Dare Me -kauden 2 julkaisupäivä: perustuuko Dare Me tositarinaan?

Viihde

WPR

Megan Abbotin vuoden 2012 samannimiseen romaaniin perustuva Dare Me on yhdysvaltalainen teinidraamatelevisiosarja, jonka luomisessa Gina Fattore ja Megan Abbott auttoivat.

Ohjelma esitettiin tammikuun lopulla 2019, ja 29. joulukuuta 2019 USA Network lähetti ohjelman debyyttinsä. Kaikki USA Networkin käsikirjoitetut sarjat lopetettiin huhtikuussa 2020 vain yhden kauden jälkeen.

Milloin tulee Dare Me Airin toinen tuotantokausi?

Dare Me:n peruutus paljastettiin jo huhtikuussa, ja USA Networkin väitettiin siirtävän painopisteensä fiktiosta tosi-tv:hen.

Mutta se ei tarkoita, että siinä on kaikki. Sarjalla on edelleen toivoa, sillä The Hollywood Reporterin mukaan 'Universal Content Productions ostaa ikääntymisen / pikkukaupungin draaman / murha-mysteeri -yhdistelmän muihin myyntipisteisiin.'

Peruutuksesta on kuitenkin kulunut vuosi, ja on yhä epätodennäköisempää, että Netflix maksaa tuotannon itse.

Tämä on totta, vaikka virallinen Netflix Helps Twitter -tili tarjosi tammikuussa 2021 ylimääräisiä optimismin säteitä.

Tämä materiaali on otettu Twitteristä. Heidän verkkosivuillaan saatat löytää saman materiaalin eri muodossa tai enemmän yksityiskohtia.

uskalla minua kausi 2

Lue lisää: Bloodlands kauden 2 julkaisupäivä: ilmestyykö tämä sarja syyskuussa 2022?

Anna minulle oli suoratoistopalvelulle valtava menestys, mutta he eivät olleet yhteistuottajia ja toimivat vain jakelijana.

Tämä on saattanut vaikuttaa USA Networkin valintaan hylätä ohjelma. On outoa peruuttaa esitys, joka on saavuttanut yhtä menestystä arvioijien ja katsojien keskuudessa. debyyttistään lähtien sarja on jatkuvasti sijoittunut Netflixin 10 suosituimman tarjouksen joukkoon.

On kuitenkin mahdollista, että verkosto ylipelaa kätensä ohjelman suosion vuoksi, kun tehtiin päätöksiä ohjelman taloudellisesta tulevaisuudesta.

Ehkä he päättelivät, että Netflix ei halua luopua siitä, koska se oli ollut heille niin tuottoisaa. Tietenkin kaikki tämä on vain olettamusta, mutta emme voi muuta kuin yrittää selvittää tätä hämmentävää ongelmaa.

Loppujen lopuksi Universal Content Productions ilmoitti jakavansa murhamysteerin heti muille myyntipisteille osoittaen kuinka paljon se uskoi ajatukseen. Valitettavasti kukaan ei ole toistaiseksi hypännyt syöttiin.

Ehkä Dare Me:n pimeys pysäyttää muut verkostot. Kun kuulet ohjelman käsittelevän cheerleadingiä, sinulla on niin monia ennakkokäsityksiä, joita tuot esille, kuten Bring It On, joka ei todellakaan ole tämä show, tähti Willa Fitzgeraldin (EW:n kautta) mukaan.

”Kun luin ensimmäisen käsikirjoituksen, hämmästyin siitä, kuinka monimutkaisia, epäjärjestyneitä ja hämmästyttäviä naiset olivat. Ihmisluonnon todella synkkää puolia tutkitaan. En malttanut odottaa, että pääsen alkuun tämän uskomattoman monimutkaisen ja tukahdutetun naispääosan parissa.

uskalla minua kausi 2

Showrunner Abbott sanoi: 'Emme halunneet yksinkertaistaa mitään tehdäksemme siitä hyväksyttävämpää. ”Näiden monimutkaisten tunteiden ja tunteiden rumuudessa on kauneutta, siksi halusimme sen olevan sotkuista ja toisinaan ilkeää. Sen suhteen emme koskaan halunneet antaa periksi.

Dare Me kausi 2 Näyttelijät: Kuka on mukana?

Odotamme seuraavaa kaikkien palaavan, jos toinen kausi noudetaan muualta: Muiden joukossa ovat Hanlon (Herizen Guardiola), Colette (Willa Fitzgerald), Beth (Marlo Kelly) , Coletten aviomies Matt (Rob Heaps)

Bethin surullisen kuuluisa sisarpuoli Tacy (Alison Thornton), Riri (Taveeta Szymanowicz) ja muut cheerleaderit. Mukana on myös Bert (Paul Fitzgerald), Bethin ja Tacyn, Kurtzin (Chris Z) isä.

Sarge Will (Zach Roerig), joka ammuttiin ja tapettiin, on yksi tyyppi, joka ei tule takaisin (paitsi takaumamuodossa), mikä tuo meidät mukavasti…

Mikä olisi voinut olla Dare Me -kauden 2 juoni?

Monet meistä ovat edelleen uteliaita tietämään, mitä olisi tapahtunut, jos Dare Me olisi saanut kauden 2 uusimisen. Se, mitä uskomme tapahtuneen, on seuraava:

uskalla minua kausi 2

Olemme tietoisia kirjailijalta ja showrunner Megan Abbottilta, että esitys perustuu läheisesti mysteeriin ja lopetti vasta kirjan ensimmäisen puoliskon kaudella 1.

Tämän seurauksena on todennäköistä, että kausi 2 jatkuu lähdemateriaalista ja antaa enemmän tietoa siitä, mitä Sarge Willille todella tapahtui.

Mitä tapahtuu Hanlonin ja Bethin ystävyydelle, mitä tapahtuu Kurtzille, saako herra valmentaja koskaan selville, mitä Coach French on tehnyt, ja moniin muihin faneilla edelleen oleviin huolenaiheisiin oli tarkoitus vastata Dare Me -kaudella 2, jos se oli uusittu.

Lue lisää: The Societyn kauden 2 uusimistila: onko tulossa kausi 2?

Kuinka monta Dare Me -kausia on olemassa?

Jokainen Dare Me:n kymmenestä jaksosta kestää 42–53 minuuttia.

Mistä voin katsoa Dare Me -kauden 1?

Netflix tarjoaa nyt USA Networkin alkuperäissarjan Dare Me suoratoistona.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR