi kaikkien aikojen parhaista Tinker-keijuista. Lopulta he ansaitsevat enemmän kunniaa. ainakin, näin minä ajattelen.

Lue myös: Kenen kanssa Cooper Noriega seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Suhde

Minun pitäisi myös puhua ja keskustella heidän aidosta suhteestaan. Nämä kaksi ovat mielestäni todella hyviä kavereita. Bobble on älykkäämpi ja älykkäämpi kahdesta, mutta Clank on paremman lauseen puutteen vuoksi enemmän idiootti.

Myönnän, että Bobble on myös outo, koska hän kaataa fyysisesti suuren määrän vettä suojalaseihinsa maksimoidakseen pupillinsa, ja poika, näyttääkö hän hieman pelottavalta, kun vesi hänen suojalaseissaan pomppaa. Sanotaanpa vain, että sinun ei pitäisi koskaan saada häntä avaamaan silmiään yllätykseksi, muuten saat kauhistuttavat kasvot, hehe. Elokuvan uudelleen katsominen huolestutti minua hieman.

Treffit Clankilla ja Bobblella

Lisäksi, kuten aiemmin todettiin, Clank on hieman tyhmämpi kuin Bobble, joka on jollain tapaa mielikuvituksellisempi. Toisaalta hänen sydämensä on oikeassa paikassa, ja hän on kiistatta rakas.

Joka tapauksessa he ovat sekä aktiivisia että poreilevia, ja heillä on aina loistavia ideoita, jotka selittävät heidän näpertelykykynsä. Toinen asia, jonka huomasin katsottuani uudelleen ensimmäisen Tinkerbell-elokuvan, oli, että näillä kahdella oli veljessuhde.

Kuten aiemmin totesin, Bobblella ja Clankilla on veljellinen side. Ne ovat todella läheisiä, ja minusta tuntuu, että ne molemmat olisi luotu samasta vauvan naurusta.

He ovat molemmat aina valmiita auttamaan samalla kun he tekevät hyvää työtä puuhastelijoita. Sitä ihailen näissä kahdessa, ja uskon, että he ansaitsevat paljon enemmän näyttöaikaa.

Valitettavasti en ole varma, tuleeko koskaan toista Tinkerbell-elokuvaa, koska edellinen julkaistiin vuonna 2014, joten näiden kahden mahdollisuudet palata suuremmalla osalla elokuvissa ovat minimaaliset.

Lue myös: Kenen kanssa Candace Owens seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Elokuvan ulkoasut ja roolit :Sparkles:

Treffit Clankilla ja Bobblella

Ensimmäisen Tinkerbell-elokuvan, 'siipien salaisuuden' rinnalla elokuvan Franchisessa, kun Tinkerbell tapaa kauan kadonneen sisarensa Periwinklen, olisi oltava se, joka esitti näitä kahta useammin tai ainakin mistä. Olen huomannut.

The Fast-Flying Fairyn mukaan Vidia auttaa kaikkia Tinkerbellin kumppaneita auttamaan hänet pelastamaan hänet pienestä tytöstä, joka sieppasi hänet elokuvassa 'Tinkerbell and The Great Fairy Rescue'. Myös franchising-yhtiön toisessa elokuvassa 'Tinkerbell and The Lost Treasure' he esiintyvät teatterissa ja yleisö suosii heitä, ja he ehdottavat ja pyytävät Tinkerbelliä mukanaan.

Ei vain, vaan Bobble ja Clank esiintyvät ' Pixie Hollow -pelit ” kilpailun lähettäjiksi.