Daddy Yankee Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Daddy Yankeelta kysyttiin kerran, mitä hän ajatteli kuultuaan reggaetonia ensimmäistä kertaa. Hän vastasi: 'Nyt ikonisella hetkellä', nyt ikonisella hetkellä 'Oletko kuullut reggaetonia? Ei, se on meidän rakentamamme.'

Lähes 20 miljoonaa albumia tähän mennessä myyty, 'Gasolina' ja 'Despacito' -laulaja ei liioitellut merkityksestään musiikkiteollisuudessa. Hän kuuluu Puerto Rican underground-artistien ryhmään, joka 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa oli uranuurtaja uudessa musiikkityylissä, jota nykyään rakastetaan kaikkialla maailmassa.

Daddy Yankee ilmoitti jäävänsä eläkkeelle maaliskuussa 2022, mutta hänet tunnetaan aina reggaetonin kuninkaana ja latinalaisen musiikin edelläkävijänä. Selvitä, kuinka hänestä tulee maailman rikkain reggaeton-muusikko seuraamalla hänen elämänsä suurimpia hittejä.

Aikainen elämä

Hän syntyi 3. helmikuuta 1977 Isä Yankee, syntyi Ro Piedrasissa, Puerto Ricon suurimmassa esikaupungissa. Hänen isänsä oli myös muusikko; hän oli bongosero- tai salsa-lyömäsoittaja. Hänen äitinsä on manikyyri, vaikka hän on kotoisin musikaaliperheestä. Hänen veljensä nimi on Nomar.

Daddy Yankee Net Worth

Hänen tavoitteensa teini-iässä oli pelata Major League Baseballia ammattimaisesti. Hänellä oli mahdollisuus kokeilla Seattle Marinersin kanssa. Hänen urheilutavoitteensa kuitenkin pettyivät, kun hän joutui naapuruston asetaistelun ristituleen ja AK-47 ampui häntä jalkaan.

Lue myös: Paul Di Resta Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Daddy Yankeen nettoarvo

Eri mediajulkaisut ovat kutsuneet Daddy Yankeeta Reggaetonin kuninkaaksi. Hän on yksi maailman tunnetuimmista muusikoista.

Celebrity Net Worthin mukaan 'Legendaddyn' arvo on 40 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Yankee nimettiin CNN:n vaikutusvaltaisimmaksi latinalaisamerikkalaiseksi taiteilijaksi vuonna 2009 myytyään yli 30 miljoonaa levyä.

47-vuotiaan artistin ura saavutti uuden huippunsa vuonna 2017, kun hän teki yhteistyötä Luis Fonsin ja Justin Beiberin kanssa kappaleessa ”Despacito”, josta tuli ensimmäinen espanjankielinen kappale Billboard Hot 100 -listan kärkeen vuoden 1996 Macarenan jälkeen.

Yankee on nyt Spotifyn eniten striimattu artisti vuonna 2017, mikä tekee hänestä ensimmäisen latinalaismuusikkon, joka on saavuttanut niin.

Daddy Yankee nimettiin Timen 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon vuonna 2006 hänen merkittävästä vaikutuksestaan ​​aloitteleviin reggaetonmuusikoihin, kuten J Balviniin, Miguelitoon, Bad Bunnyin ja Natti Natasha .

Daddy Yankee Net Worth

Yankeella on 20 miljoonan dollarin levytyssopimus Interscopen kanssa ja Pepsi-tukisopimus saman tarinan mukaan.

King of Reggaetonilla on laaja lista saavutuksista maaliskuussa 2022. Daddy Yankee on ollut ehdolla viidelle Latin Grammylle, kahdelle Billboard Music Awards -palkinnolle, kahdelle American Music Awards -palkinnolle ja neljälle Guinnessin ennätystenkirjalle. Miksi on tuttu?

Daddy Yankee tunnetaan yhtenä Reggaeton-genren perustajista, jonka hän teki suosituksi hittikappaleella 'Gasolina'. Vuonna 1991 hän aloitti uransa loukkaantuessaan jalkaan AK-47-aseella. Tämän vuoksi Yankee ei kyennyt toteuttamaan lapsuuden unelmaansa olla baseball-pelaaja. Yankee esiintyi ensimmäisen kerran vuoden 1991 mixtapessa nimeltä 'Player 34', jonka hänen ystävänsä - DJ Playero - kokosi, kappaleella 'So Persigueme, No Te Detengas'.

Yankeen ensimmäinen studioalbumi 'No Mercy' julkaistiin huhtikuussa 1995 BM Recordsin ja White Lion Recordsin toimesta Puerto Ricossa. Yankee aloitti rappauksella ja matkimalla muita muusikoita, kuten Tempoa, DJ Playeria ja DJ Nelsonia, mutta siirtyi sitten reggaetoniin.

Daddy Yankee äänitti paljon kappaleita 1990-luvun lopulla ja teki yhteistyötä useiden artistien kanssa, mukaan lukien Alberto Stylee, Nicky Jam ja Nas, jonka hän mainitsee yhtenä vaikuttajistaan. Yankee perusti duon Nicky Jamin kanssa nimeltä 'Los Cangris' vuonna 2000. He tekivät yhteistyötä useissa singleissä, joista osa sisältyi Yankeen toiselle albumille 'El Cangri.com', joka julkaistiin kesäkuussa 2002.

Yankeen ja Jamin yhteistyö päättyi vuonna 2004 taiteellisten erojen ja monien henkilökohtaisten huolenaiheiden vuoksi. Tänä aikana julkaistiin Yankeen kolmas studioalbumi 'Barrio Fino'. Yankee jatkoi ensimmäisen kiertueensa otsikkona mainostaakseen albumia, joka oli reggaeton-skenen odotetuin levy.

Daddy Yankee Net Worth

Vuonna 2005 julkaistun kolmannen albuminsa menestyksen jälkeen Daddy Yankee ansaitsi joukon kansainvälisiä palkintoja, mikä nosti hänen profiiliaan. Muusikko sai lukuisia myynninedistämissopimuksia kolmannen albumin suosion seurauksena, mukaan lukien radioasemat, muotimerkit ja jopa juomayritykset, kuten Pepsi.

Hänen suosituimman kappaleensa, ”Gasolina”, esittivät laulajat ympäri maailmaa eri genreissä, ja se sai ehdokkuutta muun muassa MTV Video Music Awards- ja Latin Grammy Awards -palkintoihin.

NETTOVARALLISUUS: 40 MILJOONAA dollaria
Ammatti:Ammattilainen laulaja
Syntymäaika:3. helmikuuta 1977
Maa:Puerto Rico
Korkeus:1,7 m

Lue myös: Christine Bottomley Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Mikä teki hänestä niin menestyvän?

Daddy Yankee Net Worth

Yksi syy Yankeen maailmanlaajuiseen maineeseen ja menestykseen on se, että monien muiden tunnettujen julkkisten tavoin hän sekoitti musiikkia muihin pyrkimyksiin. Hän esiintyi Rockstar Gamesin videopelissä 'Grand Theft Auto IV', joka julkaistiin vuonna 2008.

Hänen kappaleensa 'Grito Mundial', hänen viidenneltä studioalbumiltaan, oli tarkoitus olla vuoden 2010 FIFA World Cup -teemakappale, mutta artisti kieltäytyi tarjouksesta. Yankeen kovaa työtä arvostettiin, sillä hän ansaitsi useita merkittäviä kunnianosoituksia ja esiintyi useiden Billboard- ja Latin Grammy -palkintojen lisäksi.

Yankee teki sovinnon Wisin & Yandelin kanssa, joiden kanssa hän oli riidellyt vuosia, vuonna 2012. Uutiset pyyhkäisivät kansakunnan, ja he jatkoivat äänittämistä lisää kappaleita seurauksena. Yankee on myös esiintynyt ohjelmissa, kuten 'The Bold and the Beautiful' ja 'Hell's Kitchen'.

Yankee sai 'Industry Leader Award' -palkinnon Latin Billboard Awardsista vuonna 2016 yli 20 vuoden lavalla. Yankee teki myös sovinnon toisen pitkäaikaisen vastustajan kanssa, Don Omar , jonka kanssa hän kävi tuolloin kiertueella. 'Kingdom World Tour' myytiin loppuun minuuteissa.

Yankee teki yhteistyötä tunnetun latinalaispopin esiintyjän Luis Fonsin kanssa kappaleeseen 'Despacito' tammikuussa 2017. Vuodesta 1996 lähtien (yhdessä 'Macarena') hittisinglestä on tullut ensimmäinen espanjankielinen kappale, joka on saavuttanut ykkössijan Billboard Hot 100 -listalle. Kappale oli maailmanlaajuinen hitti, ja sen virallisesta videosta YouTubessa tuli toiseksi nopein, joka saavutti miljardin katselukerran vain 97 päivässä.