DanMachi kausi 4: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Jatkoa kauden 3 tarinalle tulee Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon: Season 4.

Fantasiaseikkailu-animen kolmannella tuotantokaudella huomion kohteena oli Wiene, Orariossa tuhoa aiheuttava Vouivre.

Kevyen romaanin osat 12-14 tulisi mukauttaa kaudelle 4, jos esitys säilyttää nykyisen vauhtinsa.

Bellin ja muiden seikkailijoiden odotetaan tutkivan The Great Fallin, vankityrmän alimman tason, kaudella 4.

Toisin kuin 3. kaudella, tällä kertaa vankityrmissä vietetään paljon enemmän aikaa.

Bellin rinnalla taistelevan Ryuu Lionin, joka on erillään muista, odotetaan näyttelevän juonen merkittävää roolia.

On mielenkiintoista seurata, kuinka tulevat osat, joiden monet fanit odottavat olevan sarjan kaikkien aikojen synkimmät ja masentavimmat, esitetään.

Oikein tehtynä meillä saattaa olla todella jännittävä kausi!

DanMachin kauden 4 julkaisupäivä

DanMachin kauden 4 julkaisupäivä

Ensi-iltapäivä DanMachi Kausi 4 on asetettu keskiviikosta 23. heinäkuuta 2022.

Ensimmäinen jaksoOnko väärin yrittää poimia tyttöjä Dungeon-kaudella 4esitetään Tokyo MX -kanavalla klo 1.05 Japanin aikaa. Tämän seurauksena useimpien lännen katsojien pitäisi pystyä suoratoistamaan ensi-iltaa perjantaina 22. heinäkuuta.

The Executioner and Her Way of Life, toinen Sentai Filmworks/JC Staff -tuotanto, esitetään tällä hetkellä tällä ajanjaksolla suoratoistopalveluissa (katso alta kohta Missä katsoa).

Molemmat esitykset ovat työskennelleet yhdessä eri medioissa kevään 2022 kausien alkamisesta lähtien:

Tunti japanilaisen lähetyksen jälkeen DanMachi noudattaa samaa simulcast-mallia.

Tästä syystä tässä on alustava arvio siitä, milloin saatat katsoa kauden 4 ensimmäisen jakson:

  • Tyynenmeren aika: 10.05 PT (perjantai, 22. heinäkuuta)
  • Keskiaika: 12.05 CT (perjantai, 22. heinäkuuta)
  • Itäinen aika: 13.05 ET (perjantai, 22. heinäkuuta)
  • Ison-Britannian aikaa: 18.05 BST (perjantai, 22. heinäkuuta)

Vaikka sitä ei ole varmistettu, on turvallista olettaa, että ohjelma esitetään kerran viikossa tässä vaiheessa.

DanMachiKausi 4 juoni

DanMachin kauden 4 julkaisupäivä

'Labyrinth Arc' mukautetaan DanMachin neljänteen tuotantokauteen. Annamme sinulle nopean yhteenvedon tarinan kaaresta tässä osassa, jotta tiedät mitä odottaa.

Jokaisen uuden päivityksen myötä Hestiasta tuntui kuin hän olisi kirjoittamassa uutta lukua romaaniin Bellin elämästä kotona perheensä kanssa. Heti kun hän oli valmis, hän kertoi tyttärelleen saavuttaneensa uuden saavutuksen tason. Kun Bellin seura oli vankityrmässä, Hedelmällisyysemännän piiat etsivät Ryuuta, joka oli kadonnut jättäessään sinne kirjeen.

Kun Chloe, joka oli jo saanut tietää Ryuun taustasta, alkoi ihmetellä, Lunoire, joka oli huolissaan Syrin reaktiosta, pysäytti hänet nopeasti. Kaksi Cat Peoplen tarjoilijaa syyttivät Bellia töykeydestä, kun Mia tuli sisään ja käski heitä palaamaan vuorolleen. Mian ollessa yksin Syr tiedusteli tilanteesta, ja Mia väitti, ettei hänkään tiennyt mitään. Hän sanoi myös, että Ryuu oli kiusallinen käsitellä.

Koston mustat tulet leimahtivat edelleen hänen sydämessään, kun Ryuu muisteli aikaansa Hedelmällisyyden Hostessissa. Hän kuitenkin tajusi myös, että se ei riittänyt parantamaan haavojaan. Nämä tulet syttyivät uudelleen, kun hän törmäsi Eviluksen jäseniin, eikä hän huomioinut seuralaistensa huudot jahtaessaan heitä.

Lue myös: Goblin Slayer kausi 2 Anime Julkaisupäivä: Onko se virallisesti vahvistettu?

Jos 'se' olisi alkanut toimia kiltarukoushuoneessa, Ouranos olisi välittänyt sen Felsille, ja Fels olisi tiedustellut occuluksen kautta, oliko se Juggernaut. Rex on ilmestynyt Water Cityyn, Jumalan mukaan, ja hän kiihtyy Water Cityyn. Ouranos puolestaan ​​ilmoitti lähettävänsä vahvistuksia ja että hän tekisi niin riippumatta siitä, onnistuiko yritys vai ei.

Pala Ryuun kupista putosi maahan Hedelmällisyyden emäntälle leikkaaen Syrin sormen. Syr poistui pubista takaovesta, ja Anya, Chloe Rollo ja Lunoire Faust väittivät, että Ryuu oli syyllinen synkkään tunnelmaan. Hestia saapui ja kysyi, olivatko he läheisiä ystäviä High Elf Archerin kanssa, ja kysyi sitten heidän vahvuudestaan.

Kun he kysyivät häneltä, mistä hän puhui, Jumalatar ojensi heille kirjeen, jonka hän oli saanut Lililtä selitykseksi. Tsubaki huomasi murtuman Hestia Familia -kotipajassa käyttämässään vasarassa ja pohti, oliko hän lämmittänyt sitä liikaa ja olisiko hän vastuussa siitä. Lopulta hän pohti, oliko se oire jostain viasta. Kun Miach ja Naaza tulivat, he kysyivät häneltä, kuuntelisiko hän heidän vetoomuksensa saadakseen apua mysteerin ratkaisemisessa.

DanMachiSeason 4 näyttelijät

DanMachin kauden 4 julkaisupäivä

DanMachin neljännen kauden on ilmoitettu sisältävän koko näyttelijät ja miehistön. Uusia kasvoja tulee, mutta tiimin olennaiset jäsenet palaavat. Tämä on yleinen käytäntö animessa, koska tekijät ovat huolissaan sarjan yleisen jatkuvuuden säilyttämisestä.

Seuraava on kauden 4 virallinen näyttelijäluettelo, joka sisältää ne, joiden odotetaan palaavan:

Nimi Japanilainen ääninäyttelijä (Seiyū)
Bell Cranell Yoshitsugu Matsuoka
HestiaInori Minase
Aiz WallensteinSaori Ohnishi
Lilly 'Lilly' ArdeMaaya Uchida
Welf CrozzoYoshimasa Hosoya
Eina TulleHaruka Tomatsu
SyrflovaShizuka Ishigami
Ryū leijonaSaori Hayami
Arnya FlommelAsuka Nishi
Minun GrandYuka Keichō
Etsi Deimme Mutsumi Tamura
Riveria Ljos AlfNaura Taneda
Bette LogaNobuhiko Okamoto
LokiJurika Kubo
FreyaYoko Hikasa
HephaistosYuka Terasaki
GaneshaSatoshi Tsuchida

DanMachin kauden 4 traileri

On melkein aika palata tai Orarioon! Kun kuulemme lisää virallisia uutisia, päivitämme tätä sivua, joten pysy kuulolla ennen suurta ensi-iltaa heinäkuussa 2022!

Mistä katsoa DanMachin kauden 4?

Crunchyroll Ohjelman kolme ensimmäistä tuotantokautta ovat saatavilla (subed-muodossa). Koska Crunchyroll on suosituin animen suoratoistosivusto Yhdysvalloissa, olemme varmoja, että DanMachin kausi 4 on saatavilla myös siellä. Emme kuitenkaan tiedä, julkaistaanko dubaus samaan aikaan vai ei.

Lue myös: Älypuhelimen anime-kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Tuleeko DanMachi kausi 5?

DanMachin kauden 4 julkaisupäivä

Selvyyden vuoksi: meillä ei ole aavistustakaan, milloin DanMachin neljäs tuotantokausi lähetetään. Okei, tiedämme, että se tulee olemaan tänä vuonna. Mutta meillä ei ole vielä tarkkaa päivämäärää. On kuitenkin hyviä merkkejä siitä, että DanMachi saattaa palata vielä neljännen kauden jälkeen.

Toisin sanoen, koska DanMachin kevytkirjasarja on edelleen käynnissä ja sitä ei ole vielä saatettu päätökseen, sarjan kausien jaksoissa on todennäköisesti vähemmän jaksoja, mikä antaa ohjelman tekijöille enemmän tilaa uusien kausien luomiseen. Tätä kirjoitettaessa nykyiseen animesarjaan on vielä tulossa osia, joita ei ole vielä mukautettu.

Tiedämme, että DanMachin tuleva toinen kausi ei pääty, koska sarja on jatkuvasti suosittu Japanissa ja ympäri maailmaa, ja koska animessa ei ole vielä sovitettu koko tarinaa (sarja on vielä kesken, joten tulevaisuudessa tulee olemaan paljon uutta mukautettavaa materiaalia jo olemassa olevan, jota ei ole vielä mukautettu, rinnalle).

Tämä kaikki on kuitenkin tässä vaiheessa vain oletusta. DanMachi-sovituksen tulevaisuus on tuntematon, joten meidän on pidättäydyttävä tekemästä vahvoja ennusteita, kunnes kuulemme jotain studiolta.