DC hämmästyttää maailmaa julkistamalla Constantine 2:n pääosassa Keanu Reeves!

Viihde

WPR

Live-action on käytetty John Constantine. Tietenkin oli vuoden 2005 Keanu Reeves -elokuva, joka sai ristiriitaisen vastaanoton kriitikoilta ja jolla on tällä hetkellä 46 %:n luokitus Rotten Tomatoesissa.

Kauan sen jälkeen legendaarinen hahmo NBC-ohjelmassa valettiin näyttelijä Matt Ryanin kanssa; esitys kesti vain yhden kauden. Mutta hyvällä tuurilla Constantine ja häntä näyttelijä palasivat CW:n Legends of Tomorrow -elokuvan ansiosta.

Mutta vuoden 2021 loppuun mennessä luku on palannut jäälle. Ryan ilmoitti, että hänen päivänsä ketjutupakointisankarina oli päättymässä ja että hän ripusti trenssinsä.

Mitä luotettavalle Constantinukselle voisi tapahtua seuraavaksi? Fanien tiedossa oli HBO Max -sarja, joka toisi osaan uudet kasvot.

Mutta nyt ei vain näytä siltä, ​​että näin ei enää ole, vaan tuoreessa raportissa on väitetty, että lähes kahden vuosikymmenen jälkeen vuoden 2005 elokuvalle on valmisteilla todellinen jatko-osa.

Näyttelijät ja hahmot elokuvassa Constantine 2

Constantine 2:n julkaisupäivä

Tässä artikkelissa tarkastellaan Netflixin Constantine-kauden toisen kauden näyttelijöitä ja miehistöä. Vertigo Hellblazer -kirjojen ensimmäisen kauden mukautuksella televisio-ohjelmaksi on paljon myönteisiä puolia. Ohjelma on kasvanut uskomattoman hyvin pidetyksi sekä niche- että massayleisön keskuudessa, koska televisiossa ei ole muuta vastaavaa.

Kokonaisuuteen kuuluu myös Michael James Shaw Papa Midnitena, Emmett J. Scanlan Jim Corriganina, Jonjo O’Neill Gazina, Angélica Celaya Zedinä, Charles Halford Chasina, Bailey Tippen Astra Loguena, Jeremy Davies Ritchie Simpsonina, Harold Perrineau Mannyna ja paljon muuta. Matt Ryan esittää John Constantinea.

On todennäköistä, että Keanu Reeves toistaa pääroolinsa Constantine-jatko-osassa. Hän on jo ilmaissut innostuneensa Neon pelaamisesta vielä kerran. Hän toistaa roolinsa Neona Matrix 4:ssä. Peter Stormare otti esille elokuvan tuotannon, joten on perusteltua, että Lucifer palaa todennäköisesti Constantine 2:ssa. Emme ole tietoisia muista osapuolista.

Lue lisää: Keanu Reeves tapaa nuoren fanin suloisella hetkellä lentokentällä

Constantine 2: Mahdollinen julkaisupäivä

Constantine 2:n julkaisupäivä

Constantine 2:lle ei ole tällä hetkellä suunniteltua julkaisupäivää, koska se on edelleen kehitteillä. Huolimatta Keanu Reevesin kieltämisestä, Constantine 2 voi vielä saada virallisen hyväksynnän ja saada julkaisupäivän tulevaisuudessa.

Vaikka tämänhetkinen kehitys on tuntematon, Lawrencen ja Reevesin viimeaikaiset keskustelut osoittavat, että kun sen olemassaolo varmistetaan, Constantine 2 saattaa liikkua nopeasti. Se tapahtuu todennäköisesti vuoden 2024 tai 2025 tienoilla.

Konstantinuksen historia

Steve Bissetten ja Alan Mooren 1980-luvun sarjakuva The History of Constantine toimi tämän elokuvan inspiraationa. Tämä elokuva on kiehtova genresekoitus heavy metal -musiikilla, kauhuteemoilla ja surkealla huumorintajullaan.

Constantine 2:n julkaisupäivä

Jotta katsojat voisivat ymmärtää, kuinka monenlaisia ​​inhimillisiä tunteita tällainen tilanne herättää, uusiseelantilainen ohjaaja Peter Jacksonia pyydettiin ohjaamaan elokuva. Kuvaukset tehtiin Stone Street Studiosilla Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa, ja se maksoi noin 15 000 000 dollaria.

John Constantinen hahmo vuodesta DC sarjakuvat on täysin fiktiivistä. Hän debytoi vuoden 1985 The Saga of the Swamp Thingin numerossa 37. Myöhemmin hän näytteli sarjan päähenkilöä Hellblazeria.

Lue lisää: Keanu Reevesin nettovarallisuus: Mikä on Keanu Reevesin nettovarallisuus, palkka ja uratulot?

Constantine 2:n odotukset

Vain muutama kuukausi kuluu ennen kuin Constantine 2 julkaistaan. Demoninen hyökkäys iskee Los Angelesiin ja Lontooseen vuonna 2022. Tämän elokuvan vaihtoehtoisessa universumissa demoniset voimat ovat saastuttaneet maan.

Useat näyttelijät ovat palanneet näyttelemään manaajaa John Constantinea myöhemmissä elokuvissa, mukaan lukien Keanu Reeves. Yhdessä Tilda Swintonin kanssa Djimon Hounsou , Shia LaBeouf ja muut, elokuvassa on myös useita tunnettuja tukipelaajia.

Uudessa elokuvassa odotetaan olevan lukuisia enkeli-demoni-konflikteja, jännittäviä lavasteita, henkeäsalpaavia visuaalisia tehosteita ja erinomaista näyttelemistä. Gabriel saattaa herättää uudelleen aiemmat vihamielisyydet Constantinea kohtaan nyt, kun hän on ihminen.

Lue lisää: Onko Keanu Reeves todella Eternalsissa? Casting-huhut paljastettu!

Traileri

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR