Dave Chappellen 'What's in A Name?' on nyt saatavilla Netflixissä, puhe, jonka hän piti koulussa

Julkkis

WPR

Uusi komediaerikoiskuva ei ole tällä hetkellä horisontissa. Vaikka Netflix ajaa edelleen Dave Chappellen kelkkaan, yhtiö julkaisi huomaamattomasti What’s In A Name -dokumentin puheesta, jonka Chappelle piti Duke Ellington School of the Arts -koulun nimitysseremoniassa Washingtonissa kesäkuussa.

Lapset eivät ottaneet Chappellea hyvin vastaan, sillä he olivat raivoissaan.

Kun hän ja hänen ystävänsä keräsivät eniten rahaa laitokseen, ulkonäkö oli tarkoitettu teatterille, joka nimettiin Chappellen mukaan hänen tukensa laitokselle kunniaksi.

Siitä lähtien hänen pitkäaikainen transsukupuolisuusongelmansa The Closerissa on pysäyttänyt nämä aikeet. sen sijaan, että hän olisi kutsunut sitä Theatre for Creative Freedom and Expression -teatteriksi, hän keksi tuon nimimerkin.

Puheessa mennään yksityiskohtiin Dave Chappellen ennen kuin korostit hänen ensisijaista pointtiaan: 'Mitä enemmän sanot, etten voi sanoa jotain, sitä tärkeämpää on minun sanoa se.'

Dave Chappelle Netflix Whats in A Name School Speech

Chappelle on määritellyt ja arvioinut hänen työtään puheessaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tämä naiseksi naamioitunut mies yritti heittää piirakan Mona Lisalle, ja luin siitä lehdistä. 'Se on kuin The Closer' tuli mieleeni, kun näin sen.

Chappelle väitti, että The Closer on saanut huonon rapin mediassa.

Hänen mielestään on mahdotonta raportoida taiteilijan työstä ja poistaa kaikkea taiteellista monimutkaisuutta.

Koomikon esimerkkiä käytettäessä se olisi kuin raportointi siitä, että valtava kani ampui miestä kasvoihin, mutta ei paljastaisi, että kuvattu teos oli Bugs Bunny -sarjakuva.

Dave Chappelle Netflix Whats in A Name School Speech

'Sillä mitä sanot, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä en voi kertoa sinulle. Kyse on oikeudestani ilmaista itseäni luovasti.'