Dan Bilzerian Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Julkkis

WPR

Dan Bilzerian on yhdysvaltalainen pääomasijoittaja, näyttelijä, sosiaalisen median hahmo ja uhkapeluri.

Dan Bilzerianin laaja sosiaalisen median seuraaja auttoi häntä tulemaan tunnetuksi ympäri maailmaa. Hänellä on tällä hetkellä yli 30 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Danin yliluonnollinen elämäntapa dokumentoituu valokuvissa ja videoissa, joita hän julkaisee sosiaalisen median sivustoilla, kuten Instagramissa ja Facebookissa.

Aikainen elämä

Dan Bilzerianin nettoarvo

7. joulukuuta 1980 , Dan Bilzerian syntyi Tampa Bayssä, Floridassa. Paul Bilzerian, Danin isä, oli 1980-luvulla merkittävä pääomasijoitus-/yritysosto-asiantuntija.

Danin isä on armenialainen, joten hänellä on jonkin verran armenialaista syntyperää. Paul Bilzerian oli kerännyt 40 miljoonan dollarin omaisuuden 36-vuotiaana.

Paul tuomittiin vero- ja turvallisuuspetoksista vuonna 1988. Dan oli tuolloin vain kahdeksanvuotias.

Vanhempi Bilzerian hakeutui konkurssiin vuonna 2001 vaatien vain 15 000 dollaria omaisuutta ja yli 140 miljoonaa dollaria velkaa. Terri Steffen on Danin äiti.

Danin perheessä on pokerinpelaaja Adam, jonka veljellä Danilla on myös sisarus. Kukistusaikanaan perhe asui Tampan suurimmassa talossa, 28 000 neliömetrin kartanossa, jossa oli kymmenen makuuhuonetta.

Kun Paul pakeni Karibialle välttääkseen pidätyksen, tämä asuinpaikka suljettiin vuonna 2016.

Dan Bilzerianin nettoarvo

Sekä Danin että Adamin rahastot perustettiin raporttien mukaan ennen heidän isänsä pidätystä ja sitä seuraavaa syytteeseenpanoa.

Ei tiedetä, kuinka suuri osa näistä varoista on vaikuttanut Danin nykyiseen varakkaaseen elämäntapaan tai oliko jokin näistä varoista mahdollisesti hankittu väärin Paulin väitetyissä vero- ja turvallisuushuijauksissa.

Lue myös: Tony Finau Net Worth: Katso syvemmälle hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Mikä on Dan Bilzerianin nettoarvo?

Hän on amerikkalainen yrittäjä, näyttelijä, sosiaalisen median sensaatio ja peluri. Dan Bilzerianin arvo on 200 miljoonaa dollaria.

Dan Bilzerian tuli tunnetuksi ympäri maailmaa valtavalla sosiaalisen median seuraamisellaan. Hänellä on tällä hetkellä yli 30 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Danin yliluonnollinen elämäntapa dokumentoituu kuviin ja videoihin, joita hän jakaa sosiaalisessa mediassa.

Danin ura

Dan Bilzerianin nettoarvo

Dan värväytyi laivastoon vuonna 1999. Kun Bilzerian ilmoittautui SEAL-koulutukseen vuonna 2000, hän kesti kaksi helvetin viikkoa koulutusta ennen kuin hänet erotettiin ohjelmasta riitautettuaan yhden ohjaajansa kanssa.

Kiistan syy on ampumaradan turvallisuusrikkomus. Kotiutettuaan laivastosta Dan siirtyi Floridan yliopistoon, jossa hän opiskeli kriminologiaa ja liiketoimintaa.

Dan aloitti ammattipokeriuransa vuonna 2009 ollessaan 29-vuotias. Vuoden 2009 World Series of Pokerin päätapahtumassa hän sijoittui sijalle 180.

Hänen menestynein virallinen pokeriturnauksensa pidettiin tässä paikassa. Hänen voittonsa olivat yhteensä yli 36 000 dollaria.

Lue myös: Jim Irsay Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Danin ura

Dan Bilzerianin nettoarvo

Huolimatta siitä, että hänen väitetyt voitot sanktioiduissa tapahtumissa ovat pienet verrattuna, hän väittää voineensa miljoonia ja jopa kymmeniä miljoonia yksityisissä tapahtumissa.

Kun Ponzi-huijaaja Bradley Ruderman tuomittiin vankilaan vuonna 2011, Dania ja kymmentä muuta julkkista pyydettiin korvaamaan Rudermanin uhreille heidän saamansa rahat.

Heitä pyydettiin palauttamaan rahat auttaakseen Rudermania maksamaan takaisin ihmiset, joilta hän oli varastanut rikollisen uransa aikana.

Kun Alex Rodriguez häntä syytettiin laittomasta rahapelaamisesta samana vuonna, Dan tuki häntä julkisesti.

Jotkut lähteet väittävät, että Dan ansaitsi 12,8 miljoonaa dollaria historiallisen tapahtuman aikana. Yksittäinen no-limit-heads-up-peli sisältää 5 000–10 000 dollarin panokset ja 10,8 miljoonan dollarin palkintorahat.

Juhlistaakseen voittoaan hän matkusti Meksikoon yksityisellä lentokoneella. Tämä mies väitti tienanneensa 50 miljoonaa dollaria pelaamalla pokeria vain yhdessä vuodessa, 2014.

Lisäksi hän on menettänyt yli 3 miljoonaa dollaria vähintään kolme kertaa. Yhtenä Victory Pokerin perustajista Bluff Magazine on kutsunut hänet Twitterin hauskimmaksi pokeripelaajaksi.

Vuonna 2016 hän esiintyi myös elokuvissa 'Olympus Has Fallen', 'Lone Survivor', 'The Other Woman', 'Extraction', 'The Equalizer', 'Cat Run 2' ja 'War Dogs'.

Lue myös: Rey Mysterio Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Dan Bilzerian kirja

Dan Bilzerianin nettoarvo

Dan Bilzerian on julkaistu kirjailija, joka on kirjoittanut ja julkaissut oman romaaninsa The Setup. 'Villit tarinat ja vielä hurjemmat kuvat' täyttävät kirjan, muistelman.

Kirjan aikana opit Danin lapsuudesta, hänen ajastaan ​​armeijassa, hänen rakkaudestaan ​​ampuma-aseisiin ja tietysti hänen rakkaudestaan ​​uhkapeleihin. Ja älkää unohtako tyttöjä.

Henkilökohtainen elämä

Kesäkuussa 2015 Bilzerian ilmoitti aikovansa asettua ehdolle Yhdysvaltain presidentiksi. Vuonna 2016 hän päätyi kannattamaan Donald Trump republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

Dan, Adam ja Paul matkustivat Armeniaan elokuussa 2018 vannomaan Armenian kansalaisuuden edellyttämät valat. Hän meni ampumaradalle ollessaan siellä ja ampui aseita.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Azerbaidžanin hallitus on osoittanut vastalausekirjeen Yhdysvaltain ulkoministeriölle. Bilzerian asetettiin kansainväliselle etsintäkuulutuslistalle, kun Bakun tuomioistuin antoi hänestä pidätysmääräyksen.

1. lokakuuta 2017 Dan oli läsnä Las Vegasin ammuskelussa. Sinä iltana hän oli ottanut useita elokuvia itsestään ja julkaissut ne Instagramiin. Kuten ensimmäisessä videossa näkyy, hän juoksi henkensä edestä pelossa.

Toisessa videossa, jonka hän julkaisi, hän sanoi: 'Ei muuta vaihtoehtoa. Viimeisessä videossaan hänet nähtiin kuitenkin sanovan: 'En usko, että voin tehdä paljon.... Olen menossa takaisin.' Hänen tekojensa jälkeen sinä iltana oli paljon keskustelua mediassa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR