Cyrus Mistryn nettovarallisuus kuoleman jälkeen: Kuinka rikas oli TATA Groupin entinen toimitusjohtaja?

Nettovarallisuus

WPR

Cyrus Mistry, intialaista syntyperää oleva irlantilainen liikemies, keräsi a 15 miljardin dollarin omaisuus . Liikemoguli Cyrus Mistry syntyi Irlannissa intialaista syntyperää oleville vanhemmille.

Kun hallitus valitsi hänet Tata-konsernin puheenjohtajaksi vuonna 2012, hänestä tuli laajalti tunnustettu talousmaailman johtohahmo. Tästä päivämäärästä vuonna 2022 hänen omaisuutensa arvioitiin olevan yli 15 miljardia dollaria.

Lisäksi hän perusti rakennusliikkeen Shapoorji Pallonji & Co.:n vuonna 1991 ja toimi sen johtajana. Hän on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana Intian liike-elämässä ja toiminut alalla jo jonkin aikaa.

Vuonna 2016, kun kävi selväksi, että hän johti yritystä huonosti, hänet erotettiin puheenjohtajan tehtävästään. Lisäksi hänen yrityksensä Cyrus Investments Pvt. Ltd., on tunnettu Tata Sonsin osakkeistaan.

Markkinoiden spekulaatiot viittaavat siihen, että hän voisi omistaa jopa 18,4 prosenttia yrityksestä. Hän on toiminut useiden eri yritysten johtajana ja puheenjohtajana vuosien varrella.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Nettovarallisuus: 15 miljardia dollaria
Nimi:Cyrus Mistry
Palkka:220 miljoonaa dollaria +
Kuukausitulot:20 miljoonaa dollaria +
Syntymäaika:4. heinäkuuta 1968
Sukupuoli:Uros
Korkeus:1,75 milj
Ammatti:Liikemies
Kansallisuus:Intiaani-irlantilainen

Lue lisää: Matthew Lewisin nettoarvo 2022: The Rise of Personality – katso nyt!

Cyrus Mistryn elämäkerta

Cyrus Mistry tuli maailmaan 4. heinäkuuta 1968 Mumbaissa, Intiassa. Hänen perheensä liiketoimintataitoja patriarkat synnyttivät hänet. Pallonji Mistry, Cyrus Mistryn isä, oli vauras liikemies, kun taas Patsy Perin Dubash, hänen äitinsä, jäi kotiin kasvattamaan perhettä.

cyrus mistry nettovarallisuus

Hän on saman ikäinen kuin toinen veljensä, joka on sekä pahaenteinen että ilkeä luonne. Hän on Shapoor Mistryn nuorempi sisarus ja Aloo ja Laila Mistryn vanhempi sisarus. Irlantilainen äiti tarkoittaa, että hän on irlantilais-intialaisen perheen jäsen. Hän tulee vauraasta yritysperheestä, jonka kanssa hän on ollut läheisessä yhteydessä koko ikänsä.

Koska hänen esi-isänsä olivat liiketoiminnassa, hän päätti seurata heidän jalanjälkiä. Vuonna 1930 hänen isoisänsä osti osakkeita monikansallisesta Tata Sons -konglomeraatista. Sen jälkeen hänen isänsä sai nämä osakkeet, jolloin hänestä tuli tata poikien suurin yksittäinen osakkeenomistaja. Perheen yrityssijoittamisen seurauksena hän toimii nyt tata poikien puheenjohtajana.

Cyrus Mistryn koulutus

Hän osallistui arvostettuun Mumbain katedraaliin ja John Connon Schooliin suorittaakseen peruskoulunsa.

Parantaakseen rakennustekniikan koulutustaan ​​hän matkusti Lontooseen osallistuakseen Imperial Collegeen. Mistry ansaitsi B.Comin Mumbain yliopistosta.

Muodollisen koulutuksensa osalta hänellä on johtamisen maisteri London School of Economics and Political Science -yliopistosta.

Lue lisää: Horacio Paganin nettoarvo vuonna 2022: Tutustu hänen miljardeja tekeviin menetelmiinsä!

Cyrus Mistryn ura

Kun Cyrus Mistry oli nuori mies, hän liittyi perheyritykseen, rakennusyritykseen Shapoorji Pallonji & Co., jonka hänen isänsä oli perustanut. Hän toimi myös rakennusliikkeen puheenjohtajana.

Hänen johtajuutensa ansiosta tästä yrityksestä on tullut merkittävä toimija Intian rakennusteollisuudessa. The Economist vahvisti hänen asemansa 'Intian ja Britannian huomattavimpana teollisuusmiehenä'.

cyrus mistry nettovarallisuus

Kun hänen isänsä jäi eläkkeelle Tata Sonsista syyskuussa 2006, hänet nimitettiin yhtiön hallitukseen. Isänsä perillisenä Tata-poikien joukossa hän perii tämän roolin.

Vuonna 2013 hän saavutti ammatillisen huippupisteen, kun yhtiön hallitus valitsi hänet tata pojan puheenjohtajaksi. Sen jälkeen kun National Company Law Tribunal (NCLT) antoi vuonna 2016 päätöksen ja ohjeen tata-kappaleiden huonosta hallinnoinnista, hän joutui eroamaan puheenjohtajan tehtävästä.

Johtamisen lisäksi Cyrus Investments Ltd, Buildabazaar Technologies (Intia) ja Samalpatti Power Co. Pvt. Ltd, hän toimii myös useiden muiden suurten intialaisten yritysten hallituksissa.

Hänen laaja sijoittumisensa tälle listalle osoittaa hänen omistautumisestaan ​​yritysmaailmalle. Shapoorji Pallonji Groupin ketjumiehenä hän valvoi lukuisten maamerkkien, kuten tehtaiden, siltojen ja muiden, valmistumista.

Lue lisää: Rick Harrison Net Worth: Tarkastellaan tarkemmin tämän amerikkalaisen liikemiehen elämäntapaa vuonna 2022!

Henkilökohtainen elämä:

cyrus mistry nettovarallisuus

Cyrus Mistry on intialaisen rakennusalan yrittäjän Pallonji Mistryn ja hänen vaimonsa nuorin poika, Patsy Perrin Dubash , ja syntyi Parsin perheeseen Bombayssa (nykyinen Mumbai). Hänen Intiasta syntyneet vanhempansa ovat molemmat hartaita zoroastrilaisia.

Mistryn isä päätti kuitenkin tulla Irlannin kansalaiseksi, ja hänen äitinsä syntyi siellä. Mistryn vanhempi veli on myös Irlannin kansalainen; hänen nimensä on Shapoor Mistry. Mistryn sisarusten nimet ovat Laila ja Aloo. Hänen vaimonsa ja kaksi lasta jatkavat ilman häntä.

Mistrystä tuli rakennusalan perheyrityksen Shapoorji Pallonji & Co. Ltd:n johtaja vuonna 1991. Mistry on Tata Sonsin ja Tata Groupin hallituksen puheenjohtaja sekä tytäryhtiö Shapoorji Pallonji & Companyn toimitusjohtaja. Shapoorji Pallonji -konsernista.

Mikä oli Cyrus Mistryn nettoarvo?

Cyrus Mistry, hänen yrityksensä Cyrus Investments Pvt. Ltd., joka hallitsee 18,4 prosenttia Tata Sonsista. Hänen omaisuutensa arvioitiin olevan 10 miljardia dollaria vuonna 2018.

Pallonji Mistry, Cyrus Mistryn isä, oli arvoltaan noin 30 miljardia dollaria vuoden 2021 puolivälissä ja 29 miljardia dollaria hänen kuollessaan.

Hän oli kuollessaan Irlannin rikkain henkilö ja maailman 143. rikkain.

Miksi Cyrus Mistry potkaistiin Tatasta?

Mistry-perheen sijoitusyhtiöt Cyrus Investments ja Sterling Investments omistavat 18,4 prosentin osuuden Tata Sonsista, ja ne ovat jättäneet vetoomuksen National Company Law Tribunalin (NCLT) Mumbai Benchille väittäen Tata Trustsin ja Tata Sonsin sorron ja huonon hallinnon. Ratan Tata.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR