Dane Cook Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Amerikkalainen stand-up koomikko ja näyttelijä Dane Cook on tunnettu. Hän sikisi 18. maaliskuuta 1972. Suurin osa ihmisistä etsii Dane Cookin nettovarallisuutta. Siksi tiedot on päivitetty tänne.

Jotkut ihmiset ovat uteliaita oppimaan ihailemiensa supertähtien elämäkertoja.

Vastaavasti voimme nyt nähdä ihmisten etsivän Dane Cookin nettovarallisuutta. Internetistä voi saada selville, mikä on Dane Cookin nettovarallisuus. Saadaksesi lisätietoja, syvennytään yksityiskohtiin.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Dane Cook (@danecook) jakama viesti

18. maaliskuuta 1972 tanskalainen Jeffrey Cook syntyi Cambridgessä, Massachusettsissa. Cook on myöntänyt, että hän oli lapsena ujo ja sisäänpäinkääntynyt. Hän kasvoi katolisessa kodissa kuuden muun sisaruksen kanssa.

Mutta kun hän kokeili stand-up-komediaa ensimmäistä kertaa lukion fuksivuotena, kaikki muuttui.

Hän aloitti myös näyttelijän uran vielä lukion aikana. Cook harjoitti graafista suunnittelua 'varasuunnitelmana' valmistumisen jälkeen siltä varalta, että hänen työnsä viihdealalla ei sujuisi.

Vaikka hänen ei ole koskaan tarvinnut käyttää tätä kykyä, hän tekee silti omia taideteoksiaan albumin kansiin, t-paitojen painamiseen ja muihin tarkoituksiin.

Lue myös: Bonnie Hunt Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Mikä on Dane Cookin nettoarvo?

Katso tämä postaus Instagramissa

Dane Cook (@danecook) jakama viesti

Amerikkalaisella stand-up-koomiolla ja näyttelijällä Dane Cookilla on 35 miljoonan dollarin omaisuus.

Dane Cook on vakiinnuttanut asemansa hyvin pidettynä, mutta kuitenkin hyvin jakavana stand-up-sarjakuvana vuosien varrella.

Vaikka hänen koomisten kykyjensä arvosta keskustellaan, ei voida kiistää, että hän on saavuttanut korkean suoritustason.

Cook soittaa usein täynnä taloja. Dane Cook on kokenut näyttelijä, jolla on kourallinen huomionarvoisia ansioita stand-up-komedian ulkopuolella.

Lue myös: Neil PatrickHarris Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Ura:

Katso tämä postaus Instagramissa

Dane Cook (@danecook) jakama viesti

Tätä tavoitetta silmällä pitäen Dane aloitti stand-up-komedian tekemisen Bostonin alueella 1990-luvun alussa.

Dane päätti viedä törkeät esityksensä jonnekin havaittuaan, että Boston ei rakastanut hänen korkeaoktaanisia temppujaan, joten hän pakkasi tavaransa ja matkusti New Yorkiin ja sitten LA:han. Ihmiset ihailivat häntä ja hänen esitykset loivat sensaation, mutta hän ei saanut palkkaa.

Cook alkoi saada osia elokuvissa, kuten 'Buddy' ja 'Mystery Men', sekä TV-jaksoissa, kuten 'Maybe This Time', jatkaakseen ansaitsemista.

Comedy Central huomasi hänet näiden osien ansiosta ja alkoi ottaa hänet mukaan erilaisiin esityksiin, mikä edisti suuresti hänen ammatillista kehitystään.

Maapallo on luonut joitain hauskimpia merkkejä, koska Cookin maine ja eksentrinen esitykset, kuten SU-FI. Super-Finger on SU-FI (joka inspiroi hänen elokuvayhtiönsä Super-Finger Entertainmentia).

Dane Cookin halu löytää maukkaampi sovellus keskisormelle – jonka hän huomasi jo kauan sitten menettäneen tehonsa – johti Super-Fingerin luomiseen.

Dane päätti kohottaa sekä keski- että nimetönsormeaan pelkän keskisormensa sijaan lisäten näennäisesti ylimääräistä potkua, joka oli hyväksytty.

Danen ideat saada entistä enemmän tunnustusta alkoivat muotoutua hänen fanikunnan kasvaessa.

Vuonna 2003 hän julkaisi 'Harmful if Swallowed', debyyttikomediaalbuminsa, joka saavutti myöhemmin kaksinkertaisen platinamyynnin.

Comedy Central näki albumin ja palkkasi hänet muihin levyprojekteihin. Dane loi Retaliationin, komedia-CD:n, jolla on suurin listaussija lähes 30 vuoteen.

Dane Cookin nettoarvo

Kun hänen maineensa kasvoi, hänelle tarjottiin pääosaa elokuvassa 'Kuukauden työntekijä'. Huolimatta elokuvan heikosta lipputuloksesta, Cookin ura säilyi median huomion ansiosta.

Lisäksi hänellä oli tarjouksia useammista elokuvarooleista, jotka asettivat hänet tunnettujen näyttelijöiden seuraan Kevin Costner ja Jessica Alba elokuvassa Mr. Brooks ja Good Luck Chuck.

Lue myös: Dane Cook Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kiista

Dane Cookia on useaan otteeseen syytetty 'vitsien varastamisesta' tai plagioinnista. Joe Rogen sanoi, että Cook oli varastanut 'hieman' yhdestä rutiinistaan ​​yhdessä räikeimmistä esimerkeistä.

Vaikka asiat olivatkin kiusallisia, kun he molemmat ilmestyivät Joe Rogenin podcast, he pystyivät korjaamaan aidat.

Kiinteistöt

Dane Cookin nettoarvo

Dane Cookin kerrottiin maksaneen hieman yli 7 miljoonaa dollaria talosta Los Angelesissa vuonna 2008. Kodissa on 4 400 neliöjalkaa olohuone, josta on upeat näkymät läheiselle merelle ja kaupunkiin.

Dane maksoi 3 miljoonaa dollaria kadun toisella puolella sijaitsevasta talosta joulukuussa 2020.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR