David Dobrikin syytökset ja kiistat selitetty!

Kiistaa

WPR

Internet-persoona Dávid Julián Dobrk (syntynyt 23. heinäkuuta 1996) on slovakialaista syntyperää. Ennen kuin aloitti YouTube-vloginsa vuonna 2015, hän saavutti menestystä videonjakosivustolla Vine. Hän oli mukana perustamassa valokuvaussovellusta Dispoa vuonna 2019.

Rolling Stone -profiililla David Dobrik on palannut YouTube ja nousi jälleen otsikoihin. Tämä on hänen ensimmäinen haastattelunsa sen jälkeen, kun Dom Zeglaitis, Dobrikin tunnetun Vlog Squadin entinen jäsen, syytettiin raiskauksesta.

David dobrik -kiista

Insiderin järkyttävä maaliskuu 2021 paljastus herätti laajaa vihaa, 24-vuotias Dobrik menetti useita sponsoreita, menetti tilapäisesti YouTube-mainostulot ja erosi riskipääomarahoitusyrityksestään Disposta.

Luettuaan Insiderin artikkelin sisällöntuottaja – jolla on yli 18 miljoonaa YouTube-tilaajaa – kertoi Rolling Stonelle, ettei hän 'näkenyt, kuinka [Zeglaitisia vastaan ​​esitetyt syytteet] liittyivät minuun'.

Kahden anteeksipyyntövideon tekemisen jälkeen Dobrik ei kuitenkaan huhtikuussa Rolling Stonelle antamansa haastattelun mukaan ymmärtänyt, miten syytökset liittyivät häneen: 'Dobrik myöntää, että osa hänestä edelleen tuntuu siltä', Rolling Stonen EJ Dickson kirjoitti.

”Minulla ei ollut aavistustakaan tuottamiemme asioiden vaikutuksesta. En voinut käsittää sitä, Dobrik sanoi. 'Siksi olin hämmentynyt, kun [Insider-raportti] julkaistiin. Olenko vastuussa jonkun huonosta arvostelukyvystä? En onnistunut ymmärtämään sitä. Mutta kaiken toi halu järjestää tämä konsertti.'

Aiheeseen liittyvä: Dixie Chicks -kiista: Chicksin kiistanalainen lausunto George W. Bushista vuonna 2003

Insider nimesi Zeglaitisin syyttäjän 'Hannaksi', joka sanoi olevansa liian humalassa suostumaan seksiin väitetyn pahoinpitelyn yönä marraskuussa 2018.

Dobrik ja muut Vlog Squadin jäsenet olivat paikalla, kun Hannah ja hänen kaverinsa vierailivat Zeglaitin asunnossa äänittämään materiaalia Dobrikin kanavalle.

Zeglaitis, joka tunnetaan myös verkossa nimellä 'Duarte Dom', yritti pitää 'viiden' Hannahin ja hänen kavereidensa kanssa seuraavalla YouTube-videolla. Kuvamateriaalissa Hannah ja toinen nainen näkyy menevän Zeglaitin makuuhuoneeseen.

Myöhemmin Hannah paljasti Insiderille, että hän uskoi Dobrikin 'apuneen' hänen väitetyn raiskauksen. Lukuisista syyttäjistä huolimatta Dobrik väitti uskovansa Zeglaitisin.

Dobrik väitti Rolling Stonelle, että hän olisi puuttunut asiaan, jos hän olisi tiennyt Zeglaitisin – joka väitti, että heidän seksinsä Hannahin kanssa oli avioliiton ulkopuolista – väitetysti hyväksikäyttäneen sivustakatsojaa.

Dobrik kuvaili iltaa Rolling Stonelle marraskuussa 2018. 'Tiesin missä menin pieleen, mutta en ollut huoneessa, joten en ollut tietoinen siitä, mitä oli tekeillä', hän sanoi. 'Kavereistani ei ollut ketään. Jos joku olisi tiennyt, mitä oli tekeillä, he olisivat varmaan potkineet tuon vitun oven alas.'

Sisäpiirihaastateltavat Hannah ja toinen kaveri kertoivat myös saaneensa alkoholia Dobrikin ystäviltä alaikäisyydestään huolimatta. Hannah ja hänen ystävänsä voitiin myös nähdä seisomassa Dobrikin ja muiden Vlog Squadin jäsenten vieressä heidän poistuessaan asunnosta Insiderille annetuissa kuvissa.

Frenemies-podcastissa julkistettiin kuva Hannahista ja hänen kavereistaan ​​Dobrikin ja hänen kavereidensa vieressä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut DAVID DOBRIK (@daviddobrik)

Hannah sanoi Insiderin näkemissä tekstikeskusteluissa helmikuussa 2019, että hän tunsi olevansa 'hyödytetty' ja toivoi, että video poistettaisiin Dobrikin kanavalta. Dobrik poisti videon hieman yli tuntia myöhemmin.

Rolling Stone -haastattelun mukaan Dobrik sanoi, että vuoteen 2019 saakka, jolloin eri nainen esitti Zeglaitisista selkeät syytteet, hän luotti Zeglaitin väitteeseen, jonka mukaan seksuaaliset toimet olivat yhteisymmärrystä.

'Sanoin itselleni siinä vaiheessa: 'Olen valmis.' En pysty kuvaamaan hänen kanssaan. Ja en tehnyt tarpeeksi hyvää työtä kertoessani hänelle sitä, enkä tehnyt tarpeeksi hyvää työtä palatakseni näiden naisten luo ja pyytää anteeksi', Dobrik selitti.

Aiheeseen liittyvä: Logan Paul -kiista: Totuus Logan Paulin skandaaleista

Toinen YouTube-käyttäjä nimeltä Ally Hardesty syytti Zeglaitisa julkisesti seksuaalisesta väkivallasta vuonna 2017, kun hän kertoi, että tämä kosketti hänen rintaansa hänen paidansa alla juhlissa.

Zeglaitis pahoitteli tuolloin, vaikka hän väitti: 'Jotkut' syytöksistä eivät olleet tarkkoja, ja Dobrik kirjoitti anteeksipyyntövideossaan: 'Ylpeä sinusta Dom. Tyhmyys on yksinkertaista. Sitä on vaikea omaksua. Olen iloinen, että loit tämän!'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR