Davido Net Worth vuonna 2022: Tiedämme lisää kuuluisasta laulajasta!

Nettovarallisuus

WPR

Laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja David Adedeji Adeleke (s. 21. marraskuuta 1992) tunnetaan taiteilijanimellä Davido. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Hänen musiikkiinsa yhdistämät alkuperäiskansojen afrikkalaiset soundit ovat fuusioituneet moderneihin pop-tyyleihin.

Aikainen elämä

David Adedeji Adeleke syntyi 21. marraskuuta 1992 Atlantassa, Georgiassa, ja hänet tunnetaan taiteilijanimellään Davido. Hänen isänsä Adedeji Adeleke on Adeleken yliopiston presidentti ja vauras liikemies, joka hallitsee Pacific Holdings Limitediä.

Vero, hänen äitinsä, oli aikoinaan professori yliopistossa. Davido on hänen isänsä toinen poika, ja hän varttui viiden vanhemman veljen ja sisaren perheessä.

Hän aloitti opinnot British International School Lagosissa (BIS) Victoria Islandilla ja jatkoi sitä Oakwood Universityssä Alabamassa 16-vuotiaana.

Davidon kiinnostus musiikkiin kehittyi hänen ollessaan Oakwood-opiskelija, ja pian sen jälkeen hän alkoi ostaa soittimia ja tuottaa omia kappaleitaan. Davido värväsi serkkunsa B-Redin ja Sina Rambon perustamaan musiikkiryhmän KB International.

Myöhemmin hän muutti Lontooseen ja alkoi hioa laulutaitojaan siellä lopetettuaan Oakwoodin yliopiston opiskellakseen musiikkia kokopäiväisesti. Palattuaan Nigeriaan vuonna 2011 Davido keskeytti musiikkiuransa opiskellakseen Babcockin yliopistossa.

Kun hänen isänsä rahoitti musiikkiohjelman perustamisen Babcockin yliopistoon tarkoituksenaan ilmoittaa Davidon ohjelman ensimmäiseksi opiskelijaksi, Davido valmistui musiikin tutkinnosta heinäkuussa 2015.

Lue lisää: Rick Rossin nettovarallisuus: Kuinka rikas Rick Ross on vuonna 2022!

Davido Net Worth

davido nettovarallisuus

Davido on monilahjakas muusikko, jolla on a 10 miljoonaa dollaria onni Nigeriassa. Hän on laulaja, säveltäjä ja levytuottaja. Davido syntyi 16. marraskuuta 1992 Atlantassa, Georgiassa. Hän muutti Lagosiin nuorena ja julkaisi vuonna 2012 ensimmäisen varsinaisen albuminsa, nimeltään Omo Bab Olowo. Vuonna 2016 Davido hylkäsi laajennetun näytelmän Son of Mercy.

Nettovarallisuus10 miljoonaa dollaria
Varallisuuden lähdelaulaja, lauluntekijä ja levytuottaja.
Syntymäaika21. marraskuuta 1992
SyntymäpaikkaAtlanta, Georgia, Yhdysvallat
SyntymänimiDavid Adedeji Adeleke
Tunnetaan myösOBO
Levy-yhtiöSony, RCA, DMW
vaimoKuiva
Lasten määrä3
heimojoruba

Hänen kappaleesta 'Dami Duro' tuli suosittu Nigeriassa. HKN Music -levyyhtiön omistavat Davido ja hänen vanhempi veljensä Adewale Adeleke.

Tuottaja Davido on työskennellyt useiden muusikoiden kanssa Naeto C:stä ja Tiwa Savagesta Skalesiin. Vuonna 2013 hän teki yhteistyötä Guinness Nigerian kanssa Guinness World of More -konsertissa allekirjoitettuaan tukisopimuksen MTN Nigeria.

Tehtyään sopimuksen Sony Musicin kanssa vuonna 2016 hän perusti oman levy-yhtiönsä, Davido Music Worldwiden, seuraavana vuonna. Vuoden 2016 aikana hän päätti yhdistää voimansa RCA Recordsin kanssa. Davido ja Infinix Mobile tekivät hyväksymissopimuksen vuonna 2018.

Hyväksynnät

Suuri osa Davidon varallisuudesta tulee tukijärjestelyistä, mukaan lukien 30 miljoonan Naira MTN ja 50 miljoonan Naira Close Up -sopimukset. Mainostaakseen olutta Guinness Nigeria teki Davidon hyväksymisjärjestelyn.

davido nettovarallisuus

Kysymys kuuluu, kuinka paljon Davido-konsertti maksaa? Saatat olla utelias tämän nigerialaisen esiintyjän etenemisestä. Laulaja voi tehdä 40–50 keikkaa vuodessa ympäri maailmaa.

Davido esiintyi (Trinidad Cardona ja AISHA) kanssa FIFA World Cup Qatar 2022TM virallisen soundtrackin ensimmäisellä singlellä 'Hayya Hayya (Better Together)', joka julkaistiin maaliskuussa 2022. Tietojemme mukaan Davido oli ensimmäinen nigerialainen. artisti mukana FIFA World Cup -radalla.

Muita Davidon tulonlähteitä

Davido ansaitsee suurimman osan rahoistaan ​​musiikkiurallaan, ja hänen konserttinsa ja esityksensä ovat erittäin korkeita lippuja. Se vaikutti hänen varallisuutensa kasvuun.

Davidon konserttimaksut vaihtelevat N10–N40 miljoonasta N10–N40 miljoonasta kotimaisista konserteista ja 1 000 000–200 000 dollarista kansainvälisistä sitoumuksista, mikä lisää merkittävästi hänen varallisuuttaan.

Davido, tunnettu taiteilija, pitää tyypillisesti yli neljäkymmentä esitystä vuosittain. Davidon kova työ heijastuu hänen nettovarallisuuteensa, joka voidaan laskea kertomalla esitysten määrä kullakin ansaitsemallaan rahalla.

Davidon YouTube-videoilla on yli 663 miljoonaa katselukertaa, mikä auttaa häntä kasvattamaan uraansa ja vaurautta.

Kun Davido solmi sopimuksen Sony Musicin kanssa vuonna 2016, hän perusti heti oman levy-yhtiön nimeltä DMW. Se oli Mayorkun, joka oli hänen ensimmäinen merkittävä sopimus DMW:lle. Davidon DMW:stä tulee lopulta hänelle lisätulolähde.

Vaikka Davido on rikastunut DMW:n menestyksestä, hän on myös ollut tärkeä osa afrikkalaisten muusikoiden sukupolven kehittymistä.

Davidoa vertaillen: 'ihmiset eivät ymmärrä, ettet voi olla huipulla ikuisesti; Näiden taiteilijoiden saaminen auttaa minua pysymään pinnalla ja ajan tasalla uusista ideoista.'

davido nettovarallisuus

Davido on nuori taiteilija, jonka menestys on suoraa tulosta hänen omista ponnisteluistaan ​​musiikkiteollisuudessa eikä, kuten yleisesti uskotaan, hänen isänsä omaisuudesta tai maineesta.

Tuoreen arvion mukaan Davidon varallisuus on 25 miljoonaa dollaria.

Lue lisää: Clark Hunt Net Worth: Tarkempi katsaus Clarkin elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Davidon elämäntyyli

Davido, jonka arvo on yli 25 miljoonaa dollaria, on tunnettu ylellisistä kulutustottumuksistaan. Hän kerskuu lakkaamatta siitä, kuinka kallista ja kiiltävää hänen omaisuutensa on.

Davido julkaisi kerran valokuvan perheensä omasta koneesta Instagramiin, ja se sai monenlaisia ​​vastauksia ihailijoilta ja halventajilta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Davido (@davido)

Twitterissä hän osallistui samalla tavalla. Ostoprosessissa. Se ei ole tölkki keittoa; se on päättäväisyyttä ja ponnistuksia. Jotkut ylistivät hänen luottamustaan, kun taas toiset pitivät sitä ylimielisyyden merkkinä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR