Danneel Harris ja Jensen Ackles muodostavat yhden hyvännäköisen parin

Julkkis

WPR

Jensen Acklesilla on paljon syytä olla ylpeä, mukaan lukien hänen hämmästyttävä lauluäänensä, hänen upea ulkonäkönsä ja hänen ihastuttava suhde Jared Padaleckin, toisen 'Supernatural' alunan, kanssa.

Puhumattakaan 'Boys' -näyttelijän hurmaavasta suhteesta 'Supernatural' -toveriin ja -vaimoon Daniel Harris Ackles , jonka CW:n katsojat tunnistavat myös One Tree Hill -elokuvan Rachel Gatinaksi.

Ennen kuin asiat muuttuivat romanttisiksi, Ackles olivat hyviä ystäviä, jotka tekivät yhteistyötä vuoden 2007 elokuvassa 'Ten Inch Hero'.

Danneel Harris ja Jensen Ackles muodostavat yhden hyvännäköisen parin

Kun Jensen kosi Danneelia marraskuussa 2009, heidän siteensä vain syveni. Alle vuotta myöhemmin, 15. toukokuuta 2010, pariskunta vaihtoi lupauksia The Rosewood Crescent -hotellissa Dallasissa, Texasissa, mikä teki heidän liitostaan ​​laillisen.

Sittemmin pari on perustanut perheen ja tuonut Justicen sekä kaksoset Zeppelinin ja Arrow Acklesin maailmaan. Heidän Instagram-sivunsa ovat täynnä ihania kuvia heidän lapsistaan, sillä molemmat ylpeät vanhemmat eivät tuhlaa aikaa heistä kerskumiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Jensen ja Danneel ovat voimaparin ruumiillistuma, jotka työskentelevät yhdessä viihdeteollisuudessa ja johtavat yhteistä tuotantoyhtiötään, Chaos Machine Productions ja perheen perustaminen.

Danneel Harris ja Jensen Ackles muodostavat yhden hyvännäköisen parin

Tässä ovat kaikki heidän ihastuttavat yhteiskuvansa.