Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Viihde

WPR

Charlie Coxin käyttämä Daredevil-asu She-Hulk: Attorney At Law -elokuvassa on paljastettu kokonaan ensimmäistä kertaa. Esitettyään alun perin Matt Murdockia Netflixissä, Charlie Coxin toimikausi Marvel-supersankarina näytti olevan päättymässä, kun sarja lopetettiin kolmen kauden jälkeen.

Sarjassa viitattiin Marvel Cinematic Universe -maailmaan, mutta koska risteytystä ei ollut, oli epäselvää, olivatko ohjelman tapahtumat kaanonisia.

Kun Cox teki cameo-esiintymisen vuonnaSpider-Man: Ei tietä kotiin, MCU:n Daredevil-debyytti, Marvel Studios järkytti yleisöä.

Daredevilin ottaminen uudelleen käyttöön MCU:ssa vaiheessa 4 on osa laajempaa hahmon strategiaa, jonka vahvistetaan sisältävän myös osan She-Hulk: Attorney At Law -elokuvassa.

Jo pitkään on huhuttu, että Matt Murdock esiintyisi myös tulevassa MCU Disney+ -sarjassa. Tatiana Maslany kuten Jennifer Walters, yksi Marvelin tunnetuimmista lakimiehistä.

San Diego Comic-Con 2022:n She-Hulk-traileri osoitti Daredevilin paluun antamalla lyhyen katsauksen hänen uuteen MCU-asuaan.

Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Charlie Coxin Daredevil on nyt nähtävissä täydessä asussa She-Hulkin virallisten kuvien mukaan. Kaksi Daredevil-kuvaa julkaistiin sarjan monien yllätysten ja MCU-videoiden rinnalle.

Toinen tarjoaa tähän mennessä parhaan katsauksen Charlie Cox urheilullinen Daredevilin uusi keltainen ja punainen puku. Yksi näyttää hänet auton päällä.

She-Hulkin trailerin viimeisin katsaus Cox's Daredevil comebackiin paljastaa paljon enemmän puvun hienompia elementtejä.

Koska tämän ja Matt Murdockin aiemman käyttöiän välillä on vain pieniä muutoksia, muotoilu näyttää erittäin samanlaiselta kuin ihmiset, jotka tuntevat Netflix-ohjelmat.

Koska Daredevilin MCU-asu saattaa olla nahkaisempaa kuin aiemmin, itse puvun rakenne näyttää olevan hieman erilainen.

Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Olkapäissä ja kypärässä on nyt keltaisia ​​aksentteja, mikä on uusi elementti, mutta itse puvun muotoilu on melko samanlainen kuin jotkut katsojat ovat tottuneet.

On mahdollista, että Marvel Studiosin jatkuvuusongelmien käsittely näkyy hieman muuttuneissa vaatteissa, joita Daredevil käyttää She-Hulkissa.

Vaikka MCU suurelta osin välttelee käsittelemästä asiaa suoraan, hänen ulkonäkönsä ja käyttäytymisensä välillä on tarpeeksi samankaltaisuutta, jotta Daredevilia katsovat henkilöt saattavat vakuuttua siitä, että ohjelma on kaanon.

Hawkeye palkkasi Kingpinin samalla tavalla. Ennen äskettäin julkistettua Daredevil: Born Again Disney+ -sarjaa ei ehkä ole selvää, mikä on ja mikä ei ole osa Daredevilin MCU-menneisyyttä.

She-Hulk: Attorney At Law todennäköisesti jatkaa vaikutusta tuleviin tapahtumiin vielä sen jälkeen.