Dave Chappelle ennen ja jälkeen: Hän paljastaa lihaksikkaan uuden ilmeen NBA-finaaleissa

Julkkis

WPR

David Khari Webber Chappelle (s. 24. elokuuta 1973) on stand-up-koomikko ja näyttelijä Yhdysvalloissa.

Hänen satiirinen sarjakuvasketsisarjansa Chappelle’s Show (2003–2006) on tunnettu. Esitys kesti, kunnes Chappelle lähti kolmannen tuotantokauden puolivälissä. Chappelle palasi stand up -komediaan lopetettuaan ohjelman. Vuonna 2006 Esquire kutsui Chappellea 'Amerikan sarjakuvan neroksi', kun taas Billboardin kirjoittaja kutsui häntä 'parhaaksi' vuonna 2013. Hänet äänestettiin sijalle 9 Rolling Stonen '50 parhaan stand-up-sarjakuvan kautta' vuonna 2017.

Robin Hood: Miehet sukkahousuissa (1993), The Nutty Professor (1996), Con Air (1997), You've Got Mail (1998), Blue Streak (1999), Undercover Brother (2002), Chi-Raq (2015) , ja A Star Is Born on vain osa Chappellen elokuvateattereista (2018). Half Baked, komedia, jonka hän käsikirjoitti vuonna 1998, oli hänen ensimmäinen pääroolinsa. Chappellella oli myös rooli ABC-komediassa Buddies (1996). Hän teki Netflixin kanssa 20 miljoonan dollarin komediakohtaisen erikoissopimuksen vuonna 2016 ja julkaisi kuusi stand-up-erikoista osana sopimusta.

Dave Chappelle ennen ja jälkeen

Hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien viisi Emmyä, kolme Grammya ja Mark Twain -palkinnon amerikkalaisesta huumorista. Hän vieraili lauantaina Night Livessä vuonna 2017, Chappelle voitti ensimmäisen Emmynsä. Hän voitti Grammy-palkinnon vuonna 2018 Netflix-komediaalbumillaan The Age of Spin & Deep in the Heart of Texas.

Toinen Netflix-erikoissarja, jonka pääosissa on Chappelle, Equanimity, oli ehdolla kolmelle Emmy-ehdokkuudelle vuonna 2018 ja voitti Outstanding Variety Special (esitallennettu) -palkinnon. Vuonna 2019 Chappelle sai Kennedy Centerin Mark Twain -palkinnon amerikkalaisesta huumorista, joka on Amerikan korkein komediapalkinto. Sticks & Stones myönsi Chappellelle kolmannen Grammy-palkinnon parhaasta komediaalbumista vuonna 2020.

Lue myös: Colin Farrellin muuttuminen Batmanin pingviiniksi paljastuu uudella videolla

NBA:n finaalissa Dave Chappelle esittelee uuden lihaksikkaan tyylin.

Joku näyttää käyneen kuntosalilla.

Dave Chappelle ennen ja jälkeen

Sunnuntaina Dave Chappelle osallistui NBA:n finaalin seitsemänteen otteluun Golden State Warriorsin ja Cleveland Cavaliersin välillä Oracle Arenalla Oaklandissa, Kaliforniassa, ja hänen kätensä vaikuttivat jättimäisiltä.

Kaikki Twitterissä puhuivat Chappellen naurettavan lihaksikkaasta hauislihaksesta (lukuun ottamatta tietysti Cavsin voittoa 93-89 Warriorsia vastaan). Ihmiset eivät voineet saada tarpeekseen 'Half Baked' -tähden repeytyneestä hahmosta.

Lue myös: Natalie Portman Body Transformation Thor: Natalie Portman esittelee uusia lihaksia Marvel-sarjan valokuvissa

Fanit arvelivat, että Chappelle valmistautui taistelemaan tulevassa UFC 200:ssa, kun taas jotkut vertasivat häntä entiseen NFL-pelaajaan. Terrell Owens ja 'Brooklyn Nine-Nine' -tähti Terry Crews. (Tai uskomattoman hämmentävää.) Sinä päätät.)

Chappelle keskusteli ET:n kanssa Muhammad Alin hautajaisten ulkopuolella Louisvillessä, Kentuckyssa, viime viikolla ja paljasti, että hän tapasi nyrkkeilylegendan ollessaan vain kaksivuotias.