David Shamblin Avioero: Menikö Gwen Shamblin uudelleen naimisiin?

Julkkis

WPR

Tunnetuin asia David Shamblinista, joka on suhteellisen tuntematon, on, että hän oli edesmenneen Gwen Shamblinin ensimmäinen aviomies.

Sen lisäksi, että Gwen oli The Weigh Down Dietin luoja, hän loi Renant Fellowship -kirkon vuonna 1999.

David käy samassa kirkossa entisen vaimonsa kanssa, Rernant Fellowship -kirkossa. Hän ja Gwen perustivat yhdessä Weigh Down Workshopin jäännöskristityille.

Raamatuntutkistelukurssi, joka ”opasti haavoittuneita, vangittuja sieluja kävelemään pois myrkyllisistä paheista ja epämiellyttävistä tavoista ja tunteista, kuten ylensyömisestä, alkoholin nauttimisesta, raivosta ja surusta”

Yhdistyksen toimitusjohtaja oli David. Kun Gwen ja hänen miehensä Joe 'oletettiin kuolleiksi' heidän koneensa osuttua Percy Priest Lake -järvelle lähellä Smyrnaa, Tennesseessä, David julkaisi entisen muistokirjoituksensa. vaimon

David Shamblin avioero

Lue lisää: Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?

Kun Cessna kevyt suihkukone, matkalla Smyrna Rutherford Countyn lentoasema Palm Beachin kansainväliselle lentokentälle, kaatui, myös kuusi muuta matkustajaa menehtyi.

Milloin Gwen Shamblin ja David Shamblin menivät naimisiin?

Pariskunta oli naimisissa vuosina 1978–2018. Heidän seremoniansa yksityiskohdat ovat edelleen tuntemattomia. Gwen meni myöhemmin naimisiin amerikkalaisen näyttelijän kanssa joe lara erottuaan.

Laran uskotaan myös kuolleen lentokoneonnettomuuden seurauksena Tennesseessä. Lara tunnetaan parhaiten Tarzanin roolista televisiosarjassa Tarzan: The Epic Adventures.

Onko Gwenilla ja Davidilla lapsia?

Davidilla ja Gwenilla on kaksi yhteistä lasta, ja heidän kaksi lastaan, Michael Shamblin ja Elizabeth Hannah ovat synnyttäneet seitsemän lisälapsenlasta.

Tragedian jälkeen Gwenin tytär Elizabeth väitti lähettäneen tekstiviestin jäännöskirkon jäsenille pyytääkseen rukouksia.

David Shamblin avioero

Sivuston mukaan hän väitti, että lentokoneen piti laskeutua 'hallittua, nopeaa laskua varten'.

Hannah väitti, että hänen oma miehensä Brandon ja muut kirkon virkailijat matkustivat samassa koneessa kuin muu hänen sukupuoliperheensä. isän

Gwenin toisella lapsella, Michael Shamblinilla ja hänen vaimollaan Erinillä on neljä lasta. 'The Way Down' -lehden mukaan Gwen Shamblin Lara meni naimisiin Joe Laran erottuaan puolisostaan ​​40 vuotta.

Lue lisää: Sarah Palin Avioero: Mikä oli todellinen syy Sarah Toddin avioeron takana?

Gwen viittasi Davidiin harvoin, mutta HBO Max dokumentti väittää, että hän ei koskaan käynyt jumalanpalveluksissa ja kartti kaikkea kirkkoon liittyvää toimintaa. Huhun mukaan hän vältti valokeilassa, koska hän oli eri mieltä vaimonsa uskonnollisista vakaumuksista. Lisäksi hän oli lihava.

40 vuoden avioliiton jälkeen Gwen jätti odottamatta avioerohakemuksen Davidista vuonna 2018. Vain muutamaa viikkoa myöhemmin hän teki käänteen ja meni naimisiin Joe Laran kanssa. Hän teki myös kaiken tämän huolimatta vuosien saarnaamisesta, että naisten ei pitäisi voida erota puolisoistaan. silloinkin, kun on ollut hyväksikäyttöä tai jatkuvaa aviorikosta.

Onko Gwen Shamblin mennyt uudelleen naimisiin?

David Shamblin avioero

WTVF – NASHVILLE, Tennessee Gwen Shamblin piti avioeroa osoituksena siitä, että perinteiset kirkot olivat menneet harhaan ennen kuin hän ja hänen miehensä erosivat vuonna 2018 ja menivät uudelleen naimisiin alle kaksi kuukautta myöhemmin suurenmoisessa seremoniassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR