Dave Van Hornin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Baseball-manageri Dave Van Horn on tunnettu hahmo. Hän syntyi Kaliforniassa 17. syyskuuta 1960. Dave on myös baseball-koulun valmentaja, joka otti Arkansas Razorbacksin päävalmentajan tehtävään vuonna 2002.

Hän hyväksyi työpaikan, kun hänet valittiin edellisenä vuonna Nebraskan yliopistossa vuoden Big 12 -konferenssin baseball-valmentajaksi.

Dave on kotoisin Yhdysvalloista. Hän valmensi Arkansasin yliopistossa tulevaa pääliigan syöttäjä Drew Smylyä.

Dave Van Hornin huhuttiin olevan sairas: mikä sairaus hänellä on?

Dave Van Hornin sairaus

Arkansasin baseball-valmentaja Dave Van Horn ei ole Hoover Metropolitan Stadiumilla Razorbacksin SEC-turnauksen avausottelussa Alabamaa vastaan. Van Hornin ilmeistä sairautta ei kuvattu yksityiskohtaisesti.

Arkansasin radiolähetyksen mukaan Van Horn ei valmenna peliä. Ryhmä vahvisti tiedot julkaisemalla online-lehdistötiedotteen.

Hän ei voi hyvin ja lepää, joten hän ei voi osallistua peliin. Pitching valmentaja Matt Hobbs on todennäköisesti vastuussa pitching päätöksistä, kun taas lyöminen valmentaja Nate Thompson on todennäköisesti vastuussa lyönnit.

Keskiviikkona Arkansas kohtaa Alabaman kello 9.30 CT. Huonon sään vuoksi tapahtuma Alan Hooverissa kuitenkin siirrettiin vielä kerran.

Lue myös: Salvador Ramosin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kuka on Dave Van Hornin vaimo?

Karen Lee Van Horn on Dave Van Hornin vaimo. Hän tapasi kumppaninsa työskennellessään Arkansasin yliopistossa valmistuneena assistenttina.

Hollan ja Mariel ovat kumpikin heidän kahdesta tyttärestään. NSW esitteli Karenin puhujana 24.–25. helmikuuta 2017 Hiltonissa Bentonvillessä.

Mariel on fuksi Ouachita Baptist Universityssä ja Hollan on hammashygienian opiskelija.

Dave Van Hornin sairaus

Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon rakentamisessa ja maisterin tutkinnon liiketaloudessa Texas A&M -yliopistosta.

Karen valmistui myös korkeakoulujen laitosvirkailijoiden liiton instituutista. Hän asuu tällä hetkellä Fayettevillessä, Arkansasissa, jossa hän perusti Van Horn Enterprises -yrityksen.

Dave Van Horn kärsi vakavasta ruokamyrkytyksestä

Dave sai vakavan ruokamyrkytyksen ja joutui olemaan sairaalassa kaksi päivää. Koripallovalmentaja ilmoitti perjantaina poissaolostaan ​​SEC-turnauksen ensimmäisestä ottelusta.

'Tunnen oloni paljon paremmaksi St. Vincentin sairaalan sairaanhoitajien ansiosta', hän kertoi Razorback Sportsille ja selitti kantaansa yleisölle.

Hän on myös kiitollinen palattuaan kentälle. Keskustelussa SEC Networkin kanssa hän totesi: 'He pitivät minusta erinomaista huolta. Se ei ollut nautinnollista, mutta olin helpottunut päästessäni takaisin kentälle.

Dave Van Hornin sairaus

Horn, joka oli tuolloin 61-vuotias, oli todennäköisesti väsynyt jatkuvasta oksentelusta ja ripulista. Onneksi hän voi taas paremmin ja on palannut Arkansasin korsuun pudotuspeliin Floridaa vastaan.

Lue myös: Jayson Tatumin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Dave Van Hornin perhe

Dave Van Horn on naimisissa ja hänellä on kaksi ihanaa tytärtä. Horn ja hänen vaimonsa Karen Lee tapasivat jatko-avustajina Arkansasissa.

Rakastava pari on ollut naimisissa yli 35 vuotta ja on edelleen vahva. Vanin vaimo on ollut salaliittolainen miehensä kanssa kaikissa olosuhteissa. Karen mukaan POIKA , on arkkitehti, joka työskentelee kampuksella korkeakoulun rakentamisessa.

Hornin vanhin tytär kertoi Jourdan Blackille, että hänen isänsä oli aina asettanut perheensä etusijalle. Holland muisteli, kuinka hän tapasi valita pienet lapsensa kouluun ja koulusta.

Dave Van Hornin sairaus

Dave on pitänyt jälkeläistensä henkilöllisyyden salassa. 21. syyskuuta 1960 menestynyt jalkapallovalmentaja syntyi hänen vanhemmilleen.