Debbie Gibsonin nettovarallisuus: Debbie Gibsonin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Kuluttajat 1980-luvulta muistavat Debbie Gibsonin pehmeät sävyt, jotka heiluivat heidän käymiensä ostoskeskusten käytävillä. Laulajat, kuten 'Lost in Your Eyes' ja 'Only in My Dreams', saivat hänet kuuluisuuteen tänä aikana.

Siitä lähtien hän on ylläpitänyt korkeaa profiilia näyttelijöinä, esittämällä keikkoja ja esiintynyt tosi-tv:ssä.

Debbie osallistuu CBS:n Secret Celebrity Renovation -tapahtumaan elokuussa 2022, jolloin hän rakentaa yhdessä isäntien Nischelle Turnerin, Sabrina Soton ja Rob Marianon kanssa upean kodin pitkäaikaiselle luovalle yhteistyökumppanilleen Heather Moorelle.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Debbie Gibson (@debbiegibson)

Deborah Ann Gibson syntyi 31. elokuuta 1970 Brooklynissa New Yorkissa ja kasvoi Merrickissä, New Yorkissa lapsena. Saatuaan pianotunteja alkaen Morton Estrin (joka opetti myös Billy Joelia) viisivuotiaana Gibsonista tuli nopeasti tuttu nimi musiikkiteollisuudessa.

Kuusivuotiaana hän sävelsi ensimmäisen laulunsa 'Varmista, että tunnet luokkahuoneesi', ja viidennellä luokalla hän loi oopperan.

'Sen nimi oli Alice in Operaland', Gibson muistelee. ” Alicen seurassa oli hahmoja tunnetuista oopperoista.

Yhdessä tuotteliaan kirjoittajatyönsä kanssa Gibson alkoi esiintyä livenä hyvin nuorena.

Hän aloitti paikallisteatterissa viisivuotiaana, ja hänet valittiin kuuluisan Metropolitan Opera Housen lapsikuoroon kahdeksanvuotiaana.

Teini-ikäinen laulaja-lauluntekijä ja esiintyjä teki aikaa lapsuuden yksinkertaisille nautinnoille kiireisestä aikataulustaan ​​huolimatta.

Hän ei tuntenut 'lapsuuteni ryöstettyä' tunnetta. Kaikkeen, mihin sain käsiini, tartuin.'

Perheen autotalliin pystytetty väliaikaista äänitysstudio riitti, jotta Gibson alkoi säveltää ja äänittää omaa musiikkiaan vapaa-ajallaan.

Kun Gibsonin vanhemmat voittivat 12-vuotiaana 1000 dollarin laulunkirjoituskilpailun kappaleestaan ​​'I Come From America', he uskoivat, että heidän tyttärensä musiikilliset kyvyt voitaisiin muuttaa uraksi.

Roolissaan Gibsonin managerina Doug Breibart opetti laulaja-lauluntekijälle kaiken hänen tarvittavan tietää omien kappaleiden sovittamisesta, suunnittelusta ja tuottamisesta.

15-vuotiaana vuonna 1985 Gibson oli äänittänyt jo yli sata omaa kappalettaan.

Lue myös: Doug Flutien nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Mikä on Debbie Gibsonin nettoarvo?

Nimi: Debbie Gibson
Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Kuukausipalkka: 20 tuhatta dollaria
Vuositulot: 500 tuhatta dollaria
Varallisuuden lähde: Levytuottaja, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, elokuvamusiikkisäveltäjä, liikemies

Debbie Gibson , amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, musiikkituottaja ja kilpailija tosi-tv-ohjelmissa, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan luultavasti parhaiten 1980-luvun teini-julkkisena, joka kiersi maailmaa

Musiikki ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Debbie Gibson (@debbiegibson)

Gibson alkoi luoda ja tuottaa omaa musiikkiaan kauan ennen kuin hän pääsi Billboard Hot 100 -listan kärkeen. Kun hän oli neljätoista, tunnettu radiojuontaja ojensi hänelle kopion hänen demokasetistaan. ”Only in My Dreams” tuli hitiksi, kun DJ jakoi sen Atlantic Recordsin johtajan kanssa.

Hän aloitti mainoskiertueen eri paikoissa eri puolilla maata. Musiikkiuransa jatkuessa edelleen hyvin, hän työskenteli suurimman osan vuodesta 1986 ja 1987 kappalekirjastonsa parissa.

Yleensä hänen äitinsä oli Debbien mukana hänen klubitreffeillä. Sitten hän palasi Calhoun High Schooliin Merrickiin, jossa hän oli osallistunut luokkiin kahden edellisen vuoden ajan. Hän ansaitsi kunnianosoituksen viimeisenä kouluvuotena.

'Only in My Dreams' debytoi Billboard Hot 100 -listalla promootiojulkaisunsa seurauksena. Allekirjoitettuaan levytyssopimuksen Atlantic Recordsin kanssa Gibson aloitti ensimmäisen albuminsa kokoamisen.

Top 40 -radion avulla 'Only in My Dreams' sai vetovoimaa ja nousi Billboard Hot 100 -listan sijalle 4. 'Shake Your Love' oli hänen jatkokappaleensa, jonka musiikkivideon koreografi Paula Abdul.

Vuonna 1987 hän lauloi edelleen yökerhoissa ympäri Yhdysvaltoja ja äänitti samalla ensimmäistä albumiaan. ”Out of the Blue” valmistui vain neljässä viikossa, ja albumin neljä singleä nousi Hot 100:n kärkeen.

16-vuotiaana teini-ikäisenä vuonna 1988 Debbiestä tuli Billboardin historian nuorin artisti, joka on säveltänyt, tuottanut ja esittänyt Hot 100 -listan ykköshitin. Tätä kirjoitettaessa hän on nuorin naisartisti ikinä. saavutti tämän saavutuksen.

”Out of the Blue” oli välitön hitti Yhdysvalloissa sekä Kaakkois-Aasiassa ja Isossa-Britanniassa, missä hän kiersi täyttäen stadioneja. Kolmen platinalevyn albumi ' Out Of The Blue ” julkaistiin loppuvuodesta 1988.

Lisäksi hänen konserttikiertueelleen myönnettiin kaksinkertainen platinasertifikaatti menestyksestään. Lokakuussa 1988 Gibson lauloi kansallislaulun World Seriesin ensimmäisessä ottelussa New York Yankeesin ja Chicago Cubsin välillä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Debbie Gibson (@debbiegibson)

'Electric Youth', Gibsonin toinen albumi, julkaistiin vuoden 1989 alussa. Billboard 200 Albums -listalla se pysyi kärjessä viisi viikkoa.

'Lost in Your Eyes' oli ensimmäinen single, joka nousi listan kärkeen. kolmen viikon oleskelu Billboard Hot 100 -listalla Albumin menestyksen seurauksena hän aloitti maailmankiertueen, joka oli huima menestys.

'Anything Is Possible', Gibsonin toisella albumilla Atlantic Recordsille, oli vain yksi hittisingle, ja hänen kolmas albuminsa 'Body Mind Soul' julkaistiin molemmat vuonna 1993.

'Losin Myself' ja 'Shock Your Mama' olivat kaksi vaatimatonta menestystä jälkimmäisestä. Losin Myself” oli Gibsonin viimeinen Billboard Hot 100 -esiintyminen.

Hän liittyi EMI:n SBK Recordsiin ja äänitti 'Think With Your Heart', hänen ainoan albuminsa, levy-yhtiölle. Erotessaan EMI:stä hän perusti oman levy-yhtiön Espiritu julkaistakseen omaa musiikkiaan.

Hänen kuudes albuminsa 'Deborah' oli alku hänen paluulleen popmusiikkiin vuonna 1997.

Vaikka albumia myytiin vain 20 000 kappaletta, se sai paljon myönteisiä arvosteluja. Debbyn seitsemäs studioalbumi, joka julkaistiin vuonna 2001 Golden Eggissä, oli hänen ensimmäinen julkaisunsa uudella levy-yhtiöllä.

Hän on julkaissut yhdeksän studioalbumia ja tehnyt viisi parasta singleä, mukaan lukien 'Foolish Beat', 'Only in My Dreams', 'Shake Your Love', 'Out of the Blue' ja 'Lost in Your Eyes'.

Lue myös: Alex Jonesin nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämäkerta ja ura!

Onko Debbie Gibson ollut naimisissa?

Debbie Gibsonin nettoarvo

Hän kiittää rakastajaansa, ennaltaehkäisevän lääketieteen asiantuntija tohtori Rutledge Tayloria nuorekkaasta ulkonäöstään ja hänen ikänsä kiireisestä elämäntyylistään.

Entinen liekki Jonathan Kanteman oli kihloissa hänen kanssaan, mutta pari erosi ennen häitä. Viimeiset kaksi vuotta hän on taistellut Lymen tautia vastaan.

Hänen suhteensa poikaystävänsä kanssa ei ole toistaiseksi havaittu merkkejä hajoamisesta tai erosta.

Heillä on hauskaa yhdessä, ja he voivat olla kihloissa lähitulevaisuudessa. Vaikka he eivät ole julkisesti keskustelleet sitoutumisaikeistaan, he ovat tehneet niin hiljattain.

Lue myös: Cesar Millanin nettovarallisuus: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Henkilökohtainen elämä

Debbie Gibsonin nettoarvo

Se on tohtori Rutledge Taylor, hänen elinikäinen kumppaninsa ja ikääntymistä estävä lääkäri, joka pitää Gibsonin nuoren ulkonäön kurissa.

Mutta vaikka Gibson on kasvanut aikuiseksi ja mennyt vaaleatukkaisen, nahkatakkipukeisen, mustahattuisen teini-ikäisen tien mukaan, Gibson säilyttää syvemmän yhteyden nuorempaan itseensä.

Merrickissä, jossa hän edelleen tunnistaa entiset luokkatoverinsa ja opettajansa heidän etunimestään sekä lapsuuden humalataulun haalistuneesta vihreästä maalista, hänellä on tapana käydä siellä säännöllisesti.

Yksi Debbie Gibsonin lapsuuden ystävistä huomautti: 'Valot syttyvät Merrickissä, kun kuulet nimen Debbie Gibson.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR