Dakota Johnsonin mukaan Jamie Dornan on hänelle kuin veli: 'Tiedän, että se on outoa'

Julkkis

WPR

Jamie Dornanista ja Dakota Johnsonista tuli läheisiä, melkein kuin sisaruksia.

Anastasia Steele ja Christian Gray Fifty Shades of Grey -elokuvissa kaksikko toimi kuin pari ja kuvasi kuumia rakkauskohtauksia yhdessä. Vaikka se saattaa tuntua kuinka oudolta, Dornan, 40, on Johnsonin, 32, velihahmo Vanity Fairin mukaan.

'Olemme aina tulleet toimeen, meillä ei ole koskaan ollut ongelmia. Hän on kuin veli minulle, tiedän, että se on outoa ', hän sanoi. 'Hän on erittäin suosikkiihminenni. Lisäksi tuimme aidosti toisiamme. Kykymme luottaa ja puolustaa toisiamme piti olla aitoa.”

Dakota Johnson sanoo Fifty Shades of Grey Costar Jamie Dornan on kuin veli minulle

'Teimme oudoimpia asioita vuosien ajan', Johnson jatkoi, 'ja meidän piti olla tiimi: 'Emme tee sitä' tai 'Et voi tehdä tuollaista kamerakulmaa.'

Kolme Fifty Shades -elokuvaa, jotka julkaistiin teattereissa vuosina 2015, 2017 ja 2018, tehtiin Persuasion-näyttelijän mukaan, eikä hän katu mitään. ”Uramme kannalta se oli fantastista. Ihmeellistä, todellakin. niin onnekas Silti se oli outoa. todella outoa”

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

90 päivän sulhanen tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Brittiläisen GQ:n haastattelussa lokakuussa Jamie Dornan ilmaisi tyytymättömyytensä huonoihin arvosteluihin, jotka väheksyivät elokuvia, joiden tuottamiseksi hänen tiiminsä oli työskennellyt niin kovasti: 'Haluan vain sanoa, että yli miljardin dollarin tuloja omaavan elokuvasarjan jäsenyys ei ole haitannut uraani ainakaan.

Dakota Johnson sanoo Fifty Shades of Grey Costar Jamie Dornan on kuin veli minulle

Saman lausunnon tekisi jokainen toimiva näyttelijä. Toimitetaan paljon. Ei ole noloa myöntää, että se on merkittävästi parantanut perheeni ja minun taloudellista tilannetta.

Tästä olen ja tulen aina olemaan uskomattoman kiitollinen.'

Dornan, jolla on kolme tytärtä vaimonsa Amelian kanssa, sanoi myös yleisön arvostaneen sitä. 'Mikä yllätys, että The Times' Kevin Maher , elokuvakriitikko, ei nauttinut siitä! Se, että koko tapaus on todella vitsi, kuitenkin häiritsee minua. Tein parhaani kaikkien muiden kanssa tehdäkseni noita elokuvia.'

Kun Johnson mainosti Viisikymmentä sävyä tummempi Vuonna 2017 hän kertoi Voguelle, että hän ja Dornan tulivat hyvin toimeen kulissien takana, mikä helpotti henkilökohtaisempien jaksojen esittämistä ruudulla.

Dakota Johnson sanoo Fifty Shades of Grey Costar Jamie Dornan on kuin veli minulle

”Jamie ja minä teimme tiivistä yhteistyötä hyvin pitkän ajan. Se oli täysin esteetön, uskomattoman luotettava ja melko rehellinen. Mikä riski kuitenkin, sanon minä! Entä jos hän todella olisi ollut valmis...? 'Silloin hän vitsaili.

Hän sanoi: 'Kosmetiikkaa ei käytetä. Lyhyen yhteenvedon kertomiseksi tarinasta ei ole vaatteita. Et voi kertoa jonkun yhteiskunnallista asemaa koruistaan. Tämän seurauksena esityksestä tulee kaikki.