'Dab Me Up' -meemin merkitys selitetty? Miksi se on trendissä Twitterissä!

Sosiaalinen Media

WPR

Emme voi lakata puhumasta Twitterissä nyt trendaavan Dab Me Up -meemin alkuperästä. Ja mihin tuo termi tarkalleen ottaen viittaa? Okei, otetaan sitten selvää.

Meemit ovat yleinen verkkoilmiö, ja niitä on muutamia päätyyppejä.

Me kaikki tiedämme Distracted Boyfriendin, Dogen ja Draken Hotline Blingin. Ja tietysti siellä on Nainen huutaa kissalle.

Meemillä on suuri rooli internetin kulttuurissa, mutta silloin tällöin syntyy uusia, hämmentäviä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 'Dab Me Up' -meemistä, joka on kiertänyt Twitterissä.

Tietoja Dab me upista

Kun hänen kultahampaidensa alle on kirjoitettu sana 'taputtele minua', tämä räätälöity emoji näyttää virnistyksen miehen kasvoilla, joka valmistautuu taputtelemaan jotakuta vapaalla kädellä. Dab Me Up Emoji, joka esittää hymyileviä kasvoja kultahampaineen ja kohotetulla kädellä ikään kuin taputtelemaan jotakuta, muistuttaa Dap Me Up -meemiä.

Kuva levisi viruksena Twitterissä ja inspiroi lukuisia parodioita elokuvien ja photoshopien muodossa sekä uusia emojia – mukaan lukien yksi, joka kuvaa alkuperäisen naarmuuntumista ja toinen, jossa nämä kaksi värjäystä toisiaan näyttävät. Näitä ilmaisuja käytettiin ensimmäisen kerran mobiilipeleissä, kuten Mafia Cityssä.

Lue lisää: Lana Rhoadesin vauvameemit säilyvät, vaikka isä on tuntematon!

'Dab Me Up' -alkuperä

Dab Me Up Meme

'Stronger Than You' -ilmaisun loi Mafia Cityn taidetiimi, ja sitä käytettiin pelissä pilkkaamaan muita pelaajia (katso emoji alla). Tammikuusta 2019 lähtien hymiölle on oma artikkeli Mafia City Wikissä

7. tammikuuta 2019 ME.ME[17] keräsi kuvakaappauksen hymiöstä toiminnassa Mafia City -chatissa osana kuvamakroa. Redditor u/richmrandom lähetti 27. tammikuuta 2020 hymiön nimeltä 'Imagining Vaccinating Your Children' subredditiin /r/comedyheaven[18] vastauksena vax-vastaiselle Facebook-sivulle. Viesti sai yli 63 000 positiivista ääntä vuoden aikana.

'Taputa minua'

Pian sen jälkeen erimielisyydet käyttäjät alkoivat reagoida hymiöön. @DoubleJTheG lähetti 25. tammikuuta 2021 Twitterissä heikkolaatuisen kuvan, jossa oli otsikko 'Taputtele minua' ja käden emoji. Valitettavasti kuvan alkuperäinen tekijä ei ole tiedossa.

Lue lisää: Mikä on tarina 'Kreikan 25. saari' -meemin takana?

Mikä on 'Dab Me Up' -meme?

'Dab Me Up' -meemissä on emoji, jossa on kultahammas. Keltainen käsi näyttää valmiilta taputtelemaan pään oikealla puolella.

Juuri vuonna 2015 hipaista tuli yleinen käsiele nuorten keskuudessa; se koostuu toisen käsivarren nostamisesta pään yli pitäen toista kättä alhaalla ranteesta.

Mitä muita merkityksiä voimme antaa ilmaukselle 'taputtele minua'?

Selitätkö sanan 'Dab Me Up' merkityksen?

Ymmärrätkö, että sanan 'taputtele minua' slangi tarkoittaa 'taputtele minua', eikö niin? Jos joku sanoo 'suppa minua', se tarkoittaa, että hän haluaa sinun väkivaltaisen häntä seksuaalisesti.

Termi 'dap' viittaa erilaisiin sydämellisiin tervehdyksiin, mukaan lukien kädenpuristus, syleily, nyrkki ja rintakehä.

Viime aikoina termi 'dabin' on korvannut sanan 'dabbin', kun sitä käytetään tervehdyksenä.

Lue lisää: Kädestä tarttuva Discord-postimeemi: vaiheittainen opas käsin tarttuvan meemin tekemiseen!

'DAB Me Up' -meemi on leviämässä

Nyt kun olemme määritelleet 'taputtamisen' ja 'peittämisen', saatamme kysyä: mistä tämä meemi sai alkunsa? Meemin alkuperää ei tunneta, mutta siitä on tullut suosittu Internet-ilmaisuväline.

Tammikuussa 2021 YouTube-käyttäjä nimeltä DoubleJTheG julkaisi videon, jossa hän lähetti roskapostia Instagram-ryhmäkeskusteluun lauseella 'dab me up', kunnes hänet poistettiin keskustelusta ja videosta tuli virus.

Dab Me Up Meme

Videota on jaettu laajasti verkossa useiden kuukausien ajan.

Ennen Jake Paulin taistelua Island Boysia heitetään juomilla.

Vuoden 2021 suosituin ammattislang, Know Your Meme mukaan

Kerro minulle ilmaisun 'DAB me up' slangin merkitys.

Tartu minuun kädestä ja ota kevyesti etusormestasi nostaaksesi minut ulos. Tämän määritelmän antoi avokätisesti Urban Dictionary.

Mitä DAB me Up tarkoittaa slangissa?

Vuodesta 2015 lähtien 'dabbing' (tanssityyppi) on tullut uskomattoman suosituksi amerikkalaisten teini-ikäisten keskuudessa. Se on kehittynyt tarkoittamaan onnellisuuden tai keveyden osoitusta. Se on kuin aivastaisi kyynärpäähän.

Mitä se tarkoittaa, kun joku taputtelee sinua?

On suosittua osoittaa dap kädenpuristuksella (usein peukalot lukitsemalla), nyrkkitössyllä, syleilyllä tai nyrkkiin lyömällä. Musta sotilashenkilöstö käytti tätä strategiaa koko Vietnamin sodan ajan ja loi nimen 'Black Power', joka on ollut käytössä siitä lähtien.

Mitä piinaaminen tarkoittaa?

Afrikkalais-amerikkalaisen kulttuurin merkityksen vuoksi dap on alkanut edustaa valtaa ja solidaarisuutta. Dap on lyhenne sanoista 'ylpeys ja arvokkuus'. Dap on nyt enemmän kuin tervetullut. Ajan myötä se kehittyi kieleksi, jonka avulla sen puhujat pystyivät tehokkaammin jakamaan uskomuksiaan, itsetuntoaan ja kulttuuriaan toistensa kanssa.

Mitä DAB tarkoittaa Snapchatissa?

DAB tarkoittaa 'Digital Audio Broadcasting', joten sinun ei tarvitse vielä kiittää meitä.

Mikä on DAP Urban Dictionary?

Vain viimeisen vuoden aikana verkkosivustoa on mainittu todisteena termin 'rauta' (tai 'käsiase') määrittelemiseksi. Catfishing tarkoittaa verkkosaalistamista, jota harjoittavat ne, jotka luovat vääriä online-persoonia saalistaakseen uhrejaan. Grenade and the dap (eräänlainen tervetulotoivotus, jossa nyrkit lyödään yhteen) (tyttö, joka löytyy aina joukosta hotties).

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR