Deadly Class 2. kauden julkaisupäivä: Poistiko Netflix Deadly Classin?

Viihde

WPR

Amerikkalaisen televisio-ohjelman Deadly Class loivat Rick Remender ja Miles Orion Feldsott Syfylle. Se perustuu Remenderin ja Wesley Craigin kirjoittamaan samannimiseen Image Comics -sarjakuvasarjaan.

Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Mara Gabriela de Fara, Luke Tennie, Liam James ja Michel Duval ovat sarjan näyttelijöitä.

1980-luvun loppupuolelle sijoittuva sarja keskittyy King’s Dominioniin, eksklusiiviseen yksityiseen kouluun, jossa oppilaat saavat salamurhakoulutusta.

Deadly Classin kausi 2: uusittu vai peruutettu?

Valitettavasti Syfy on virallisesti ilmoittanut, että Deadly Classin kausi 2 ei tapahdu, koska se on peruttu kesäkuussa 2019.

Koska Rick Remender on alkanut kirjoittaa käsikirjoitusta Deadly Class -kausi 2 ja että hän ja näyttelijät tavoittelevat Ramyn kauden 3 oikeuksia Netflixissä ja Hulussa, tämä on erittäin masentavaa.

Lue lisää: En ole kunnossa tämän kauden 2 julkaisupäivän kanssa: uusitaanko se vai ei?

tappava luokka kausi 2

Tästä huolimatta Remender ja muut näyttelijät yrittävät edelleen jatkaa ohjelmaa muissa verkoissa, joten on aina mahdollisuus, että Deadly Class saa toisen kauden, jos jokin muu suoratoistopalvelu päättää lähettää sen tulevaisuudessa.

Meidän pitäisi kuitenkin vain olettaa, että Deadly Class on ohi, kunnes kuulemme toisin kaudesta 2.

Kuka esiintyisi Deadly Classin toisella kaudella?

Koska Deadly Classista ei tule toista kautta, emme voi oikein ennustaa, kuka siinä esiintyy. Voimme kuitenkin aloittaa ennusteiden tekemisen tarkastelemalla edellistä kautta – siltä varalta, että Deadly Classin kausi 2 uudistetaan jotenkin.

Päähenkilöitä esittävät Benjamin Wadsworth Marcus Lopez Arguellona, ​​Benedict Wong Mestari Linina, Mara Gabriela de Fara Maria Salazarina ja Lana Condor Saya Kurokina. Benedict Wong tunnetaan myös esityksestään Doctor Strangessa.

Niitä tulee myös paljon lisää, mm Michel Duval Chicona, Luke Tennie Willie Lewisina ja Liam James Billy Bennettina.

Story of Deadly Class kausi 2

tappava luokka kausi 2

Vaikka näyttää siltä, ​​että Deadly Class -kauden 1 hahmot vaikeuttivat King's Dominionin opiskelijoiden elämää, juoni on voinut mennä pidemmälle.

Koska Deadly Class on sarjakuvasovitus, vaikuttaa järkevältä, että jos sarjan toinen tuotantokausi olisi tuotettu, se saisi inspiraatiota seuraavasta tarinakaaresta.

Tietenkin on haastavaa paikantaa tarkasti, mitä Remender olisi mukauttanut Deadly Classin kaudelle 2, koska osa myöhemmistä sarjakuvista on jo otettu mukaan.

'Snake Pit' -kappaleen päätös, jota seurasivat 'Die for Me', 'Carousel' (joista Saya-fanit rakastaisivat) ja 'Love Like Blood' tekisivät kuitenkin vakuuttavan juonenkaaren. Lisäksi koska Deadly Class päättyi jyrkästi, kauden 2 pääpaino olisi siinä, miten tarina ratkaistaan.

Lue lisää: The Magicians kausi 6: Tuleeko The Magiciansista 6 kausi?

Deadly Class kauden 2 traileri

Deadly Classin toisen kauden traileri on vielä kesken. Päivitämme tämän sivun heti, kun saamme pääsyn traileriin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR