Deana Carter raskaana: Odottaako pariskunta toista lastaan? Tiedä siitä..!

Julkkis

WPR

Deana Kay Carter on yhdysvaltalainen laulaja, säveltäjä ja musiikkituottaja, joka nousi kansainväliseen suosioon debyyttialbuminsa 'Did I Shave My Legs for This?' 4. tammikuuta 1966 Nashvillessä, Tennesseessä (1996). Willie Nelson, kantrimusiikin suuri, löysi hänet kaksi vuotta aikaisemmin.

Oletko koskaan miettinyt, mikä Deana Carterin nettovarallisuus on vuoden 2017 alussa? Luotettavien lähteiden mukaan Carterin nettovarallisuuden on raportoitu olevan jopa 5 miljoonaa dollaria, mikä perustuu hänen erinomaiseen uraansa musiikin, lauluntekijän ja tuotannon parissa.

Onko Deana Carter raskaana toisen lapsen kanssa?

Deana Carter kerrotaan odottavan toista lastaan ​​Jim McPhailin kanssa.

Väitteet voivat kuitenkin olla vääriä, koska Deana ja hänen miehensä eivät ole vahvistaneet mitään tietoa raskaudesta tai suunnitelmistaan ​​aloittaa nuori.

Carter meni naimisiin Jimin kanssa vuonna 2018, ja fanit saattavat toivoa näkevänsä heiltä lapsen sen jälkeen, kun spekulaatiot hänen raskaudestaan ​​levisivät.

Deane on vain yhden lapsen äiti aiemmista avioliitoistaan. Deenan ensimmäinen avioliitto musiikkivideoohjaajan Chris Hickyn kanssa johti pojan nimeltä Gray Hayes Hicky.

Deana Carter raskaana

Carter oli tiedottaja National Kidney Foundation , ja hänen edesmennyt isänsä oli munuaisensiirron saaja. Carterilla on kirja nimeltä Songs From the Heart, jonka hän julkaisi.

Deana Carter meni naimisiin Jim McPhailin kanssa yksityisessä seremoniassa The Pearl -hotellissa Rosemary Beachissä, Floridassa 6. heinäkuuta.

Lue myös: Joseline Hernandez Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

He tapasivat yhteisten ystävien kautta vuonna 2017 ja ovat seurustelleet vuoden. Seremoniaa valvoi Carterin käly, kun taas hänen veljensä Jeff Carter luovutti hänet.

Heidän häänauhansa olivat klassisia, ja niissä oli pavé-nauha, joka sopi täydellisesti hänen kihlasormukseensa (pyöreä leikattu vaaleanpunainen pasianssitimantti) ja yksinkertainen hopeanauha hänelle.

Carter menee naimisiin kolmannen kerran. Hänen aiemmat puolisonsa olivat Chris DiCroce ja Brandon Malone, jotka erosivat vuosina 2001 ja 2012. Hänen ainoa lapsensa on Gray Hayes Hicky, hänen 13-vuotias poikansa aikaisemmasta suhteesta.

Deana Carterin nettovarallisuus on julkkisten nettovarallisuuden mukaan 5 miljoonaa dollaria.

Deana Carterin kolmas studio- ja lomaalbumi, Father Christmas, julkaistiin uudelleen 13. joulukuuta 2011, kymmenen vuotta ensimmäisen julkaisunsa jälkeen, Adamant Recordsin kautta.

Jim McPhail, Deana Carterin aviomies, kuka hän on? Deana Carter on naimisissa Jim McPhailin, kauniin miehen kanssa.

Heinäkuun 6. päivänä kantrilaulaja meni naimisiin aviomiehensä Jim McPhailin kanssa salaisessa seremoniassa The Pearl -hotellissa Rosemary Beachissä, Floridassa.

Deana ja Jim olivat seurustelleet vuoden, kun he tapasivat vakituisten kollegoiden kautta vuonna 2017.

Carter, 52, käveli käytävää pitkin yllään petollisesti syöksyvä kaula-alue ja pieni helmikruunu.

McPhail näytti näppärältä kuninkaallisen sinisen housun, ruskean takin ja valkoisen konservatiivisen paidan kanssa, jossa ei ollut solmiota. Jimillä oli sininen nenäliina ja maanläheiset housut.

Carter menee naimisiin kolmannen kerran. Chris DiCroce ja Brandon Malone, Deanan edelliset puolisot, erosivat vuosina 2001 ja 2012.

Deana Carter raskaana

Deana Carterin raskauskuvat Muutamat valokuvat osoittavat, että Deana Carter sai merkittävän lapsen koputuksen American Idol -esityksensä aikana.

Tästä huolimatta taiteilija on pitänyt raskautensa salassa.

Fanit odottavat kuulevansa, onko Deana raskaana ja näkevänsä äskettäin syntynyt lapsi, olettaen Deana olevan raskaana.

Lue myös: Spotemgottem Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Deana Carterin koulutus

Deana oli Alpha Delta Pi -sorokunnan jäsen ja Sigma Alpha Epsilon Little Sister, joka tunnetaan myös nimellä 'Minervan pikkusisar', Tennesseen yliopistossa, jossa hän opiskeli kuntoutusterapiaa. Hän lauloi useilla kampusalueilla yliopiston aikana, mutta ei aikomuksena jatkaa musiikillista uraa.

Deana Carterin vanhemmat

Deana Carter raskaana

Deana syntyi Nashvillessä, Tennesseessä, Fred Carter, Jr. ja June Carter; hänen isänsä on laulaja, kitaristi ja tuottaja. Hän kasvoi myös kahden veljensä kanssa. Hän on sekakulttuurista (anglo-normani ja ranska).