Kulttuuri

6 treffipodcastia, jotka valmistavat sinut seuraavaan virtuaaliseen tapaamiseen - söpö

Vuoden 2020 rakkauspodcastit sisältävät Spotifyn parhaat suhde- ja treffipodcastit. Kuuntele näitä podcast-jaksoja ihmissuhteista ja rakkaudesta.

Kuinka Lele Ponsin mielenterveyskamppailu inspiroi hänen uutta podcastia

Lele Ponsin 'Parhaat salaisuudet' Spotify-podcast-haastattelussa Pons kertoo mielenterveydestään ja siitä, kuinka se inspiroi hänen podcastiaan.

Parasosiaaliset suhteet ovat sosiaalisen median romahdus, josta kaikki puhuvat

Tohtori Bethany Cook, PsyD, keskustelee ilmiöstä, joka tunnetaan nimellä parasosiaaliset suhteet ja kuinka sosiaalinen media toimii niiden kiihdyttimenä.

27 noloin julkkishetkeä palkintoshow'ssa

Vaatekaapin toimintahäiriöt, teleprompteri viat, eeppiset kaatumiset ja se poikkeuksellisen hankala Emma Stonen halaus: Palkinnot ovat kiusallisia. Tässä kerromme kaikkien aikojen noloimmista julkkishetkistä palkintojenjakotilaisuuksissa, sillä SAG-palkinnot jaetaan tänä sunnuntaina.

Vau: Playboy lopettaa alastonkuvien julkaisemisen

On aikakauden loppu: Playboy ilmoitti suunnitelmistaan ​​lopettaa täysin alastomien naisten kuvien julkaiseminen maaliskuusta 2016 alkaen.

20 Ruth Bader Ginsburgin lainausta G.O.A.T. korkeimmasta oikeudesta

Parhaat Ruth Bader Ginsburgin lainaukset sisältävät RBG:n puheet erimielisyydestä, äitiydestä ja avioliitosta. Lue RBG:n parhaat lainaukset hänen kuolemansa jälkeen.

Swish! NBA:n 30 kuuminta pelaajaa

Lopullinen opas NBA:n kuumimmille pelaajille.

Vuoden 2020 parhaat kirjat lisättäväksi lukulistallesi uuden vuoden aikana

Vuoden 2020 parhaisiin kirjoihin kuuluu vuoden myydyin kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus ja uutuudet. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat luettavat kirjat.

Parhaat kirjat prinssi Philipistä, jotka muistavat hänen 99 vuoden elämänsä ja perinnön

Vuoden 2021 parhaisiin prinssi Philipin kirjoihin kuuluu nämä kuninkaalliset elämäkerrat kuningatar Elizabeth II:n aviomiehestä ja Edinburghin herttuasta.

Kamala Harrisin veljentytöt ja veljenpojat ovat avajaisjuhlien murtotähtiä – tässä on mitä tietää heistä

Kamala Harrisin veljentyttäret varastivat esityksen avajaispäivänä sen jälkeen, kun heidät havaittiin äitinsä Meenan ja Dior-pukuisen isänsä Nikolasin kanssa.